Selenimo ve Cankularyla her telden

geçmiş olsun yavrum,görünmez kaza oluyo bazen allah beterinden saklasın.
silverdin iyi gelir acısı geçince bişeyciği kalmaz.
Sende hareketli çocukla kucağında niye çay içiyonki töbe töbeeee

yok kız sallıyodum ayağımda dalmıştı uykuya daha yeni ayağını oynattı o arada devrildi işte ama aklımı oynatçaktım
başka olaylarda kazalarda sakin olurum çok soğukkanlıyımdır ama yanık tan çok korkarım acısına dayanılmaz yanık olunca tırlatıyodum işte

gelen misafirimin beğendiği bir şey olursa rahat yesin diye ortaya serviste açıyorum onun için bol yapıyorum isterlerse yok dememek için

gülüm geçmiş olsun kendine dikkat fırlamış tansiyon dinlen biraz.

sağol canım ya iyiyim acık ama benim adam çok korktu gelme dedim ben gittim bişey yok diye ama gelcekmiş çıkalım accık hava alın korktun dedi büyük oğlanında cuma doğum günü hediye alcez ona öyle konuştuk
:Saruboceq:

gelen misafirimin beğendiği bir şey olursa rahat yesin diye ortaya serviste açıyorum onun için bol yapıyorum isterlerse yok dememek için

bende yaparım o dediğini şık oluyo hem şenlikli oluyo ben de çok sverim pasta börek yapayım yedireyim ama eskiden nasıl yerdim şimdi yok a.s

sağol canım ya iyiyim acık ama benim adam çok korktu gelme dedim ben gittim bişey yok diye ama gelcekmiş çıkalım accık hava alın korktun dedi büyük oğlanında cuma doğum günü hediye alcez ona öyle konuştuk
:Saruboceq:

hava az serinlesin çık iyi gelir oğlunada Allah hayırlı uzun ömürler versin nice yaşlarını görürsünüz inşallah

acısı olsa ağlardı canım yaaa,yanık tabi bişeye benzermi. sızısı geçti demek uyuyormu.

bende yaparım o dediğini şık oluyo hem şenlikli oluyo ben de çok sverim pasta börek yapayım yedireyim ama eskiden nasıl yerdim şimdi yok a.s

ben artık misafir geleceği zaman ya da benimkiler isterse yapıyorum ne yapayım canım yememek için yapmıyorum eşimde kilo vermeye çalışıyor zaten

acısı olsa ağlardı canım yaaa,yanık tabi bişeye benzermi. sızısı geçti demek uyuyormu.

çok ağlamadı işte sakağa çıkınca sustu o uykuda olunca korktu garbim dr da öyle dedi böyle durmaz dediabisine el şaklatıyo kapıda hemen dalmak üzere şimdi acuk uyusunda dışarda huysuzluk etmeznaniknanik

öte tarafa iki çiziktirdim de
bende çıkayım ablacım saf gibi oldum valla
başım ağrıdı azcık uzanayım öptm seni canım benim

kızlar ben yine yiyorum yaaa, sadece suyu fazlalaştırdım.Eşimde kabızlık yapmadı tam tersi oldu.hiç tuvaletini getiren biri olmuşmuydu.

sana ziyaretçi mesajı yazılmıyo o yer yok prifilinde ilgnç bi ayrıntı yazcaktım dikkatimi çekti
uzanayım sağolasın iyi ki varsın

X