Selenimo ve Cankularyla her telden

Kızlar günaydınnnn,
Bakıyorum pek ilgi yok buraya,
Meltem çok sadık çıktın kızzzz,
tamam sana artık yağlı demicemmm.delikafadulden

Kızlar günaydınnnn,

öbür topikteydim kıııızz dün okudum ama cvp yazamadıydım sabah enerjisiyle iki çızıktırıveriyim dedim kaydirigubbakcemile5

günaydınnn,kızlar cumartesi günü elektrikler kesildi zınk diye yok oldum geç geldi yazamadım.pazarda yoktum,akşam yazılanların bir kısmını okudum .
selenimocugum resimlerin harika yaaa bayıldım ellerine sağlık.
topik kalabalıklaşıyor ne güzel

gözdem yeni gelin,canım valla özledim kız sizleri valla bagımlılık yaptınız

azcuk müsade geliyorum birazdan ,açık bırakıyorum pc yi ,yazmazsam kızla evcilik oynuyorum demektir

gözdem yeni gelin,canım valla özledim kız sizleri valla bagımlılık yaptınız

aynen kuzum ya btn gün işle güçle uğraşırken diyom valla kızlar döktürmüştür gene diye aklım kalıyo burda kaydirigubbakcemile3
bide evlendikten sonra nasıl gircem nete diye düşünüyorum benim ki bilmiyo ilaç kullandığımı :eek: sabah girerim sadece olmazsa demokraside çareler tükenmez dimi hihoyyyt

azcuk müsade geliyorum birazdan ,açık bırakıyorum pc yi ,yazmazsam kızla evcilik oynuyorum demektir

Beğendinmi yavrum resimlerimi.
Demek küçükken evcilik oynamadın heee:roflol:
Bende gidip temizlik yapayım bari.
Benim kızın sınav belgesi gelmedi hala, bu gün postaneye gidip bakayım. yoksa taaaaaaaa üsküdara gidecem valla.
bir de şu pazar gününü atlatsak,
yetti bu stres,gün yaklaştıkça kızım heyecanlanıyo iyice.
Çok sakin görünüyordu,seviniyodum bende heyecan yapmıyo diye.
Dün babası takıldı biraz onu bile kaldıramadı, yapma zaten stresliyim diye başladı ağlamaya.
Nasıl davranacağımızı şaşırdık.
Moral veriyoruz, ama kolay değil tabi
yani kızlar beni bu hafta mazur görün artık.
saçmalarsam falan idare edin işte vereliniortak

aynen kuzum ya btn gün işle güçle uğraşırken diyom valla kızlar döktürmüştür gene diye aklım kalıyo burda kaydirigubbakcemile3
bide evlendikten sonra nasıl gircem nete diye düşünüyorum benim ki bilmiyo ilaç kullandığımı :eek: sabah girerim sadece olmazsa demokraside çareler tükenmez dimi hihoyyyt

Kız yeni evliyken bizi düşünecek halin kalmaz vallaa:roflol:delikafadulden

Kız yeni evliyken bizi düşünecek halin kalmaz vallaa:roflol:delikafadulden

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
düşünürüm kız niye öle diyon naniknanik
kızına başarılar canım çok zordur biliyorum bende istediğim bölüme gircem diye 2 kez girdim sınava btn sene çalış tek bi günde her şey olup bitsin geceleri uyuyamıyodum valla. tavsiye kızın üstüne düşmeyin öyle olunca sorumluluk var ailem beni çok seviyo üsütme düşüyo diye ii ce panik oluyo kndimden biliyorum yani

Valla hiç düşmedik, baktık kendi bilincinde olayın çalışıyo,hiçç karışmadık hatta sormadık bile ders çalışıyomusun napıyosun falan diye.
dersane notları iyi kendi sadece marmara eczacılık istiyo, başka hiç bir yere gitmem diyor,
Yoksa ben biliyorum kazanacak da istediği yer olsa bari.
marmaranın puanı da baya bi yüksek, o yüzden geriliyo,
başka yerleride yaz kızım diyorum.
mühendislikleri hiç istemiyor, sayısal olunca seçenek de kalmıyo fazla
Hayırlısı bakalım.

ben çıkarım sen gelirsin, çıkıyorum bak accık makine tutayım öğlen oldu be sizi beklerken.

Kızlar günaydınnnn,

hatunum sadıkım tabi.sizin gibi positif kızancıklar bulmuşum..gelmemmii nanınıza:)yağlı deme o zaman ne diycennn bulursun sen bişilerrr:)hihoyyyt

İlknurrrr, nazara geldin kızz
saat kaç oldu hala girmedin,hayırdırrr:ecrin_bebek:

bacılar selamlar
yavruş ben sabah talan ettim bi izmiri geldim oğlanın tekrar edilecek tahillleri vardı sabah benim adamla çıktık evden bi sıcak bi sıcak arabanın derecesi sabah 38 di düşünün artık şimdi kaç oldu
bi geldim annem sağolsun küçüğe baktı yedirmiş doyurmuş uyutacaktı ki geldik
evde işler kaldı tabi sabahtan .Yemeği erken yaparım ben öğleden sonra miskinleşiyorum .Şimdi yemek koydum çamaşır attım yıkansın şimdi bi kornet indirirken mideye size yazıyorum bi yandanda
bu arada resimlerin harbiiiiiii çok güzel bacım ya bence onları sen albüm olarak ekle profiline:nazar::nazar:

X