- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.601
Gunaydiinn kisss vaalla bende onu dusundumm prg baktim 6 7 gun var saniyorum 4 gun kaldi yaziyorr.. bi heyecan basmadi degil.. valla en iyisi boyle heyecani kaldirmiyor bunyecan09e günaydın kızzz napıyorsunnn teste son 4 kaldı :) keşkeee bende senin gibi sbırlı olsaydımmm şu an rahat olurdumm
Gunaydiinn kisss vaalla bende onu dusundumm prg baktim 6 7 gun var saniyorum 4 gun kaldi yaziyorr.. bi heyecan basmadi degil.. valla en iyisi boyle heyecani kaldirmiyor bunye
Sabir erdemdir
Sen calisiyordun sanirim ne is yapiyorsun?
Gecer senin icin de zaman merak etme bak yıl bitiyor..
Ben aralikta dogum yapacaktim kismet degilmis simdi diyorum acaba aralikta mi hamile kalacam
Hayirlisi insallah hepimiz icin..
Bende ozel sirkette muhasebeciyim canim..yazmis miydim hatirlayamadim buraya bende diyince..Canımm özelbir şirkette muhasebeciyim bende :) sabah 8 akşam 5 işler güçler sorma :) Bende tüm haftasonu kendime kızdım keşke bekleseydim diye. Normalde 29 30 günde bir adet oluyorum ama yumurtlama geç olunca bugün 32.gün yumurtlamadan sonraki 13.gün yani normal adet tarihim ya salı yaçarşamba. Şimdi aklım çıkıyor çarşamba sabah verdiğim test düşük çıkarsa yeterince yükselmezse diye. Sürekli wcde kontrol ediyorum. Bir de ilk gebeliklerin sorunlu olma ihtimali fazla oluyor. Yani böyle bir stres yok. Senin bir evladın vardı değil mi:)
Bende ozel sirkette muhasebeciyim canim..yazmis miydim hatirlayamadim buraya bende diyince..
Evet bir kizim var ondan sabri ogreniyor insan:))
Evet ilk gebelikler kotu sonuclanabiliyor ama bu sende oyle olacagi anlamina gelmiyor.. iyi de beslendigini hatirliyorum.. genetik bir problem de cikmazsa sorunsuz gider insallah..
Hepimiz icin hayirlisi olsun canim.
Günaydın tatlımım insallahhgünaydınnn ama sen neden böyle yapıyorsun kuzum..değerlendirmişsin işte inşallah tutsun da sen aman neleri takmışım de..
bu işler kısmet işte canım... olmaz der olur tüp bebeğe karar verirsin gideceğin ay hamile kaldığını öğrenirsin.. nasipte varsa gelir yani.. önce o zaman nickini değiştirmekle başlayabilirsin:))Valla canım benim kilom çok fazla. :) Yani boyum 1.65 kilom 90 var sen düşün. Diyetisyenle 10 kilo verip bir de bu kiloya düştüm. Doktor bana ekim ayında senin çocuğun olmayabilir önce kilo ver sonra tedaviye başlarız demişti. Benim de o yüzden hiç umudum yoktu :)
Benimde bat’a 3 kaldı. İlk defa bu kadar sabırlıyım test yapmama konusundacan09e günaydın kızzz napıyorsunnn teste son 4 kaldı :) keşkeee bende senin gibi sbırlı olsaydımmm şu an rahat olurdumm
bendensin :)) bat günü mü yapacaksın? ben gelmezse cuma yapıyım diyorum:) elimde 2 test var..Benimde bat’a 3 kaldı. İlk defa bu kadar sabırlıyım test yapmama konusunda
selam tatlım herkeste çıkıcak diye bir şey var mı ben bilmiyorum onu..? gebelik testin yok mu elinde ondan bi deneseydin.. ovuyu hiç etmişin boşuna :)Selam kızlar bende az önce ovülasyon testi yaptım kocaman tek çizgi cıktı bazı yerlerde okumuştum hamileysen adete yakın ovü. Testi pik yapıyor die
selam tatlım herkeste çıkıcak diye bir şey var mı ben bilmiyorum onu..? gebelik testin yok mu elinde ondan bi deneseydin.. ovuyu hiç etmişin boşuna :)
Elimde testim var açıkçası hem 3 gebelik 10 tane falan ovü var. Sürekli Test yapmak can sıkıyor. Peki senin bir belirtin var mı?bendensin :)) bat günü mü yapacaksın? ben gelmezse cuma yapıyım diyorum:) elimde 2 test var..
Aslında ne zaman yapacağımı da bilmiyorum adet günüm gelir herhangi bir belirti görmezsem belki yaparım. Benim genelde kendisini bir gösterir adetim gelmeden önce.bendensin :)) bat günü mü yapacaksın? ben gelmezse cuma yapıyım diyorum:) elimde 2 test var..
heee bol olunca test tabii :))gebelik testini yapmayım die avuttum kendimi canım çaktırma
Aynen canım smdi 10 tane ovülasyonun kaldı birini kullanınca 1 gebelik birde erken gebelik var elimde.onları zor günler için saklıyorumheee bol olunca test tabii :))
erken gebelik testin yok galiba.. olsaydı onu denerdin bi.. en az 10a kadar tespit ediyormuş sanırım...Elimde testim var açıkçası hem 3 gebelik 10 tane falan ovü var. Sürekli Test yapmak can sıkıyor. Peki senin bir belirtin var mı?
bilemiyoruz tatlım işte 4 kala erkeni yap istersen..Aynen canım smdi 10 tane ovülasyonun kaldı birini kullanınca 1 gebelik birde erken gebelik var elimde.onları zor günler için saklıyorumdaha 11 gün oldu çünkü benim canım erken die düşünyrum hatta bebiş yok die düsnyrm
Bende yapsam mı diye kararsızınAynen canım smdi 10 tane ovülasyonun kaldı birini kullanınca 1 gebelik birde erken gebelik var elimde.onları zor günler için saklıyorumdaha 11 gün oldu çünkü benim canım erken die düşünyrum hatta bebiş yok die düsnyrm
Aynen canım smdi 10 tane ovülasyonun kaldı birini kullanınca 1 gebelik birde erken gebelik var elimde.onları zor günler için saklıyorumdaha 11 gün oldu çünkü benim canım erken die düşünyrum hatta bebiş yok die düsnyrm[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?