Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terapistiniz nasıldı peki, her terapistle olmuyormuş , bu alanda etkili bir terapist olması gerekiyormuş. Ben de çok inanamıyorum aslında terapiyle duzelecegine ama direkt ilaç vermek de istemedim. Çok ufak dozla başlayabiliriz demişti psikiyatr. Siz ne kadar süre kullandınız, bır de benim çocuğum hic konuşmuyor kreşte, aynı durumda miydiniz sizde ? Cok soru sordum ama bu anlamda tecrübeli anne yorumu benim için çok koymetliTerapistle olmuyor eğer yoğun kaygı bozukluğu varsa.Giderek artıyor.İlac hemen etki ediyor.Hafifse bilemem ama biz kaç sene terapiyle çözemedik,ilaçla hemen normale döndü,hala devam ediyoruz ilaca .Ama kesecek doktor
Bence ilaç daha az yıpratıcı.Terapistiniz nasıldı peki, her terapistle olmuyormuş , bu alanda etkili bir terapist olması gerekiyormuş. Ben de çok inanamıyorum aslında terapiyle duzelecegine ama direkt ilaç vermek de istemedim. Çok ufak dozla başlayabiliriz demişti psikiyatr. Siz ne kadar süre kullandınız, bır de benim çocuğum hic konuşmuyor kreşte, aynı durumda miydiniz sizde ? Cok soru sordum ama bu anlamda tecrübeli anne yorumu benim için çok koymetli
Ben aradim, Şanlıurfa'da ondan eğitim alan yokmuş. 2 hafta yoğunlaştırılmış terapi uyguluyormus, sonrasında da takip ediyormuş. Sabahtan akşama 2 hafta boyunca bizimle olup terapi yapıyormuş ama fiyat 90 bin artı Mersin'de kalacağız. O yüzden emin olamadim.Bence ilaç daha az yıpratıcı.
Uzun yıllar kullanması gerekmiyor zaten, zararı olacağını düşünmüyorum ben.
Terapi uzun sürerse bıktırıyor.
Veysel beyle iletişime geçip kendi şehrinizden tavsiye isteyebilirsiniz, ben sormuştum ama sonra değiştirmedik terapisti.
Online da yapıyor galiba, sitede danışmanlık alıp memnun kalanlar vardı diye hatırlıyorum.
90 bin ne ya 2 hafta için mi?Ben aradim, Şanlıurfa'da ondan eğitim alan yokmuş. 2 hafta yoğunlaştırılmış terapi uyguluyormus, sonrasında da takip ediyormuş. Sabahtan akşama 2 hafta boyunca bizimle olup terapi yapıyormuş ama fiyat 90 bin artı Mersin'de kalacağız. O yüzden emin olamadim.
Siz kaç yıl ilaç kullandiniz?
Sonrasında 6 ay takip ediyormus, 2 hafta boyunca sabahtan akşama kadar bizimle olduğu için ücret boyleymis. Ben de bu yüzden guvenemedim. Şimdi bir psikiyatriste daha gideceğim, olmadı ben de baslicam mecbur. Çünkü henim kızım epey kaygılı, çocuklarla komismiyor ve aynı zamanda korkuyor.. Zor bir hastalik, siz atlatmissiniz darısı basimiza..çok teşekkürler bilgilendirme için90 bin ne ya 2 hafta için mi?
Allah aşkına ilaç da zehir değil, kullanır geçerim.
10 ay kullandı, son doz artımından kısa süre sonra konuştu.
Her ortamda sessiz değildi, yine de dirençliydi mutizmi.
Daha erken başlasaydık daha kısa süre kullanacaktı belki.
Sizin çocuğunuz kaç yaşında? Benim oğlum 8 yaşında. Anaokulundayken kimseyle konuşmadığı için psikiyatste gittik. İlaç tedavisiyle konuştu ,alıştığı insanlarla konuşuyor..ama yeni biriyle konuştuğunda ne dediğini kendi duyabiliyor, gözleri donuyor sanki ruhsuz gibi..sizde de böyle mi? Okul başarısı da iyiTerapistle olmuyor eğer yoğun kaygı bozukluğu varsa.Giderek artıyor.İlac hemen etki ediyor.Hafifse bilemem ama biz kaç sene terapiyle çözemedik,ilaçla hemen normale döndü,hala devam ediyoruz ilaca .Ama kesecek doktor
10yasinda,hayır değil,artık herkesle konuşuyor.Yabancilarla konuşmaktan çekinmiyor ama biz de sürekli teşvik ettik,arabada bekleyip markete yolladık,komşudan şeker pirinç vs istettik,zamanla geçti.Su an gayet normal iletisimiSizin çocuğunuz kaç yaşında? Benim oğlum 8 yaşında. Anaokulundayken kimseyle konuşmadığı için psikiyatste gittik. İlaç tedavisiyle konuştu ,alıştığı insanlarla konuşuyor..ama yeni biriyle konuştuğunda ne dediğini kendi duyabiliyor, gözleri donuyor sanki ruhsuz gibi..sizde de böyle mi? Okul başarısı da iyi
Sizin adınıza sevindim..İnşallah benim oğlum da aşar..çok aşama kaydettik beraber..alıştığı ortamda problem yok,gittiğimiz yerlerde sipariş v.s kendi söylesin ,fiyatını sorsormasını söylüyorum ,söylüyor ama tedirgin ve donuk bir ifadeyle yapıyor..İnşallah zamanla sosyal hayata tamamen adapte olur..ilaca devam ediyoruz bu arada..ilaçsız, terapi falan pek bir sonuç vermiyor bu durumlarda. Sizde takıntılar var mıydı,şu an var mı?10yasinda,hayır değil,artık herkesle konuşuyor.Yabancilarla konuşmaktan çekinmiyor ama biz de sürekli teşvik ettik,arabada bekleyip markete yolladık,komşudan şeker pirinç vs istettik,zamanla geçti.Su an gayet normal iletisimi
Olmaz mı ,ben bebekken hep otizmden şüphelendim ...Takıntılar çoktu,yani şu an çok bir takıntısı yok gibi ama hiç yok diyemem.Hayatimizi çok zorlaştıracak takıntıları yok diyebilirim.Tablet telefon izliyorsa çok kisitlayin,günde bir saati asmasin ,o da çok etkiliyor .Futbol yüzme gibi kurslara da yollayın mumkunse.Bence duygu düzenleme kısmı eksik şu an benim cocugumun.O yüzden bazı şeylere gereksiz tepkiler verebiliyor,ve alıngan bir cocuk.Bir çocuk daha büyütüyorum ikisinin alakası yok.Kucugum aşırı pozitif ve çok girisken.Sizin adınıza sevindim..İnşallah benim oğlum da aşar..çok aşama kaydettik beraber..alıştığı ortamda problem yok,gittiğimiz yerlerde sipariş v.s kendi söylesin ,fiyatını sorsormasını söylüyorum ,söylüyor ama tedirgin ve donuk bir ifadeyle yapıyor..İnşallah zamanla sosyal hayata tamamen adapte olur..ilaca devam ediyoruz bu arada..ilaçsız, terapi falan pek bir sonuç vermiyor bu durumlarda. Sizde takıntılar var mıydı,şu an var mı?