Selenimo ve Cankularyla her telden

yokkk gelmedi yazmadı bana:eek:neyse sonra görüşürüz ,oglumun veda proğramı var ona gidecegim a.s.

anacım 1 gün girmedim muhabbetin dibine vurmuşsunuz valla delikafadulden bgn efimddeyim hiç işim gücüm yok yan gel osman takılcam bgn kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ya ben evdeyim neden kimse yok mafoldumben:kızgın::çok üzgünüm:senağlamaÇok üzgünüm çoook

ayy benim adın altındaki papatya yerine nililüfer yazıyor yeni gördüm ha ha ha
he he ben de gül olmuşum bugün kademe atladık herhalde günaydın bacııı tünaydın diyelim ya da benim adfam bugün öğlene kadar evdeydi oğlanın okula gittim eşyalarını topladık falan filan şimdide arkadaşa gidiyorum hemen yan apt da oturuyo allahtan yoksa çıkmam dışarı çok sııcakkk
sana kolay gelsin işleri bitir gelcez oturmaya:dance:

Günaydınn kızlarrr,
İlknur sabah sabah girip illaki iki laf edecen dimi.
sen gelmezz oolllduuunnn.
etçem tabiii kaçmaz abacık bensiz başlamayın güne dedimşakkıdı:1ninca::smiley-cool:ajanx

ilknurum 11sayfayı okuyamadım ne yazdınız acep ama dün yemek yaparken ogluşum girdi pcye o okeyledi herşey tamam bu gün oglumun veda gecesi var telaş çok oraya gidecegim
ya döktürdük dün iştee mail attım sana zati bugün hadi iyi veda geceleri sana yeme kız çok sositososito
kııııızz ilknur hani bana saç modeli buluyodun yalan oldu :dilcikar:
bulcam bebem çatladın ha bi gün girmedin hemen hesap soruyon naniknanik
sen nerdeydin bakem dün hadi tekmil ver
en güzeli olsun diye çok araştırma yapıyom söz koycam yapıştırcam buraya
sözüm söz kız ajanx sözü:1ninca:şakkıdı

Günaydınn kızlarrr,
Ekim nihayet uğrayabildin,bende adresi unuttun sandım dı
Mehtap kız mailleri aldınmı,esas bi tene vardı amma silmişim.
Meltoşşş,yeni pril yağlardan arındırıyomuş kızz.
Prensess, bodrum yaramadı sana,gel istanbula desemde inanmaaa, buralar sıcak olmaya başladı.
Gözzzzdeee nazar ettik seni ,,,,sen gelmez oldun
Dilaaaaaa çok özledim, meraktayımmmmm.
Nadinnn yavru gelip okuyup kaçmak yok,otur bir çayımızı içç....
Ekimmmm tombilim keyfin yerine geliyo bakıyorum,, çok seviniyorum senin adına,komşuların ne diyo kızzzz.....

canim seleminom buradada sicaklar basladi sanirim bu yaz kavuracak valla aman dikkat edin sicaklar carpmasin sekerimopuyorumnanaktan

kız ne işin var osaate bodrum bekçisi mi oldun sende
ayol millet burdayken uyuyo kız sonra gece 3,30 da gelmiş
yavrum uyu bebem inecek o şişlikler takma kafaya
nası ama neşem yerinde demi sabah sabah bende 3,30 da yattım çünkü minik oğlan 1 de bi kalktı 3,30 da zor uyuttuk eşimle kikir kikr gülüyo velet oyun oynuycakmış:emir_bebek:delikafadulden

sorma balli kaymagim gece yarisi uyaniorum anlamiorum bende biseyler oldu bana burda canikom

he he ben de gül olmuşum bugün kademe atladık herhalde günaydın bacııı tünaydın diyelim ya da benim adfam bugün öğlene kadar evdeydi oğlanın okula gittim eşyalarını topladık falan filan şimdide arkadaşa gidiyorum hemen yan apt da oturuyo allahtan yoksa çıkmam dışarı çok sııcakkk
sana kolay gelsin işleri bitir gelcez oturmaya:dance:

etçem tabiii kaçmaz abacık bensiz başlamayın güne dedimşakkıdı:1ninca::smiley-cool:ajanx

ya döktürdük dün iştee mail attım sana zati bugün hadi iyi veda geceleri sana yeme kız çok sositososito

bulcam bebem çatladın ha bi gün girmedin hemen hesap soruyon naniknanik
sen nerdeydin bakem dün hadi tekmil ver
en güzeli olsun diye çok araştırma yapıyom söz koycam yapıştırcam buraya
sözüm söz kız ajanx sözü:1ninca:şakkıdı

tamam anacım bişi demedik telaşımıs far heralde panik oluyorum düşündükçe :nazar:
canimcim gelinligininde modelini cok merak ediorum nasil olcak

2 modelden karışım yaptık canım koyayım hemen eklenti olarak ayıp ettin hihoyyyt

tamam anacım bişi demedik telaşımıs far heralde panik oluyorum düşündükçe :nazar:

2 modelden karışım yaptık canım koyayım hemen eklenti olarak ayıp ettin hihoyyyt

canim benimvalla cok iyi olur merak ediorum gelinligini zayifliosunda cok guzel citir bir gelin olcan insallah sekerim profilindemi bakcam resime tatlim

kızlar askılı modelin üst kısmı gibi olcak diğer modelin alt kısmının tamamı olcak bilmem anlatabildim miiiiii şakkıdı

Eklentiler

• $alt.jpg
    $alt.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 35
  • $üst.jpg
    $üst.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 44
ona karar vermedim canım daha uzun istiyorum ama gelinliğin üstü şifon olduğu için terzi güzel olmaz uzun dedi. son provada karar vercez işte. bide ilknurum saç modeli atarsa ordan beğenip saç aksesuarıma karar vercem :))))

ona karar vermedim canım daha uzun istiyorum ama gelinliğin üstü şifon olduğu için terzi güzel olmaz uzun dedi. son provada karar vercez işte. bide ilknurum saç modeli atarsa ordan beğenip saç aksesuarıma karar vercem :))))

anladim canimcim eger sacin acik ocaksa cicekler serpistirebilirsin bi oneri olarak veya cicek tacta olabilir bakalim neye karar verceksin ama kesin olan cok guzel bi gelin olcagin bitanem benim

anladim canimcim eger sacin acik ocaksa cicekler serpistirebilirsin bi oneri olarak veya cicek tacta olabilir bakalim neye karar verceksin ama kesin olan cok guzel bi gelin olcagin bitanem benim

saçımda örgü falan olsun istiyorum öyle olursa araşarına inci koydurcam eğer örgü olmazsa dediğin gibi küçük küçük çiçekler düşünüyorum :))

saçımda örgü falan olsun istiyorum öyle olursa araşarına inci koydurcam eğer örgü olmazsa dediğin gibi küçük küçük çiçekler düşünüyorum :))

canim benim incide yakisir dogrusu kucuk kucuk ciceklerde bakalim nasil olcak yerim seni ben prenseste nedimen olmak istiomus:)

Günaydınn kızlarrr,
Ekim nihayet uğrayabildin,bende adresi unuttun sandım dı
Mehtap kız mailleri aldınmı,esas bi tene vardı amma silmişim.
Meltoşşş,yeni pril yağlardan arındırıyomuş kızz.
Prensess, bodrum yaramadı sana,gel istanbula desemde inanmaaa, buralar sıcak olmaya başladı.
Gözzzzdeee nazar ettik seni ,,,,sen gelmez oldun
Dilaaaaaa çok özledim, meraktayımmmmm.
Nadinnn yavru gelip okuyup kaçmak yok,otur bir çayımızı içç....
Ekimmmm tombilim keyfin yerine geliyo bakıyorum,, çok seviniyorum senin adına,komşuların ne diyo kızzzz.....

valla unutmadım patron, iş çok ,büyük temizlik var bu haf ta çok doluyum dün 2 de yattım.komşularım iyide kilo verdiğim belli olmuyor ki,keyfim yerinde kocacım gıdışın azalmış dedi de ondan he he he .diz üstü var iş yerine götürüyor her gün benim için eve taşıyordu 1 sene önce sabit bilgisayarı benim için aldı zaten sağ olsun..

ilknurum hayırlı olsun gülün. sağol canım ben misafir ağırlamayı çok severim yedirip içirmeye bayılırım bana gelirsen kilo alırım deyip yememezlik edemezsin ona göre .elde börekler açarım sana gel kız valla :)))

selenimo patron merhabaaaa bak arkadaş selamımı verdim sonra bana da kızma:)))

X