Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine burda okudum pkolular için bi takviye. İnofolik diye bi vitamin. Doktor tavsiyesi ile kullanılabilir. Ben aldım kafama göre bu ay ama çok geç gördüm daha bu sabah içtim bir tane. Buda adeti düzenleyip tüylenmeyi saç dökülmesini falan durduruyormuş. 3 ayda hamile kalırsınız diyorlar. Folik asit zaten. Bi araştır hatta hemşireysen bence doktora sor. Bu ay tutmazsa kendiliğinden, öbür ay sabah akşam onu içip denerim yine tutmazsa anlarım ki sorun bende değil :) neyse çok uzattım

Allah allah peki miyositol spermin tutunmasını sağlıyormuş dedi eşim oda yanımdaydı ben ama hatırlamıyorum öle dediğini sen doktorun bununla ilgili bisey dediğini hatırlıyor musun ovülasyon testi kullandın mı canım

Merhaba canım bende miyositol positive kullanıyorum ben stresten doktoru dinleyememiştim 5 kasımdan beri kullanıyorum ben onu 3.kutum bu hafta bitcek günde 2 defa içyrum ne faydası varmış bize
Ben de 1 kutu kullanmistim 2. Kutu yarın kalmıştı. Kullansam mi acaba bir zararı olur mu ki?

Ben de 1 kutu kullanmistim 2. Kutu yarın kalmıştı. Kullansam mi acaba bir zararı olur mu ki?
Neden yarim bıraktın ki canım doktor faydası olsun die verdi valla bilmem ki bence zararı olcak şeyi doktor vermezki hatta doktor demiş spermin daha kolay tutunmasını sağlıcak bu vitamin eşim dio

Ben bekarken pko var sende demişti doktor ve doğum kontrol hapı kullandirmisti. AMH düşük benim. Pkolularda yüksek çıkıyormuş. Bu durumda pko degilim diyorum zaten gittigim doktorlar oyle birsey demedi son zamanda.Ara ara tuylenme ve sivilce problemi yaşıyorum. yüzümde, belimde göbeğimde ve meme uçlarında tüyler var. Bazen dökülüyor ama sonra daha fazla geliyor. Yuzumdeki tüyleri almadan sokağa çıkamıyorum.

Neden yarim bıraktın ki canım doktor faydası olsun die verdi valla bilmem ki bence zararı olcak şeyi doktor vermezki hatta doktor demiş spermin daha kolay tutunmasını sağlıcak bu vitamin eşim dio
Doktor kullanmana gerek yok artık dediği için bıraktım.

Benimde ovulasyon testi 5 aralıkta çok çok koyuydu..6 aralıkta siliklesti..gebelik testini kaçıncı gün yapmak gerekir acaba..
Bu heyecan umut bizi mahvedecek :))

Benimde ovulasyon testi 5 aralıkta çok çok koyuydu..6 aralıkta siliklesti..gebelik testini kaçıncı gün yapmak gerekir acaba..
Bu heyecan umut bizi mahvedecek :))
inşallah olmuştur bebeğin :) ayın 20si gibi yaparsan en sağlıklı sonucu alırsın bence

Kizlaarrr iyi aksamlar ovu testine bakar mısınız yumurtlama oluyor galiba dimi adetim biter bitmez hemen basladim 25 gün benim döngüm gecen ay ovu testi kullanmadim takvimim uygulamasina gore degerlendirdim ama uygulamadaki tarihten önce catladi galia hüsranla sonuçlandı

Eklentiler

• IMG_20181210_230053.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 32
Oluyor gibi pik olmayabilir henuz devam edebilirsin sanki.

Nerde yaptırdın canım? Çok uzun değil mi ya heyecanlandım bende:)
Normalde özele yasa hastaneye gidiyordum da olmadığını bildirim için hadi bu sefer sağlık ocağına gideyim dedim oda yarın öğleden sonra sesi bende sok oldum ama heran adet olacakmış gibi bekliyorum belki gece olurum diye o yüzden belki de pek bel bağlamadım oraya

Canım merhaba
DR a danışmadan alıp içmekte sıkıntı olur mu acaba

Canım merhaba
DR a danışmadan alıp içmekte sıkıntı olur mu acaba
Valla vitamin olarak geçtiği için herkes almış :)
Tabi bende aldım. Ama diyorum ya benim bu aydan geçti. Olmazsa öbür ay adetle başlarım. Burda çok konu var inofolicle ilgili. Okumanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…