Selenimo ve Cankularyla her telden

bi de topal var bizim o da gelcek simdi..pohu yediniz sizzz mahvetcez siziii.:1shok: ay ne iğrenç bi espri bunu ben mi dedim inanmıyoruuuum

merak ettim kis selenimo nereye kayboldu diyeşakkıdı bak gecen gün yesil mutfaklara bakarken yakalamistim, amma geziyo ya, yetismedigi yer yok massallah:nazar:

ulaaaa bu topikte herkes ajan olmuşta benim haberim yokk delikafadulden
gezerken arkama bakacam artık.

sagolasin canim, umarim dogru karari vermisizdir, ne isiniz var burda, niye geldiniz diyen de var ne de olsakafamçokkarıştı

onu diyenler oraları bilmeeyenler boş ver.
almanyada da yaşam kolay değil ki.herşey pahalı,insanlar nerde ucuz yerler var oralarda,para biriktirmek için kaç işte çalışıyolar sadece ihtiyaç listesi yapıp kızı gönderiyorum markete,kendim gidersem başka şeyleri degörür alırım diye diyen biri vardı.Kadınlarhep psikolojileri bozulmuş,psikologa gidiyorlar dediler.
Almanya evet bence avrupanın en temiz,bakımlı ülkesi, ama o kadar devamlı yaşanmaz,ben yaşayamazdımsen iyisini yapmışsın

onu diyenler oraları bilmeeyenler boş ver.
almanyada da yaşam kolay değil ki.herşey pahalı,insanlar nerde ucuz yerler var oralarda,para biriktirmek için kaç işte çalışıyolar sadece ihtiyaç listesi yapıp kızı gönderiyorum markete,kendim gidersem başka şeyleri degörür alırım diye diyen biri vardı.Kadınlarhep psikolojileri bozulmuş,psikologa gidiyorlar dediler.
Almanya evet bence avrupanın en temiz,bakımlı ülkesi, ama o kadar devamlı yaşanmaz,ben yaşayamazdımsen iyisini yapmışsın

sagolasin canim ya, sonucta düzenli bir ülke, insanlara arkani dönsen bile islerini yapiyorlar, bunun gibi seyleri özlüyo insan ama sizin gibi sicakkanli degiller, canlarim, ben sizi cok sevdim yaopuyorumnanaktan

X