- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.721
Canim laboquik kullaniyorum ben. Memnunum bi tersligini gormedim.Önerebileceğiniz bir marka var mı bende denemek istiyorum malesef 8 aydın gebe kalamadım artık sadece bir hayal gibi geliyor
Kuzum hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorummmYarın öğleden sonraymış o zamana kadar adet olurum diye düşünüyorum hep olumsuzuz
O zaman yerlesme diyeliiimm:)Yok canim suan eminim yani enfeksiyon olmadigindan bakalim canim ya. Kismet
Yerleşme olabilir tabi ki.
Hadi bakalım :)))
2 gün sonra test yap. Yerleşmeden sonra HCG salgılanmaya başlıyor çünkü.
Yada yarın kan ver.
En güzeli adet gününü beklemek tabi ama ben bekleyemem mesela :)))
Güzel haberini bekliyorum kuzum bende 15.gün yapcamhadi inşallah sende güzel haber ver canım
Güzel değerlendir inşallah canımBir pkolu olarak 35 yaşındayım :)
Hiç bu kadar düzenli olduğunu hayal edemezdim. Bugün hesaplayıcılara göre yumurtlayacağım gün 11Aralık. Az önce testi tekrar ettim şu an T daha koyu C den :)
Tam gününde yumurtlama.
Bundan sonrası da biraz şans bakalım.
Fena heyecan bastı
15 aralikta mi yapcan canim senGüzel haberini bekliyorum kuzum bende 15.gün yapcam
Merhaba umudunu kaybetme canım.ben 18.günde yok yumurtlamadan artık dedim pes edicektim 19 20.gün kopkoyu oldu sabırBen bu ay da yumurtlamayi goremicem sanırım adetin beşinci gününde .İtibarenki ovu testlerim yukardan assa hiç mi koyulaşma z
Evet kuzum nedense başından beri çarşamba çarşamba die tutturdum ben ne hikmetse illa o gün yapcam die odakladım kendmi inşallah güzel haber veririz kuzum15 aralikta mi yapcan canim sen
Insallah guzel haberlee verelim birbirimizee:)
Hayır çizgi silik olması lazım canımKizlar simdi yine yaptim boyle oldu Eki Görüntüle 2213991 catladimi simdi
Degerlendirsemmi bugun canimHayır çizgi silik olması lazım canım
Evet evt silik görene kadar değerlendir canımDegerlendirsemmi bugun canim
Tmm cnmEvet evt silik görene kadar değerlendir canım
Ya ben senden de çok umutluyum hadi bi test yapKuzum hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorummmkötüyü çağırma öle gelcek adetim die
1,20 mi acaba kimyasal mı oldu .. çatlatma iğnesi falan var mıydı sende?Cnm benim test 1.20 cok uzuldum oysaki emindim olduguna kasikta baya batmalarim falan vardi test silik cikmisti gercekten birdaha erken test yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?