Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
can09e günaydın kızzz napıyorsunnn teste son 4 kaldı :) keşkeee bende senin gibi sbırlı olsaydımmm şu an rahat olurdumm
Gunaydiinn kisss vaalla bende onu dusundumm prg baktim 6 7 gun var saniyorum 4 gun kaldi yaziyorr.. bi heyecan basmadi degil.. valla en iyisi boyle heyecani kaldirmiyor bunye
Sabir erdemdir
Sen calisiyordun sanirim ne is yapiyorsun?
Gecer senin icin de zaman merak etme bak yıl bitiyor..
Ben aralikta dogum yapacaktim kismet degilmis simdi diyorum acaba aralikta mi hamile kalacam
Hayirlisi insallah hepimiz icin..

Canımm özelbir şirkette muhasebeciyim bende :) sabah 8 akşam 5 işler güçler sorma :) Bende tüm haftasonu kendime kızdım keşke bekleseydim diye. Normalde 29 30 günde bir adet oluyorum ama yumurtlama geç olunca bugün 32.gün yumurtlamadan sonraki 13.gün yani normal adet tarihim ya salı yaçarşamba. Şimdi aklım çıkıyor çarşamba sabah verdiğim test düşük çıkarsa yeterince yükselmezse diye. Sürekli wcde kontrol ediyorum. Bir de ilk gebeliklerin sorunlu olma ihtimali fazla oluyor. Yani böyle bir stres yok. Senin bir evladın vardı değil mi:)

Bende ozel sirkette muhasebeciyim canim..yazmis miydim hatirlayamadim buraya bende diyince..
Evet bir kizim var ondan sabri ogreniyor insan:))
Evet ilk gebelikler kotu sonuclanabiliyor ama bu sende oyle olacagi anlamina gelmiyor.. iyi de beslendigini hatirliyorum.. genetik bir problem de cikmazsa sorunsuz gider insallah..
Hepimiz icin hayirlisi olsun canim.

Valla canım benim kilom çok fazla. :) Yani boyum 1.65 kilom 90 var sen düşün. Diyetisyenle 10 kilo verip bir de bu kiloya düştüm. Doktor bana ekim ayında senin çocuğun olmayabilir önce kilo ver sonra tedaviye başlarız demişti. Benim de o yüzden hiç umudum yoktu :)

bu işler kısmet işte canım... olmaz der olur tüp bebeğe karar verirsin gideceğin ay hamile kaldığını öğrenirsin.. nasipte varsa gelir yani.. önce o zaman nickini değiştirmekle başlayabilirsin:))

Selam kızlar bende az önce ovülasyon testi yaptım kocaman tek çizgi cıktı bazı yerlerde okumuştum hamileysen adete yakın ovü. Testi pik yapıyor die

Selam kızlar bende az önce ovülasyon testi yaptım kocaman tek çizgi cıktı bazı yerlerde okumuştum hamileysen adete yakın ovü. Testi pik yapıyor die
selam tatlım herkeste çıkıcak diye bir şey var mı ben bilmiyorum onu..? gebelik testin yok mu elinde ondan bi deneseydin.. ovuyu hiç etmişin boşuna :)

bendensin :)) bat günü mü yapacaksın? ben gelmezse cuma yapıyım diyorum:) elimde 2 test var..
Aslında ne zaman yapacağımı da bilmiyorum adet günüm gelir herhangi bir belirti görmezsem belki yaparım. Benim genelde kendisini bir gösterir adetim gelmeden önce.

Elimde testim var açıkçası hem 3 gebelik 10 tane falan ovü var. Sürekli Test yapmak can sıkıyor. Peki senin bir belirtin var mı?
erken gebelik testin yok galiba.. olsaydı onu denerdin bi.. en az 10a kadar tespit ediyormuş sanırım...
neyse beklemek daha güzel.. bir bakıcaz 5 haftalık mışız :)))
belirtilerim var evet.. bel ve sırt ağrılarım var arada kasık ağrım giriyor.. sol göğsüm daha çok sızlıyor.. ikisinde de dolgunluk mevcut.. ama işte her zaman dediğimiz gibi adet belirtileri de bunlar
hatta bat günü de geçse 5 6 gün 6 haftalık değme keyfimize
senin belirtilerin neler?

bilemiyoruz tatlım işte 4 kala erkeni yap istersen..

Bende yapsam mı diye kararsızın
Ama yumurtalara döneminden 14 gün sayınca ileri tarih de adet olmam gerekiyor sanırım ama hiç benim adetim fraklı tarihde olmaz ki bugün olmam gerekiyor normal takvime göre acaba sağlık ocağına gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…