Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim adet ağrılarım başladı sabah sanırım tutmadı. Artık önümüzdeki ay doktora gitmem lazım sanırım. Herşeyim normal gözüküyor adet düzenim yumurtlamam vs. Belki başka bir durum var.

Selam canım ovülasyon testindendemi kontrol ediyorsun gebeliği bende bu sabah ovü yaptım tel çizgi cıktı ya oysa okudum forumları adete yakın hamileyken.koyu çift oluyormuş
Evet canım bende okuduğum çoğu forumları ama çokta güven olmaz bence ben adet olmam gereken günde sol kasığım çok fena ağırdı bende şüphelenip ovulasyon yaptım hatta resmini attım buraya bayağı koyu çıkmıştı ama c den koyu değildi dünde iki tane yaptım ikiside aynı çıktı Cuma günü gebelik testim negatif çıkmıştı tekrar yumurtluyorum galiba ama sol kasık ağrım hala devam ediyor

Ya evet 1 ayda 2 kere yumurtlayıp 2.yumurtlamasında bebeği tutturan çok okudum kuzumm

İnsallah canım en kısa sürede olur da sende rahatlarsın
Benim kistlerim var maalesef DR 6 ay dene sonra ameliyat dedi bakalım sabah dayanamadım gittim sağlık ocağına kan verdim ben

Insallah tutar canim benim demin kahve rengi akintim oldu 6senelik evliligim boyunca ilk defa oldu sence tutmusmudur yada neden oldu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…