- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.681
Ayy hadi hayırlı haberler verirsin bize inşaallahİnsallah canım en kısa sürede olur da sende rahatlarsın
Benim kistlerim var maalesef DR 6 ay dene sonra ameliyat dedi bakalım sabah dayanamadım gittim sağlık ocağına kan verdim ben
Canim ben anlamadim ki buraya resim atmistim kimi pik oldu dedi kimi olmamis dedi cozemedimOvulasyon testin ne zaman pik olmuştu canım?
kaçıncı günün bugün adet sonrası13 14 16 gunleri oldu canim sonrası yok demin kahve rengi akinti geldi yapiskan sekilindeydi sence tutmusmudur ilk defa kahve rengi leke gordum
ne zaman çıkıcakmış sonuuçç?İnsallah canım en kısa sürede olur da sende rahatlarsın
Benim kistlerim var maalesef DR 6 ay dene sonra ameliyat dedi bakalım sabah dayanamadım gittim sağlık ocağına kan verdim ben
Yarın öğleden sonraymış o zamana kadar adet olurum diye düşünüyorum hep olumsuzuzne zaman çıkıcakmış sonuuçç?
16. Gün gibi duruyor ama test yapmaya devam etEki Görüntüle 2213951 Eki Görüntüle 2213954 Bugun yapmadim sivi tuketmistim 2de 4u bekliyorum yapmak için
16sı en koyu 17sinde çatlamış görünüyor ama pik değil gibi canım ben de çok koyu pik göremedim.. ben yumurta rezerv azlığıma bağlıyorum pik görememeyi.. ama sende nedir durum bilemicim, sıvıya dikkat ediyor musun?Eki Görüntüle 2213951 Eki Görüntüle 2213954 Bugun yapmadim sivi tuketmistim 2de 4u bekliyorum yapmak için
ayy hayırlısı yaa inşallah güzel haber verirsinn :)Yarın öğleden sonraymış o zamana kadar adet olurum diye düşünüyorum hep olumsuzuz
16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim ya
İnşallah canım teşekkür ederim:) dua ederim tabiki. Bu arada ben de ilk ovulasyon denememde tam koyuluğu yakalayamamıştım doktora gittiğimde yumurtladığım çıkmıştı ortaya yani. Başka konuya atmıştım hatta yumurtan çatlamamış filan demişlerdi resmen psikolojim bozulmuştu. Gidip progesterona baktırmıştım. Çok stres olmuştum. Doktor bir sorun yok demişti. Yani çatlamış da olabilir o kadar silik değil bence. Bak ben ondan hemen sonra hamile kaldım. Yine öyle kopkoyu da değildi testim. Kafan karışmasın moralini de bozma. Gidip hormon testlerini de yaptır bu arada kafanın rahat olması açısından:)Canim bu arada hayirli olsun saglikla alirsin insallah bebisini kucagina duanda eksik etme insallah
19.gunum bugunkaçıncı günün bugün adet sonrası
Bildiğim kadarıyla pek işe yaramıyor çünkü pkolularda lh yüksek olduğu için testler yanıltabiliyor diye okumuştumMerhaba ovulasyon testi pko da işe yarıyor mu acaba bilgisi olan varsa sevinirim
Yerleşme olabilir tabi ki.19.gunum bugun
Bende pko. Ama işe yarıyor.Merhaba ovulasyon testi pko da işe yarıyor mu acaba bilgisi olan varsa sevinirim
ben becereceğim sanırım elimde de 2 tane test var bekleyeceğğiiimmm :))Yerleşme olabilir tabi ki.
Hadi bakalım :)))
2 gün sonra test yap. Yerleşmeden sonra HCG salgılanmaya başlıyor çünkü.
Yada yarın kan ver.
En güzeli adet gününü beklemek tabi ama ben bekleyemem mesela :)))
canım ovulasyon testin hala koyu bence cok takılma ovulasyona gebelik testini baz al cumadan baya geçti bence test yap gebelik çünkü yumurtlamadan üstüne 15 16 gun gectıEki Görüntüle 2213966 Benim ovulasyon testim silikleşmiş bugün iki kere mi yumurtladım ben şimdi?
Evet canım bugün 15. Gün yarın sabah yapıcamcanım ovulasyon testin hala koyu bence cok takılma ovulasyona gebelik testini baz al cumadan baya geçti bence test yap gebelik çünkü yumurtlamadan üstüne 15 16 gun gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?