Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inofolic combiyi banada drum önerdi..3. Kutum her adet başladığında içiyorum günde 1 kere..pkolu olanlarda sanırsam 2 tane kullanıyo günde..

Yok kuzm bekliyorum daha yapmadım akşam nasıl karnım ağırdı tamam dedim adet oluyorum off olmadım ama olcam gibi bi his var

Yok kuzm bekliyorum daha yapmadım akşam nasıl karnım ağırdı tamam dedim adet oluyorum off olmadım ama olcam gibi bi his var
günaydın canım
dün benim de adet olacak gibi karın ağrım vardı bacaklara da vuran cinsten.. ama bugün yok.. seğirmeler var alt tarafta..
bir gerginlik bir tahammülsüzlük var can sıkıntısı
bel ve sırt ağrılarım devam ediyor... hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

kızlaarr hepinize günaydıınn var mı güzel haberleri olaan

Günaydın kızlar ben bu sabah test yaptım. Ama negatif çıktı.

Şimdi ben bu ay yumurta takibi yaptırmıştım. 1 Aralıkta Cumartesi yani, yumurtan 23 mm olmuş dedi doktorum.

2 da gitmedim, 3 aralık pazartesi gününde üstten baktı göremedi, alttan baktı sıvı var çatlamış dedi. Ne zaman çatladığını

bilemeyeceğini sadece yumurtlamanın olduğunu söyledi.

BU TARİHLERE GÖRE YUMURTLAMAM HANGİ GÜN OLMUŞTUR SİZCE.

2 sin de olmuşsa bu gün 9. gün oluyor 3. de olmuşsa 8. gün. Ki zaten bu kadar erken çıkmaz galiba
.
Ancak 1 inde akşam çatlamışsa 10 gün geçmiş yumurtlamadan bu yana testte hafif silik de olsa çıkardı değil mi?

sizce umutlanmalı mıyım yoksa bi daha ki aya mı demeliyim.

Günaydın kuzumm of benmde aklımda deli sorular acaba test yapsam mı die ayy ama inan çok korkuyorum negatifi görcem die yaa bu sefer adet gelene kadar moral sıfır gezcem en azında suan negatifi.bilmeden umut var gözüyle bakyrum

2sinde çatlamıştır muhtemelen .. maşallah yumurtan da büyümüş epey... değerlendirdin umarım..
belli olmaz en erken 10.günde kanda çıkar diye biliyorum.. idrarda 2 gün kalaya kadar da negatif görünebiliyor...
aynı gibi yine bekleme zamanımız gel senle de cuma test tapalım:) bekle yanii..

Çok erken yapmışsın bence canım

YAA SİZİN DE Mİ 16 ARALIK BAT.
İNŞALLAH ADET OLMAYIZ.
TAMAMDIR CUMAYA KADAR TEST YOK. CUMA BERABER YAPARIZ. BEN ZATEN SİPARİŞ VERDİM İNTERNETTEN ANCAK GELİR O ZAMANA KADAR.

korkma kuzumm korkunun ecele faydası yok demişler.. yoksa da yok aylar çuvala girmedi ki ağustos olmadı eylül annesi oluruz :)) ben de varsa da erkenden öğrenmeyim diye yapmıyorum.. regli bekliyorum bakalımm olalım da rahatlayalımm bu nedir yahuu.. hormonlar bizimle eyleniyi ağam

Aynen öle yaa bi an önce gelecekse gelsinde biz de çalışmalara baslasak

YAA SİZİN DE Mİ 16 ARALIK BAT.
İNŞALLAH ADET OLMAYIZ.
TAMAMDIR CUMAYA KADAR TEST YOK. CUMA BERABER YAPARIZ. BEN ZATEN SİPARİŞ VERDİM İNTERNETTEN ANCAK GELİR O ZAMANA KADAR.
benim 14ü gibi görünüyor.. sat 15 kasım... bu defa sadece 2 test yaptım ben (ovu testi), biri adetten sonra ağrı hissetim yaptım çizgi çıktı.. 23 25 kasım değerlendi.. 30undan sonra yaptım 2.testi, silikleşmişti.. 14ü gibi düşünüyorum..
evet bekliyoruz cuma gelmezse adetim akşam yaparım diyorum sabah gelirse sıkıntı yok zaten teste gerek kalmaz

Son düzenleme:
Canım cift.cizgiyi gördüğüm günden itibaren 13.gün ama catladıktan sonra sayılıyormus sanırım

Kuzumm sen adamı kuruttunn kuruttun bu ay :):) (yumurtlama günlerini iyi değerlendirdiniz anlamında :):))Evet senin epey koyu gitti çatladıktan sonra 14 sayman gerekiyor sanırım benim sat 9 Kasımdı bugün yumurta çatladıktan sonra 14.günüm takvim yarını bat olarak gösteriyor bugün 33.günüm yarın 34 rekora koştum resmen adet beklemiyorum inşallah olmam da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…