Selenimo ve Cankularyla her telden

ogluma cizgi film actim, ben de acik gözlerimi dinlendiriyim, öpüldünüz kizlar, sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile3

oğluşun seni ayağında sallayıversin kuşum:)hahaha ölücem ben bu zamane çocuklarının aklına...valla maşşalllah:nazar: maşşallhh

Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.

çok üzüldüm.. ben de bir şeyler olduğunu anlamıştım ama acaba başka bir yerlere falan gitti de değişiklik mi yapmak istiyor, herkesten uzaklaşıp dinlenmek hastalığını sindirmek mi istiyor diye düşündüm. nisacım canım ablana onu çok sevdiğimizi çabucak iyileşmesi için dua ettiğimi ve geçmiş olsun dileklerimi ilet... sen de kendine iyi bak ablanın size ne kadar değer verdiğini siz üzülmeyin diye herşeyi içine attığını önceki yazılarını okuyunca anlamışsındır , onun size çok ihtiyacı var ..sen moralini yüksek tutacaksın ki ablanın moralini düzeltebilesin.. Allah yardımcınız olsun tekrar geçmiş olsun

ne hız kızlar bi lw topiğini okuyayım bir burayı derken 1,5 saat oldu ...akşam ben katılamadım kocacım bilgisayarın başına bir oturdu bana sıra gelmedi yaaa.. selenimo sen profilini değiştirsene canım ev hanımı yerine ressam yaz valla son iki resim hariç diğerlerini lw topiğinde silinmeden görmüştüm bayıldım, çok güzeller ellerine sağlık:))

Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.

canim nisacim iyiki haber verdin cok merak edioduk dilamizi demek hastanede su an kolay degil zor gunler gecirior allah yardimcisi olsun dualarimiz daima onunla dilerim hastaneden duzelmis bi sekilde taburcu olur lutfen arada gelismelerden bizi haberdar edersen cok seviniriz dilamizi cok sevdigimizi onu ozledigimizi iletirsen sevinirim canim

arkadaslar ben geldim kimse yokmu?cok yoruldum temizlik yaptim yemek yaptim cayin yanina diyet kurabiye yaptim bittim sanirim reglde olamadim diye bi halsizlik var uzerimde bu sabaha tartildim 59 olmusum belki gramlari vardir ama klasik tarti oldugu icin goremiorum malesef sizleri ozledim fustuklar

oğluşun seni ayağında sallayıversin kuşum:)hahaha ölücem ben bu zamane çocuklarının aklına...valla maşşalllah:nazar: maşşallhh

yap desem onu da yapar kesin:roflol:
merak ettim dur bi sorayim...geldi yanima nasil oluyor diye...yapamayinca da ne diyor biliyor musun neen neeen eeee eeee, diyip ayagiyla bacagimi salliyor:roflol:

arkadaslar ben geldim kimse yokmu?cok yoruldum temizlik yaptim yemek yaptim cayin yanina diyet kurabiye yaptim bittim sanirim reglde olamadim diye bi halsizlik var uzerimde bu sabaha tartildim 59 olmusum belki gramlari vardir ama klasik tarti oldugu icin goremiorum malesef sizleri ozledim fustuklar

kiz sen kurabiyleri yapip yapip seyrediyon galibasırnaşık şey... bi merdiven cikip inmekle, temizlik yapmakla iyi verdin kiz kilolari:enbuyukkk:

yersin canım yersiiiiin bişeycik olmaz amaç nefis köreltmek bi kaşık ye tadını al sonra bırak.Benim en vazgeçemeyeceğim tatlı dondurma yaz kış deep freezde bulunur bitecek gibiyse yenisi alınır hemen dün gece 1,30 da yedim mesela krizim tutar arada olmazsa olmaz işte ne yapalım hepimizin zaafı var işte hadi ben çıktım kızlar uyutayım şu miniği byeee:teytey:

kiz biz burda yaniyoz ama yine de simdilik dondurmasiz idare ediyomhihoyyyt, burasi böyleyken kesin izmir de cok sicaktir...bu havada oglusuna da yazik ya, insallah odasi serindir de bebisin isilik filan olmaz, dikkat et canim...

kesin geziyonuz siz yine, ben de cikiyom o zaman, u kocacimla ugrasayim da kumandayi ele gecireyim bari, sizleri buldum bulali rahat ediyo, televizyon hep onun tekelinde ama arada sirada ugrasacaksin, di mi ama?delikafadulden

herkes geziyo tabi ytok kimse bene gidiyom valla acık iş yapayım

İŞ manyağı oldun kızım sen bu sıcakta boşver. Bak bana sabah çıktım evden şimdi giriyorum valla. Bu gün son günüm diye sabahtan beri çok yiyorrum .
Deliyim valla iki gün sadece bugünkünü yakmak için uğrşacam

ay çok yoruldum:çok üzgünüm: sadece parmaklarımı ve gözkapaklarımı oynatabiliyorum :çok üzgünüm:

Off be yavrum bi evlensen de sen de kurtulsan,bizde kurtulsak. Valla biz evlenmiş kadar olduk yawwwwwww:1shok:

anacım sise anlatmıycam da kime anlatcam :çok üzgünüm: allahtan az kaldı bi tek çeyiz serme işi kaldı o kdr sonrasında da nikah :teytey:

Bekle bekle nereye kadar dimi, çıkıyorum valla kızlar arada bi kontrol ederim. Haydin kalın sağlıcakla.

sicak hava herkesi carpti anlasilan, kus ucmaz kervan gecmez bi yer olmus burasi yavdelikafadulden
arasira baktim kimse gelmiyo, bi iyi geceler mesaji yazip kacayim dedim, kendinize iyi bakin hepiniz, ilknurcum hava fena, dikkat et bu aralar, selenimocum yarin bulunmaz hint kumasi gibi arayip da anca bulabildigin ürünümüzle yeni bir baslangic daha yapiyorsun, hayirli ugurlu olsun canim, bol kilo vermeler sana, prensescim havalar isindi artik denize at kendini, hem su insani rahatlatiyormus ki senin de bu rahatlamaya ihtiyacin var gibi, sana sabirlar diliyorum canim, dilacim, her nerede olursan ol aklim ve dualarim hep seninle, seni cok özledik güzelim...ve diger arkadaslarim, mehtap, ekim, gözde, meltem...hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum, iyi geceler arkadaslar,coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X