Selenimo ve Cankularyla her telden

prenses canım geçmiş olsun.
meltem hoşgeldin kız
selenimo hanımmm resimleriniz pek güzell biraz bende büyücek gözüktü ama ayarladım sayfayı.seneye 23nisan,19mayıs,milli,dini bayramlarla ilgili resimler bekliyoruz

bugünün assolisti benimmmmzemuszemus yettim gariiii.
ilknur kız yedinmi börülceleriiii

yok sofra hazırlıyom benim adam anca geliyo balık olmasa hayatta beklemem bu saate ama başka günde beraber yemek yiyemiyoz mecbur bekledik artık
bi yandan da sofra hazırlıyorum bu arada:dance::dance::hooray:

hosgeldin sekerparem denizborulcesi bende su tutuo odem yapioo gecen seneden biliom o yuzden bu sene yiyemedim henuz canim

tuzluya ondandır.canım bende temizlemesini sevmem delinin boncuk saydıgı gibi sıyır sıyır bitmiyor.temizlenmiş hazırını şişirsede yerim

meltem hoşgeldin kız
selenimo hanımmm resimleriniz pek güzell biraz bende büyücek gözüktü ama ayarladım sayfayı.seneye 23nisan,19mayıs,milli,dini bayramlarla ilgili resimler bekliyoruz

saol bitanem iyim cok sukur simdizemuszemus

meltem hoşgeldin kız

hoşbulduk kıs.lw topiğinde yazıp duruyodum bide baktım kimse yok ,herkes burda:teytey:

tuzluya ondandır.canım bende temizlemesini sevmem delinin boncuk saydıgı gibi sıyır sıyır bitmiyor.temizlenmiş hazırını şişirsede yerim

evet canimcim zor temizlenmesi ama tadi cok guzel bol limon sarimsak ve azcuk zeytinyagi ile enfes oluo yemeye doyulmuo ama tartida fazla cikinca moralim bozuluo zaten regl olcam iyice sismeyimm belki indikten sonra yerim valla yiyenlere afiyet seker olsun

yok sofra hazırlıyom benim adam anca geliyo balık olmasa hayatta beklemem bu saate ama başka günde beraber yemek yiyemiyoz mecbur bekledik artık
bi yandan da sofra hazırlıyorum bu arada:dance::dance::hooray:

Bide yanına rakı aç bakalım tam olsunn:içelim:

my.php
[/URL][/IMG]

valla ben senle akşamüstü yazışırken bi yandan da temizliyodum işte deli deli
zaten onu tuzlamıycan limonla sarımsak yetiyo tat vermeye
adam yolda balıklar tavada iko daha yazıyo size
tans..ş a gitti boyna arıyo beni şimdi o var mı bu var mı diye hem konuşuyom hem yazıyom ay beynim döndü
büyük oğlanında 2 arkadaşı var evde alt komşunun çocukları onlar koşturuyo bide tam tırlatmalık oldu burasıdelikafaduldendelikafadulden

hoşbulduk kıs.lw topiğinde yazıp duruyodum bide baktım kimse yok ,herkes burda:teytey:
hoşgeldin şekerim
kızım akşamları buraya transfer olıuyoz
bende ki telaşeyi görsen daha yazcam diye uğraşıyom :hooray::hooray:
kupayı bırakmam kimselere koşturma birincisiyim:hooray:

kız selenimo kaçıncı yazışım canınız saolsun yapar resimleri kargoya veririm demedin.benim yaptıgım resimlere resim hocası çok düşük veriyor moralim bozuluyor

meltem hoşgeldin kız

Mehtapçım benim koca becerebilse normal boyutta gönderecek,öbür laptopta resimle uğraşıyo,ben burda sizle çene yapıyom.
gel öğren diyorda ne gerek var canııımmmm nasılsa yapan var dimi:roflol:

kız selenimo kaçıncı yazışım canınız saolsun yapar resimleri kargoya veririm demedin.benim yaptıgım resimlere resim hocası çok düşük veriyor moralim bozuluyor

Kız vallah görmedim,okumadım,hiç duymadım,bilmiyrummm
ne istedinkine resimmi istedin yavruşşşş.
Valla kızımın ödevini yaptım kızım 100 aldı.Napim kız öss yemi hazırlansın resimmi yapsın

X