Selenimo ve Cankularyla her telden

günaydın ..önce ilknura çünkü o da topiği okuyor sonra diğer kızlara günaydın ...ilknuru görünce okumayı yarım bırakıp ilk ben yazayım diye son sayfaya geldim he he he bir gün uğramadım maşallah elinize , parmağınıza kuvvet 25 sayfa dolmuş:)) Allah muhabbetinizi arttırsın

bak sen fesata önce yazcam diye okumamış bilene:eek:klava:
GÜNAYDIIIIIIIN kuzum nasssın eyisin inşallah biz öyle 25 te yazarız 35 te sen girmezsen öyle kalırsın muhabbetin gerisinde ertesi gün okursun anca
bende oğlana yemek yediriyorum bi yandan da okuyodum
büyük oğlanın okuluna gidicem eşyalarını alayım
o yüzden bakayım dedim baktım ekimcik gelmiiiişhihoyyyt
sende ajan x çiliği öğrendin aferim kim nerde bakıyonuz artık
şşşşşşşt
SELENİMO gördünmü bak arkadaşlara faydamız oldu:dance::dance::enbuyukkk:

kizlar fistuklar canlarim saat onbirbucukta uyudum gece ikibucukta uyandim uyku duzenimde bozuldu yaw

kız ne işin var osaate bodrum bekçisi mi oldun sende
ayol millet burdayken uyuyo kız sonra gece 3,30 da gelmiş
yavrum uyu bebem inecek o şişlikler takma kafaya
nası ama neşem yerinde demi sabah sabah bende 3,30 da yattım çünkü minik oğlan 1 de bi kalktı 3,30 da zor uyuttuk eşimle kikir kikr gülüyo velet oyun oynuycakmış:emir_bebek:delikafadulden

nadnim günaydın sanada bak topiğe gelmeden günaydının hazır nası ama tam ajan olmuşum demi:1ninca:şakkıdısengözlerimebaksanab

benim kocacım akşamları sizle yazışmamı kıskanıyor galiba gel burda otur diyor bilgisayar diğer odada olunca ne yapayım bir gece onunla oturur bir gece buraya bakarım. büyük temizliğe başladım yarın da cam çerçeve silinecek gündüz bakamıyorum

ayy benim adın altındaki papatya yerine nililüfer yazıyor yeni gördüm ha ha ha

Günaydınn kızlarrr,
Ekim nihayet uğrayabildin,bende adresi unuttun sandım dı
Mehtap kız mailleri aldınmı,esas bi tene vardı amma silmişim.
ılknur sabah sabah girip illaki iki laf edecen dimi.
Meltoşşş,yeni pril yağlardan arındırıyomuş kızz.
Prensess, bodrum yaramadı sana,gel istanbula desemde inanmaaa, buralar sıcak olmaya başladı.
Gözzzzdeee nazar ettik seni ,,,,sen gelmez oldun
Dilaaaaaa çok özledim, meraktayımmmmm.
Nadinnn yavru gelip okuyup kaçmak yok,otur bir çayımızı içç....
Ekimmmm tombilim keyfin yerine geliyo bakıyorum,, çok seviniyorum senin adına,komşuların ne diyo kızzzz.....

sen gelmezz oolllduuunnn.

benim kocacım akşamları sizle yazışmamı kıskanıyor galiba gel burda otur diyor bilgisayar diğer odada olunca ne yapayım bir gece onunla oturur bir gece buraya bakarım. büyük temizliğe başladım yarın da cam çerçeve silinecek gündüz bakamıyorum

Söyle sana bi laptop alsın,böylece hem onla hemde bizle oturursun,ben öyle yapıyom kızzzyerimseniben

E Yuhh yani Mehtap ordan bakıyosunda bi meraba demeden kaçtın ya,, başka bişey demiyorumm.

ilknurum 11sayfayı okuyamadım ne yazdınız acep ama dün yemek yaparken ogluşum girdi pcye o okeyledi herşey tamam bu gün oglumun veda gecesi var telaş çok oraya gidecegim

E Yuhh yani Mehtap ordan bakıyosunda bi meraba demeden kaçtın ya,, başka bişey demiyorumm.

selenimocugum selam günaydınnn 40.sayfayı açtım orda takıldım ne ileri ne geri gidemiyorum .yoksa aşkolsun size yazmak için girdim sabah sabah birde 3gündür düzenim bozuldu yine işten yemek yemeyi unuttuyorum ,su içemiyorum,spor yapamıyorum veeee:çok üzgünüm:bu gün azda olsa kilo almışım canım sıkıldı

bana diyene bak kendi kaybolmuş,seni nasıl bulacaktık selenimo ilknur dün yazmıştı ama ? birde lw ye bakayımmm

hadi bacım gelsene bu gün boşşun galiba,hem buldum seni orada ciddi konular yazıyor yoksa sana anons geçerdim selenimo cankuşlardan bekleniyorsunuz diyeee

ilknur ,tontim,gözde,meltem ,prenses yok tek kaldım.selenimo beni cezalandırdı bundan sonra önce son sayfada slm çakıp sonra yazılanları okuyacağım:jeyyar:

X