Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko. Ama işe yarıyor.
LH hormonu yüksek olur o yüzden yanıltır diyorlar ama bunu ancak yaparak farkedebilirsin. Mesela benim bugün pik kopkoyu. Demek ki durum iyi ama tabi çatlar çatlamaz onu bilemiyorum.
Hangi markayı aldın acaba önerebilir misin

canim son aylardaki testlerimde 1.20 aynisi cikmis hem 1.20 iken testlerim nasil silik cikti
senini için araştırdım biraz.. 01ken yükselen de varmış..
bir de değerlendirme gününde mi yaptın o hcg testini, o günde de pozitif verebiliyormuş.. hakkında hayırlısı

senini için araştırdım biraz.. 01ken yükselen de varmış..
bir de değerlendirme gününde mi yaptın o hcg testini, o günde de pozitif verebiliyormuş.. hakkında hayırlısı
hayir canim cuma ve cumartesi yapmistim testleri cNim takildigim nokta o testler nasil pozitif cikti

Ya ben senden de çok umutluyum hadi bi test yap :dua:
Inş Rabbim bekleyişleri boşa çıkarma zaten adet olursam bi macun aldık ona başlayacağım bakalım beklemedeyim hala gelen giden yok carsambaya kadar bekliyor olacağım yarın öğleden sonra gerçekle yüzleşirim zateno_O
İnşallah bebekle sonuçlanır kzum valla

ReceL ReceL kzuum naberr bende olmadık yerleşme kanaması yaa herkeste olmayanlar dmi:) takıntılı ben:-)
Yok canım o herkeste olacak diye bişi yok.
Kimisinden oluyormuş.
Ben 3 kere hamile kaldım. Biri erken doğum 25 haftalık kaybettik. Biri düşük sonuncusu dış gebelik. 25 haftalık olanda ben yaşamıştım yerleşme kanaması. Diğerleri zaten tutunamadı bile.
Stres yapma dedikçe kendine yeni konular buluyorsun :))) seni iyi anlıyorum çünkü bende tam öyleyim :anne:

Yok canım o herkeste olacak diye bişi yok.
Kimisinden oluyormuş.
Ben 3 kere hamile kaldım. Biri erken doğum 25 haftalık kaybettik. Biri düşük sonuncusu dış gebelik. 25 haftalık olanda ben yaşamıştım yerleşme kanaması. Diğerleri zaten tutunamadı bile.
Stres yapma dedikçe kendine yeni konular buluyorsun :))) seni iyi anlıyorum çünkü bende tam öyleyim :anne:
Bugün arkadşım.bendeydi bereket bugün çok araştırma yapamadım:ıslık:

Laboquick aldım ben canım. Hem uygun hem de memnun kaldım. GittiGidiyordan 50li 48 TL ye almıştım. Ücretsiz kargo. Eczanelerde biraz tuzlu diye duydum.
Ah çok teşekkür ederim, insan çare arıyor işte umarım sizin de gebelikle sonuçlanır

Ah çok teşekkür ederim, insan çare arıyor işte umarım sizin de gebelikle sonuçlanır
Günümüzde çözümü olmayan çok az şey kaldı.
Geçen burda bi yazı okudum bir doktor demişki pkolu bir bayana. “Sizin vücudunuz aşırı doğurgan olduğu için böyle oluyor” yani bi nevi vücudun korunma yöntemi gibi. Yoksaaa normal insanlara göre daha fazla yumurtlarmışız. Artık ne kadar doğru tartışılır. Al ve dene. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :KK200::nazar:

Günümüzde çözümü olmayan çok az şey kaldı.
Geçen burda bi yazı okudum bir doktor demişki pkolu bir bayana. “Sizin vücudunuz aşırı doğurgan olduğu için böyle oluyor” yani bi nevi vücudun korunma yöntemi gibi. Yoksaaa normal insanlara göre daha fazla yumurtlarmışız. Artık ne kadar doğru tartışılır. Al ve dene. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :KK200::nazar:
Evet bende hemşireyim az çok hakimim amh denilen bir test var o doğurganlık oranı gösteriyor biz pcos lularda bu değer çok yüksek malesef doğurgan olsak ta yumurtamıyoruz.... ben şimdi miyositol pozitif kullanıyorum yumurta olgunlaştırıyormuş bakalım hala birşey yok

Evet bende hemşireyim az çok hakimim amh denilen bir test var o doğurganlık oranı gösteriyor biz pcos lularda bu değer çok yüksek malesef doğurgan olsak ta yumurtamıyoruz.... ben şimdi miyositol pozitif kullanıyorum yumurta olgunlaştırıyormuş bakalım hala birşey yok
Merhaba canım bende miyositol positive kullanıyorum ben stresten doktoru dinleyememiştim 5 kasımdan beri kullanıyorum ben onu 3.kutum bu hafta bitcek günde 2 defa içyrum ne faydası varmış bize

Merhaba canım bende miyositol positive kullanıyorum ben stresten doktoru dinleyememiştim 5 kasımdan beri kullanıyorum ben onu 3.kutum bu hafta bitcek günde 2 defa içyrum ne faydası varmış bize
Bende 20 ekimden beri kullanıyorum sonraki ay düzenli adet oldum fakat şunu anlamadım çok az geldi kanamam yani 5günşük kanama 1 buçuk gün sürdü üstüne görmüşümdür diye umut ediyorumdum bugun test yaptım ama yine hüsran malesef :KK43:

Back