Selenimo ve Cankularyla her telden

Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..

canım benim keşke yazını dün görseydim bende ankaradayım yanına gelirdim ada en azından hangi hastane olduğunu söyleseydin keşke .:KK43:( canım benim moralinin daha iyi olduğunu hissettim umarım doğru hissetmişimdir seni çok seviyoruz bitanem çok iyi bak kndine :1hug: kirayıda düşünme halleşiriz yerimsenibennaniknanik
hayırlı hbrlerini en kısa zamanda bekliyoruz kuzum Şeniz

kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..İşlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu:KK43: Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh

günaydın nadincim yerimseniben
beni de götür tatile çok sıkıldım iş güçten :çok üzgünüm: valla gıkımı çıkarmam öle uslu uslu oynarım shilde kumlarla falan kaydirigubbakcemile3

ilknur selenimo mehtap ekim tontim adını sayamadıklarım nerdesiniz bakem uyanmadınız mı yoksa dahaaa :eek:lmaz:

günaydın nadincim yerimseniben
beni de götür tatile çok sıkıldım iş güçten :çok üzgünüm: valla gıkımı çıkarmam öle uslu uslu oynarım shilde kumlarla falan kaydirigubbakcemile3

canikomm günaydıııın....Gel güzelim geeeeeeeeeeel ama gittiğim yerdede iş güç var ahh ahh.. Yazlık 1 yıldır kapalı..Temizlik beni bekliyor:KK43:kafamçokkarıştı

Ayyyyyyyyyyyyy canımsın :1hug: Yapardık di mi gözdecim. LW da yuttuk mu kim tutar biziiiiikaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..İşlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu:KK43: Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh

oh oh tadını çıkar tatilin çocuğuda brakıp annenlere 2. balayı ha ..iyice eğlen, dinlen iyi tatiller canım

ilknur selenimo mehtap ekim tontim adını sayamadıklarım nerdesiniz bakem uyanmadınız mı yoksa dahaaa :eek:lmaz:

bu gün ilk ben yazdım şekerim dikkat etmedin mi ne uyuması canım temizlik vardı sabah 8 de başladım şimdi saat3 mola verdim kollarım kopuyor tül . perde asmaktan bir bakayım bizim kızlardan kimler var dedim , daha çok iş var ama benim pilim bitti

oh oh tadını çıkar tatilin çocuğuda brakıp annenlere 2. balayı ha ..iyice eğlen, dinlen iyi tatiller canım

ekimcim inşallah bitanem biraz rahatlarım artık.Oğlan benim bütün enerjimi bitiriyor walla:emir_bebek: hehee walla şimdiden gezeceğimiz yerlerin planını yapmaya başadım oğlanı anneme sattım mı tamamdır:eek:delikafadulden Sanada kolay gelsin bitanem evişi çok nankör çoooooook:eek:lmaz:

mehtap beni görmüyorsun canım bak çıkıyorum ...sonra anlatırsın artık aldığın hediyeleri kutlamaları...

Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..

Oy ,oy,oyy kimler gelmiş ama denk gelemedik tühhhhh,
Canımm ,yazınıokuyunca bi sevindim kiiii,,,,
Yazın bana pozitif enerji verdi, umut dolu,morali yerinde birinin yazısı bu ne kadar güzellll
Canım cuma hayırlı bir gündür,Cuma vakti sana kuran okuyacam...
Hayırlısıyla girip hayırlısıyla çıkacaksın yavrum.
İyi insanın içinde kötü şey kalmaz,Cuma akşama hafiflemiş, huzura kavuşmuş olacaksın.
şimdiden geçmiş olsun bebeğimmmmmm. :1hug:a.s.:nazar:

Bu gün benim doğum günüm, sağlıklı , ve sizlerle bir yıl geçiririm inş

Nice mutlu,sağlıklı yıllara Mehtapçım ailenle birlikte,,,a.s.:nazar:

Uyandık kızzz uyandım da Üsküdar da aldım soluğu.Kızın öss sınav giriş belgesi gelmemişti ya, onu almaya gittik taa karşıya,
Bura İstanbul yavrum benzemez başka yere,
oradan gelirken yeşilköyde pazara uğrayım dedim,İstanbulun en büyük pazarı, accıkta orad eğlendim.Dudklarım çatladı hararetten valla,eve geldik bu saatte,bi bakayım dedim çıkacam yemek yok daha.

bu gün ilk ben yazdım şekerim dikkat etmedin mi ne uyuması canım temizlik vardı sabah 8 de başladım şimdi saat3 mola verdim kollarım kopuyor tül . perde asmaktan bir bakayım bizim kızlardan kimler var dedim , daha çok iş var ama benim pilim bitti

Bitir kız artık temizliği,canın çıktı be güzelimm.

mehtap beni görmüyorsun canım bak çıkıyorum ...sonra anlatırsın artık aldığın hediyeleri kutlamaları...

Mehtap biraz bakar kördür sırnaşık şey

ılknurun pil bitti herhalde girmez oldu artık.kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
Kızzzz sen konuşmadan durmazdın ,noldukineeee

canım benim ne iyi ettin de haber verdin çok sevindim çünkü moralini düzeltmişiz.Yakınının gözetiminde olmak çok iyi bişey amcan sana canı gibi bakacak eminim.VE herşey çok güzel olacak canım benim seni çok seviyoruz dualarımız seninle olacak tatlım lütfen herşeyin en iyisini düşün bizler yanındayız canım Allah a emanet ol kardeşin haber versin ama mutlaka meraktan çatlatmayın bizi
Acil şifalar seni çooook seviyoruzopuyorumnanaktan

kızlar günaydın buarada...Dilacımın yazısını görünce hemen ona yazmak istedim merhaba bile demeden.. Yarın yazlığa gidiyorum salıya kadar. Annemlerin yazlığıda orada .oğlanı bırakıp döneceğim istanbula..ışlerimiz var hemde oğlansız gezip tozayım kocişle biraz. Sonra yeniden yazlık..Cepten nete girip dilacığımın güzeeeeel haberlerini almaya çalışacağım. Çok işim var çoooook.. Topla topla hazırlan hazırlan bitmiyor yahuu:KK43: Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan mucccccccccccccccccccckss.. Güniçinde aralarda uğrayacağım inşallahhh
oh sezonu açtı biri daha biz klima altında bayılıyoz valla oğlanı bile uyutamadım bugün zaten sabah döküldüm yollara dr peşine bayıldım valla yemek yap et bu saat oldu
şimdiden iyi tatiller bizi boşlama haaa:eek:klava:

Bu gün benim doğum günüm, sağlıklı , ve sizlerle bir yıl geçiririm inş
ah canım sende bizimkinlerin arasına girdin doğum günü trafiğinde yani bizde bu ay doğum günü çooook.
ınşallah ömrün boyunca hep mutluluklar dolsun kapına üzüntüler senden uzak olsun mutlu yıllar canıııım:sm_cool:
uyandık bebem uyandık sabahın köründe hemdeee
ılknurun pil bitti herhalde girmez oldu artık.kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
Kızzzz sen konuşmadan durmazdın ,noldukineeee

akşam gezdik tozduk beğenemedi oğlan hediye deli etti beni
bol olunca seçemedi
bana yaradı çıkmak 2 tene yazlık ayakkabı aldım çook süper
adamı zarara soktuk gece gece alkisalkisalkis

Son düzenleme:

bizler senin icin dua edecegiz tatlim...insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde cikacaksin bu ameliyattan. ameliyat sonucta, insan biraz korkuyor ama Allah sana güc kuvvet versin canim, seni cok seviyoruz, burada senin saglikli haberlerini bekliyor olacagiz güzelim. moralini hep yüksek tut, iyi seyler um ve güzel seyler bul canim, dualarimiz seninle, seni cok seviyoruz güzelim...

ilknurcum, canim, ogluna da sana da cok gecmis olsun güzelim. ben de cok korkarim yaniktan, hicbirsey olmamasina sevindim, kücücük bebek, evhamlanmani anliyorum canim, en dogrusunu yapmissin zaten, tekrar gecmis olsun...
ya bu arada sana kendine dikkat et dedikce olmadik seyler de seni buluyo ya, nasil firlamasin tansiyonun? ama insallah holterin sonuclari iyi cikar da cektigin onca eziyete deger, öpüyorum seni canimkaydirigubbakcemile3

X