- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.781
Canım benimde <1.20 çıkmıştı hamilelik mi oluyor buBenimde 1.20’de erken gebelik testim silik çıktı çoğu kişi hamilesin dedi ama yoktu adet oldum sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde <1.20 çıkmıştı hamilelik mi oluyor buBenimde 1.20’de erken gebelik testim silik çıktı çoğu kişi hamilesin dedi ama yoktu adet oldum sonra
Hayır negatifCanım benimde <1.20 çıkmıştı hamilelik mi oluyor bu
Yok kuzm bekliyorum daha yapmadım akşam nasıl karnım ağırdı tamam dedim adet oluyorum off olmadım ama olcam gibi bi his varİnsallah canım ya yarın gideceğim öle büyük umutlarla gitmiyorum zaten ben hasta olacağıma eminim eğerim bebek olursa dünyanın en büyük süprizi olur sanırım sen naprın test falan yaptın mı :)
günaydın canımYok kuzm bekliyorum daha yapmadım akşam nasıl karnım ağırdı tamam dedim adet oluyorum off olmadım ama olcam gibi bi his var
Günaydın kuzumm of benmde aklımda deli sorular acaba test yapsam mı die ayy ama inan çok korkuyorum negatifi görcem die yaa bu sefer adet gelene kadar moral sıfır gezcem en azında suan negatifi.bilmeden umut var gözüyle bakyrumgünaydın canım
dün benim de adet olacak gibi karın ağrım vardı bacaklara da vuran cinsten.. ama bugün yok.. seğirmeler var alt tarafta..
bir gerginlik bir tahammülsüzlük var can sıkıntısı
bel ve sırt ağrılarım devam ediyor... hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
kızlaarr hepinize günaydıınn var mı güzel haberleri olaan![]()
2sinde çatlamıştır muhtemelen .. maşallah yumurtan da büyümüş epey... değerlendirdin umarım..Günaydın kızlar ben bu sabah test yaptım. Ama negatif çıktı.
Şimdi ben bu ay yumurta takibi yaptırmıştım. 1 Aralıkta Cumartesi yani, yumurtan 23 mm olmuş dedi doktorum.
2 da gitmedim, 3 aralık pazartesi gününde üstten baktı göremedi, alttan baktı sıvı var çatlamış dedi. Ne zaman çatladığını
bilemeyeceğini sadece yumurtlamanın olduğunu söyledi.
BU TARİHLERE GÖRE YUMURTLAMAM HANGİ GÜN OLMUŞTUR SİZCE.
2 sin de olmuşsa bu gün 9. gün oluyor 3. de olmuşsa 8. gün. Ki zaten bu kadar erken çıkmaz galiba
.
Ancak 1 inde akşam çatlamışsa 10 gün geçmiş yumurtlamadan bu yana testte hafif silik de olsa çıkardı değil mi?
sizce umutlanmalı mıyım yoksa bi daha ki aya mı demeliyim.![]()
Çok erken yapmışsın bence canımGünaydın kızlar ben bu sabah test yaptım. Ama negatif çıktı.
Şimdi ben bu ay yumurta takibi yaptırmıştım. 1 Aralıkta Cumartesi yani, yumurtan 23 mm olmuş dedi doktorum.
2 da gitmedim, 3 aralık pazartesi gününde üstten baktı göremedi, alttan baktı sıvı var çatlamış dedi. Ne zaman çatladığını
bilemeyeceğini sadece yumurtlamanın olduğunu söyledi.
BU TARİHLERE GÖRE YUMURTLAMAM HANGİ GÜN OLMUŞTUR SİZCE.
2 sin de olmuşsa bu gün 9. gün oluyor 3. de olmuşsa 8. gün. Ki zaten bu kadar erken çıkmaz galiba
.
Ancak 1 inde akşam çatlamışsa 10 gün geçmiş yumurtlamadan bu yana testte hafif silik de olsa çıkardı değil mi?
sizce umutlanmalı mıyım yoksa bi daha ki aya mı demeliyim.![]()
Senin kaç gün oldu canımGünaydın kuzumm of benmde aklımda deli sorular acaba test yapsam mı die ayy ama inan çok korkuyorum negatifi görcem die yaa bu sefer adet gelene kadar moral sıfır gezcem en azında suan negatifi.bilmeden umut var gözüyle bakyrum
YAA SİZİN DE Mİ 16 ARALIK BAT.2sinde çatlamıştır muhtemelen .. maşallah yumurtan da büyümüş epey... değerlendirdin umarım..
belli olmaz en erken 10.günde kanda çıkar diye biliyorum.. idrarda 2 gün kalaya kadar da negatif görünebiliyor...
aynı gibi yine bekleme zamanımız gel senle de cuma test tapalım:) bekle yanii..
korkma kuzumm korkunun ecele faydası yok demişler.. yoksa da yok aylar çuvala girmedi ki ağustos olmadı eylül annesi oluruz :)) ben de varsa da erkenden öğrenmeyim diye yapmıyorum.. regli bekliyorum bakalımm olalım da rahatlayalımm bu nedir yahuu.. hormonlar bizimle eyleniyi ağamGünaydın kuzumm of benmde aklımda deli sorular acaba test yapsam mı die ayy ama inan çok korkuyorum negatifi görcem die yaa bu sefer adet gelene kadar moral sıfır gezcem en azında suan negatifi.bilmeden umut var gözüyle bakyrum
Aynen öle yaakorkma kuzumm korkunun ecele faydası yok demişler.. yoksa da yok aylar çuvala girmedi ki ağustos olmadı eylül annesi oluruz :)) ben de varsa da erkenden öğrenmeyim diye yapmıyorum.. regli bekliyorum bakalımm olalım da rahatlayalımm bu nedir yahuu.. hormonlar bizimle eyleniyi ağam![]()
![]()
benim 14ü gibi görünüyor.. sat 15 kasım... bu defa sadece 2 test yaptım ben (ovu testi), biri adetten sonra ağrı hissetim yaptım çizgi çıktı.. 23 25 kasım değerlendi..YAA SİZİN DE Mİ 16 ARALIK BAT.
İNŞALLAH ADET OLMAYIZ.
TAMAMDIR CUMAYA KADAR TEST YOK. CUMA BERABER YAPARIZ. BEN ZATEN SİPARİŞ VERDİM İNTERNETTEN ANCAK GELİR O ZAMANA KADAR.
Canım cift.cizgiyi gördüğüm günden itibaren 13.gün ama catladıktan sonra sayılıyormus sanırımSenin kaç gün oldu canım
tahmini doğum zamanına baktın mı sana kaçı diyor ?Aynen öle yaabi an önce gelecekse gelsinde biz de çalışmalara baslasak
![]()
Canım cift.cizgiyi gördüğüm günden itibaren 13.gün ama catladıktan sonra sayılıyormus sanırım
Evet canım çatladıktan sonra say birşey kalmamış az daha sabırCanım cift.cizgiyi gördüğüm günden itibaren 13.gün ama catladıktan sonra sayılıyormus sanırım