- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.641
Merak etme canım iyidir inşaallah bende tam hatırlamıyorum ama değerim çok düşüktü ama sonra yükseldi :) dua et bizlerdeCanımmm iyiyimmm dün erken gebelik testini tekrarladım sadece. Henüz kan vermedim. İkinci kanı çarşamba vericem. Şu an için iyiyim. Çok korkuyorum her wcde kalbim küt küt atıyor. Çarşamba sabah inşallah değer artmış olur. Benimledir minnoşum. Değer düşse kanama vs olması gerekir değil mi? Zaten değerim çok azdı 17.99du. Off çok dua ediyorum iyi olsun umarım.
Canım benim de 15.gündü 19.gün yumurtladım cuma günü erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Hamile olmadığım aylarda belirtim daha fazlaydı :) Şimdi de belirtim yok :):)
Insallaaahh:) canım hep birlikte güzel haberler veririz inşallah.4 günden önce sonuç vermeyebilir bazılarında erken belli olabiliyor varsa belli olur bu hafta sonunda inşallah..
aminn canım inşallah..Insallaaahh:) canım hep birlikte güzel haberler veririz inşallah.
yok canım daha ilk olacak geç evlendim 2 yıllık evliyimdaha vaktimiz var 45ine kadar yolu var diyorum ben ama Rabbim o kadar aratmasın inşallah.. başka çocuğun var mı?
ee evet ha geldi ha gelecek diye düşünüp gitmeler ama her defasında aha gelmiş diye geri dönüp ped takmalarCanım o wc olayı fena ya gidesim gelmiyor bazen tutuyorum kendimisanki gidince adet olurmuşum gibi :))
bende 79 mayıs doğumluyum canım 1 kızım var 9 yaşında 16 yıllık evliyim olursa 5. gebeliğim olacak..yok canım daha ilk olacak geç evlendim 2 yıllık evliyim
benim de ovu testlerinden önce bir de kürtajdan önce 2 gün önceye gelirdi yani 29 günde bir.. hem kürtaj hem yaşla alakalı döngüm oynuyor ama normal sınırlar içerisinde 26-31 gün.. kürtajdan sonraki adetim de 34.gün geldi.
cnm gebelik testi yaptınmı hiç dün yada bugunGünaydın bayanlar :) dün giremedim çoğalmışız galiba herkes hoşgeldi Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizebende herhangi bi gelişme yok ama sanırım tekrar yumurtluyorum ovulasyon testlerim dünde koyu çıktı
valla olabilir bende ole mi yapacağım bakalım carsambaya kadar olmazsam ya ovı testi doğru ya ben strese girdim. Gecikti yada en tatlısı hamileyim insan pskolojik olarak şartlıyor kendini ilişki esnasında bile sanırım hep kendimize yapıyoruzİlk ciddi bebek denememde adetim tam 15 gün gecikti öyle bir stres yaptım ki 2 kez kan verdim kaç defa test yaptım sonuç hüsran ve adetlerim asla şaşmazdı. Ondan sonrada zaten çift çizgiyi hiç bulamadım. İlk bu ay net olarak ovü de çift çizgi gördüm. Acaba biz mi geciktiriyoruz kendimizi şartlayarak anlamışta değilim ama inşallah tutmuştur seninki
2009 09u canim o yil dogdu..kalmadım hiç ..09 kızın yaşımı
Sayacağım canın bakalım seninle aynı gidiyoruz bakalım inş güzel haber vermek ikimize de nasip olur sen kaç Aydır deniyorsunCanım korunmayı bıraktıktan sonra şaşma oldu benimde mesela geçen ay 37.gün geldi adetim gebeliğe hazırlıyor vücut die okudum belki seninde geç gelcek ama yumurtlamadan sonra 14 gün say güvence garanti olsu
3. Ayımız canım bu ay umutluydum ama bakalım canım yaa sanki yok bisey gibi geliyor aynı zaman mi yumurtlamıştık seninleSayacağım canın bakalım seninle aynı gidiyoruz bakalım inş güzel haber vermek ikimize de nasip olur sen kaç Aydır deniyorsun
Bi erken gebelik yaparsın bi iki gün sonra yada bugün cesare edebilirsen3. Ayımız canım bu ay umutluydum ama bakalım canım yaa sanki yok bisey gibi geliyor aynı zaman mi yumurtlamıştık seninle
3. Ayımız canım bu ay umutluydum ama bakalım canım yaa sanki yok bisey gibi geliyor aynı zaman mi yumurtlamıştık seninle
Ah canım valla korkuyorum ben yapmaya ya gerçekten o tek çizgiyi görmek istemiyorummmBi erken gebelik yaparsın bi iki gün sonra yada bugün cesare edebilirsen
Evet sen de adet tarihin 10 u değil mi 28-29 yumurtladın sanırım bende öle
Ben hala umutsuzun bi normal gebelik testi yaparak bize umut olmasını bekliyorum
Evet o çizgi de sinir bozucu beklemek de ama vardır zamanı diyoruz canım böle durumda da napalım nasip kısmet inş bu ay güzel olurAh canım valla korkuyorum ben yapmaya ya gerçekten o tek çizgiyi görmek istemiyorummm
Anın canım hepimize inşallah gittim canım doktora 5kasımda adetim gecikince hamileyim sandım ama negatif cıktı O Ay 37 gün geldi adetim resmen doktor baktı işte ultrasonda ve alttan muayene etti bi sorun yok dedi başka hiç bi test falan yapmadı canım bitane takviye gıda verdi folik asit falan var içinde hayde yolladı beni eve bende bu ay ilk ovülasy on denememRabbim inş tez zamanda nasip eder canım
Herhangi bi sorun var mı DR a gittin mi hiç
İnşallah canım sennkac aydır deniyordunEvet o çizgi de sinir bozucu beklemek de ama vardır zamanı diyoruz canım böle durumda da napalım nasip kısmet inş bu ay güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?