• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken gebelik testin yok galiba.. olsaydı onu denerdin bi.. en az 10a kadar tespit ediyormuş sanırım...
neyse beklemek daha güzel.. bir bakıcaz 5 haftalık mışız :)))
belirtilerim var evet.. bel ve sırt ağrılarım var arada kasık ağrım giriyor.. sol göğsüm daha çok sızlıyor.. ikisinde de dolgunluk mevcut.. ama işte her zaman dediğimiz gibi adet belirtileri de bunlar :KK48:
hatta bat günü de geçse 5 6 gün 6 haftalık değme keyfimize :KK53:
senin belirtilerin neler?
Erken gebelik testim yok:(
Benimde kasık altımda bir kaç gündür bir çekilme gibi bir ağrı var sanki içten iki taraftan çekiyolarmış gibi. İlk defa böyle bir ağrım oldu.

2 gündür göğüs ağrım var ve seninki gibi aynı solda. Dün hele ağrı felaket düzeydeydi.

Aslında ne zaman yapacağımı da bilmiyorum adet günüm gelir herhangi bir belirti görmezsem belki yaparım. Benim genelde kendisini bir gösterir adetim gelmeden önce.
benim de kendini belli eder her türlü, hassasiyet alınganlık sinirlilik tahammülsüzlük bunlar da duygusal değişimler..
hee bir de bir sivilcem çıktı evlere şenlik tam kaşımla gözüm arasında, çok sinir bozucu
bir de dün başağrısı çektim epeyce.. 13ü müydü senin bat?

Bende yapsam mı diye kararsızın
Ama yumurtalara döneminden 14 gün sayınca ileri tarih de adet olmam gerekiyor sanırım ama hiç benim adetim fraklı tarihde olmaz ki bugün olmam gerekiyor normal takvime göre acaba sağlık ocağına gitsem mi :KK43:
bence git kan ver kafan net olur en azından var mı yok mu diye düşünmezsin?
bu arada yumurtlamadan değil çatladıktan 14 sonra regl gelir bat günü odur canım.

Valla canım benim kilom çok fazla. :) Yani boyum 1.65 kilom 90 var sen düşün. Diyetisyenle 10 kilo verip bir de bu kiloya düştüm. Doktor bana ekim ayında senin çocuğun olmayabilir önce kilo ver sonra tedaviye başlarız demişti. Benim de o yüzden hiç umudum yoktu :)
Açıkçası bende senin kilon taraflarındayım. Bunu hiç anlamıyorum. O kadar gördüğüm 100 kilo üstü hamile kalan var ki. Ben yerinde olsam doktoru terslerdim. Gereksiz insana olumsuz enerji vermemesi lazım. Böyle bir durum varsa bile güzel yolla söylenir

bence git kan ver kafan net olur en azından var mı yok mu diye düşünmezsin?
bu arada yumurtlamadan değil çatladıktan 14 sonra regl gelir bat günü odur canım.
Bence 18. Gün çatladı ama ben beceeremedin bu test işini sanırım o yüzden emin değilim canım ya sonra sinirlenip attım hepsini ‍♀️
Normalde adet şaşmıyor o yüzden kafam karışık kendimi gaza getirirsem sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum ama biliyorum ki negatif

benim de kendini belli eder her türlü, hassasiyet alınganlık sinirlilik tahammülsüzlük bunlar da duygusal değişimler..
hee bir de bir sivilcem çıktı evlere şenlik tam kaşımla gözüm arasında, çok sinir bozucu
bir de dün başağrısı çektim epeyce.. 13ü müydü senin bat?
Ya benimde çenemim tam ortası minik bir sivilce çıktı. Evlenmeden önce adet olmaya yakın çenemde çok büyük sivilce problemim vardı evlendikten sonra ne hikmetse geçti 1.5 yıl oldu bu arada. Evet benim bat 13. Ama yumurtamanın çatlamasından 14 gün sayınca yarın oluyor normalde. 29 günde bir oluyor bazen 30 bazen 28 değişebiliyor.

Ama yumurtalara döneminden 14 gün sayınca ileri tarih de adet olmam gerekiyor sanırım ama hiç benim adetim fraklı tarihde olmaz ki bugün olmam gerekiyor normal takvime göre acaba sağlık ocağına gitsem mi :KK43:
benim de ovu testlerinden önce bir de kürtajdan önce 2 gün önceye gelirdi yani 29 günde bir.. hem kürtaj hem yaşla alakalı döngüm oynuyor ama normal sınırlar içerisinde 26-31 gün.. kürtajdan sonraki adetim de 34.gün geldi.

Bence 18. Gün çatladı ama ben beceeremedin bu test işini sanırım o yüzden emin değilim canım ya sonra sinirlenip attım hepsini ‍♀️
Normalde adet şaşmıyor o yüzden kafam karışık kendimi gaza getirirsem sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum ama biliyorum ki negatif
İlk ciddi bebek denememde adetim tam 15 gün gecikti öyle bir stres yaptım ki 2 kez kan verdim kaç defa test yaptım sonuç hüsran ve adetlerim asla şaşmazdı. Ondan sonrada zaten çift çizgiyi hiç bulamadım. İlk bu ay net olarak ovü de çift çizgi gördüm. Acaba biz mi geciktiriyoruz kendimizi şartlayarak anlamışta değilim ama inşallah tutmuştur seninki

Günaydın bayanlar :) dün giremedim çoğalmışız galiba herkes hoşgeldi Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :dua: bende herhangi bi gelişme yok ama sanırım tekrar yumurtluyorum ovulasyon testlerim dünde koyu çıktı :bicak:

Canım korunmayı bıraktıktan sonra şaşma oldu benimde mesela geçen ay 37.gün geldi adetim gebeliğe hazırlıyor vücut die okudum belki seninde geç gelcek ama yumurtlamadan sonra 14 gün say güvence garanti olsu

merhaba arkadaşlar..benimde döngüm 28 gündü burda yazmıştım daha önce programdan 14. gün yum. günü aslında diye biliyordum ama ovülasyonla 17. gün olarak test etmiştim, o gün baya ağrım olurdu ben bunu yıllardır çekiyorum ama ilk defa bu ay ağrım hiç yok gibiydi arısütü kullanmaya başladım şimdi bende belirti falanda yok cuma günü olmam gerekiyor olması gereken tarihtemi yoksa ileri bir tarihtemi olurum bilmiyorum
Rabbim kimseye aratmasın zor bir süreçmiş birde yaşım geçiyor inşallah burda yazarız hamileyiz diye

merhaba arkadaşlar..benimde döngüm 28 gündü burda yazmıştım daha önce programdan 14. gün yum. günü aslında diye biliyordum ama ovülasyonla 17. gün olarak test etmiştim, o gün baya ağrım olurdu ben bunu yıllardır çekiyorum ama ilk defa bu ay ağrım hiç yok gibiydi arısütü kullanmaya başladım şimdi bende belirti falanda yok cuma günü olmam gerekiyor olması gereken tarihtemi yoksa ileri bir tarihtemi olurum bilmiyorum
Rabbim kimseye aratmasın zor bir süreçmiş birde yaşım geçiyor inşallah burda yazarız hamileyiz diye
inşallah hamilesindir canım.. geçiyor derken kaç yaşındasın?
inşallah yazarız hamileyimmmm diye :)

Canım ne yapıyorsun nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kan verdin mi daha?

Canımmm iyiyimmm dün erken gebelik testini tekrarladım sadece. Henüz kan vermedim. İkinci kanı çarşamba vericem. Şu an için iyiyim. Çok korkuyorum her wcde kalbim küt küt atıyor. Çarşamba sabah inşallah değer artmış olur. Benimledir minnoşum. Değer düşse kanama vs olması gerekir değil mi? Zaten değerim çok azdı 17.99du. Off çok dua ediyorum iyi olsun umarım.

Canım benim de 15.gündü 19.gün yumurtladım cuma günü erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Hamile olmadığım aylarda belirtim daha fazlaydı :) Şimdi de belirtim yok :):)

sen neye göre bat 5 aralık diyorsun canım... yumurtlama 29 30u diyorsun sende bizimlesin diye düşünüyorum 14 15 aralık gibi bat.. evet dediğin gibi regl gelmediği sürece umut var :eğlence:
Canım düzenli adetlerine göre hesaplıyorum birde programda aynı şekilde veriyor.ama erken gebelikte yaptım 14 15 aralıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum. Hicbir belirti yok ne adet ne hamilelik Nasip bekliycem.

Canım düzenli adetlerine göre hesaplıyorum birde programda aynı şekilde veriyor.ama erken gebelikte yaptım 14 15 aralıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum. Hicbir belirti yok ne adet ne hamilelik Nasip bekliycem.
4 günden önce sonuç vermeyebilir bazılarında erken belli olabiliyor varsa belli olur bu hafta sonunda inşallah..

Canımmm iyiyimmm dün erken gebelik testini tekrarladım sadece. Henüz kan vermedim. İkinci kanı çarşamba vericem. Şu an için iyiyim. Çok korkuyorum her wcde kalbim küt küt atıyor. Çarşamba sabah inşallah değer artmış olur. Benimledir minnoşum. Değer düşse kanama vs olması gerekir değil mi? Zaten değerim çok azdı 17.99du. Off çok dua ediyorum iyi olsun umarım )

Canım o wc olayı fena ya gidesim gelmiyor bazen tutuyorum kendimi :KK45:sanki gidince adet olurmuşum gibi :))

Back