- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.661
Yok canım yapmadım daha yarın veya Çarşamba yaparım bugünkü ovulasyon testime bağlı aslındacnm gebelik testi yaptınmı hiç dün yada bugun
Selam canım ovülasyon testindendemi kontrol ediyorsun gebeliği bende bu sabah ovü yaptım tel çizgi cıktı yaYok canım yapmadım daha yarın veya Çarşamba yaparım bugünkü ovulasyon testime bağlı aslında
Evet canım bende okuduğum çoğu forumları ama çokta güven olmaz bence ben adet olmam gereken günde sol kasığım çok fena ağırdı bende şüphelenip ovulasyon yaptım hatta resmini attım buraya bayağı koyu çıkmıştı ama c den koyu değildi dünde iki tane yaptım ikiside aynı çıktı Cuma günü gebelik testim negatif çıkmıştı tekrar yumurtluyorum galiba ama sol kasık ağrım hala devam ediyorSelam canım ovülasyon testindendemi kontrol ediyorsun gebeliği bende bu sabah ovü yaptım tel çizgi cıktı yaoysa okudum forumları adete yakın hamileyken.koyu çift oluyormuş
Test HCG yapmadın mı?Günaydın bayanlar :) dün giremedim çoğalmışız galiba herkes hoşgeldi Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizebende herhangi bi gelişme yok ama sanırım tekrar yumurtluyorum ovulasyon testlerim dünde koyu çıktı
Yok yapmadım dahaTest HCG yapmadın mı?
Varsa elinde yap ya nasıl sabrediyorsun ovülasyon öyle çıkarken? :)))Yok yapmadım daha
Elimde yok bende kendimi oyalamaya çalışıyorum belki alırım bugün ovulasyon testim yine koyu çıkarsaVarsa elinde yap ya nasıl sabrediyorsun ovülasyon öyle çıkarken? :)))
Maşaallah bayağı koyulaşmış :) sen yumurtlama için mi yapıyorsun yoksa gebelik için mi?Benim yarın hesaplara göre ve koyulaşma baya olmuş yumurtluyorummmmm :)Eki Görüntüle 2213911
Yumurta için canım benim bat 25 Aralık.Maşaallah bayağı koyulaşmış :) sen yumurtlama için mi yapıyorsun yoksa gebelik için mi?
3-4 günü iyi değerlendir canım inşaallah tutar bu ay
Ya evet 1 ayda 2 kere yumurtlayıp 2.yumurtlamasında bebeği tutturan çok okudum kuzummEvet canım bende okuduğum çoğu forumları ama çokta güven olmaz bence ben adet olmam gereken günde sol kasığım çok fena ağırdı bende şüphelenip ovulasyon yaptım hatta resmini attım buraya bayağı koyu çıkmıştı ama c den koyu değildi dünde iki tane yaptım ikiside aynı çıktı Cuma günü gebelik testim negatif çıkmıştı tekrar yumurtluyorum galiba ama sol kasık ağrım hala devam ediyor
İnşaallah canım inşaallahYa evet 1 ayda 2 kere yumurtlayıp 2.yumurtlamasında bebeği tutturan çok okudum kuzumm
Anın canım hepimize inşallah gittim canım doktora 5kasımda adetim gecikince hamileyim sandım ama negatif cıktı O Ay 37 gün geldi adetim resmen doktor baktı işte ultrasonda ve alttan muayene etti bi sorun yok dedi başka hiç bi test falan yapmadı canım bitane takviye gıda verdi folik asit falan var içinde hayde yolladı beni eve bende bu ay ilk ovülasy on denemem
Insallah tutar canim benim demin kahve rengi akintim oldu 6senelik evliligim boyunca ilk defa oldu sence tutmusmudur yada neden oldu senceSaçmalama yaaa olacağı varsa olur zaten senin çalıştığın kadar bile çalışmadım bu ay yani gün değerlendirme diye düşünme olacağı varsa oluyor.:)
Canım denk geldiyse olur neden olmasın.
Yaaa benim durumumu anlatayım size kızlar. Normalde 29 günde bir adet olduğum için 15.gün yumurtlamam oluyor bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım kocama bıraktım anlaşma yapmıştık. Ona takvimi gösterdim tamam işi ona bıraktım. Öyle gün aşırı falan da olmadı yani haftasonları cumartesi bir kere bir kez de hafta içi perşembe olmuştu :) ama ben akıntım olmadığı için şüphelendim elimde kalan son 2 3 testi denedim ve 26 kasımda çift çizgiyi gördüm pazartesi günüydü değerlendirdik başka da ilişki olmadı yani. Test silikleşti mi ne zaman silikleşti hiiç haberim bile yok zaten ne kadar umutsuz olduğum nickimden belli :) Ama işte olacağı varsa oluyormuş inanın yani.
13 14 16 gunleri oldu canim sonrası yok demin kahve rengi akinti geldi yapiskan sekilindeydi sence tutmusmudur ilk defa kahve rengi leke gordumolabilir denk geldiyse neden olmasın canım.. tek denemeyle de olabilir:)
Ovulasyon testin ne zaman pik olmuştu canım?Insallah tutar canim benim demin kahve rengi akintim oldu 6senelik evliligim boyunca ilk defa oldu sence tutmusmudur yada neden oldu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?