Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz 10 dk sabret de rahat rahat yaz, selenimoya malzeme veriyon valla diline düsersin karismamdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
kizim alemsiniz ya, nerden buluyonuz bu laflari? öldüm gülmekten:roflol:
bak nasılda çözmüş beniiiivereliniortak
delikafaduldendelikafadulden:1shok::uhm::bbo:kafamçokkarıştı:roflol:
selenimom iznikliyim dedim cart dedim curt dedim.sizden tık gelmediii.halbukisi ben cok knuşmaya calıştım ama acık izin verseydin benim cenem yorulcaktııı:)kıyamam yaaa.sohbetinize valla doyum olmuyo,topu alamasamdaaa sizi dinlemek bile hoş yani boşverrrdelikafadulden
selenimom iznikliyim dedim cart dedim curt dedim.sizden tık gelmediii.halbukisi ben cok knuşmaya calıştım ama acık izin verseydin benim cenem yorulcaktııı:)kıyamam yaaa.sohbetinize valla doyum olmuyo,topu alamasamdaaa sizi dinlemek bile hoş yani boşverrrdelikafadulden
hemşerimle ne konuşmıyonız kızlar
dur şunları koyayım yataklarına geliyom ifadenizi almayakötükedihüso
bak tontim gitti lw topiğine ajan x geldii
Ben böyleyim kızlar yaaa napimm, içimden geçeni sölüyoveriyom.İnsanlar beni ya severler,yada sevmezler,ortası yoktur yaniiiiiii,
sıradan olamadım bi türlü.şakkıdı
Kız kaçırmışım bak valla okumadım.anacım yetişemiyom artıkyazılr,nede olsa ben yaşlı bir kadınım-tatlicadiarzu-
yok canim ya, buraliyiz artik, kizim da bu sene ilkokula basladi, bagladi bizi yani... almanyayi da millet bisi saniyo ya, sadece issizler cenneti, sonucta alman kökenli olmadigin icin ikinci sinif gibisin, ben 7 sene orda yasadim ama alisamadim, ilk firsatta da esimi ikna ettim gelmeyeyerimseniben
En iyisini yapmışsın valla gördüm ordaki türklerin halini.
bak tontim gitti lw topiğine ajan x geldii
valla en iyisini yapiyosun canim ya, ne öyle insanlar yüzüne karsi baska arkandan baska konusuyorlar...isin yoksa bulmaca gibi cöz insanlari...vallah en cok senin gibi aciksözlü insanlari severim ben, lafini esirgemicek, yanlis anlasilmaya da yer olmayacak böylelikle, süpersin canim, hep böyle kal!:lepipuyorumnanaktan:teytey: