Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme canım iyidir inşaallah bende tam hatırlamıyorum ama değerim çok düşüktü ama sonra yükseldi :) dua et bizlerde

Canım o wc olayı fena ya gidesim gelmiyor bazen tutuyorum kendimi sanki gidince adet olurmuşum gibi :))
ee evet ha geldi ha gelecek diye düşünüp gitmeler ama her defasında aha gelmiş diye geri dönüp ped takmalar
işte ne zaman ki hamile olacağız, o zaman gelmemiş olacak..

Vallahi çok heyecanlı bi süreç bakalım basıl olacak insan uzun sureler beklemek istemiyor ama zamanı var demek diyorum

cnm gebelik testi yaptınmı hiç dün yada bugun

Va
valla olabilir bende ole mi yapacağım bakalım carsambaya kadar olmazsam ya ovı testi doğru ya ben strese girdim. Gecikti yada en tatlısı hamileyim insan pskolojik olarak şartlıyor kendini ilişki esnasında bile sanırım hep kendimize yapıyoruz

Sayacağım canın bakalım seninle aynı gidiyoruz bakalım inş güzel haber vermek ikimize de nasip olur sen kaç Aydır deniyorsun

Ay millet Nası ne zaman yaptığını anlamadan kalıyor bide rahat rahat hareketler dikkat etmemeler çat diyor oluyor bide bizlere
Demek Rabbim herkese farklı tecrübe veriyor korunduğum zamanlara pişmanım keşke sürpriz olsaydı diyorum eşime keşke beni dinlemeseydin diyorum
Rabbim ilki nasip ederse bi sene sonra eşime diyorum beni asla dinleme ve ikinci gelsin bidaha böle hesaplara girmeyelim bize kalmasın planlamak

3. Ayımız canım bu ay umutluydum ama bakalım canım yaa sanki yok bisey gibi geliyor aynı zaman mi yumurtlamıştık seninle
Bi erken gebelik yaparsın bi iki gün sonra yada bugün cesare edebilirsen
Evet sen de adet tarihin 10 u değil mi 28-29 yumurtladın sanırım bende öle

Ben hala umutsuzun bi normal gebelik testi yaparak bize umut olmasını bekliyorum

Ah canım valla korkuyorum ben yapmaya ya gerçekten o tek çizgiyi görmek istemiyorummm

Rabbim inş tez zamanda nasip eder canım
Herhangi bi sorun var mı DR a gittin mi hiç
Anın canım hepimize inşallah gittim canım doktora 5kasımda adetim gecikince hamileyim sandım ama negatif cıktı O Ay 37 gün geldi adetim resmen doktor baktı işte ultrasonda ve alttan muayene etti bi sorun yok dedi başka hiç bi test falan yapmadı canım bitane takviye gıda verdi folik asit falan var içinde hayde yolladı beni eve bende bu ay ilk ovülasy on denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…