- 23 Temmuz 2018
- 2.475
- 4.801
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.581
Benim arkadaşım da aynı doktorla doğum yaptı 40’ı çıktı onun da :) o önerdi bana da cidden çok tatlı dilli bir doktor uzun uzun açıklama yapıyor filan sevdim yani. İnşallah memnun olmaya devam ederim çünkü burada gidebileceğim başka doktor yok:/Iyi memnunsan sikinti yok..
Aynen bende hala adet olmadım belirttim yok ama hem normal hem erken gebelik testi yaptım çıkmadı,offdÇok teşekkür ederim canım bende çarşamba yapmayı düşünüyordum test acaba yarın erken gebelik mi yapsam yaa hiç belirtimde yokoysa bu aydan çok ümitliydim
Aa canım.negatif mi ne zaman yumurtlamıştınAynen bende hala adet olmadım belirttim yok ama hem normal hem erken gebelik testi yaptım çıkmadı,offd
Evet canım negatif, ben 4 kasımda adet oldum yanlış hatırlamıyorsam 29 veya 30 kasımda yumurtlama oldu.bat 5 Aralıkti geçti test yaptım ama çıkmadiAa canım.negatif mi ne zaman yumurtlamıştın
Bende 10 kasımda adet oldum 29 30 kasımda bende yumurtlama oldu canım ya belki biraz erken olablr en az 15 gün geçsin bence canım umudunu yitirmeEvet canım negatif, ben 4 kasımda adet oldum yanlış hatırlamıyorsam 29 veya 30 kasımda yumurtlama oldu.bat 5 Aralıkti geçti test yaptım ama çıkmadi
Bekliyorum canım,hayirlisi artık ama adet döngüm uzadıkça uzadı 36.gunum bugün hafta sonu doktora giderim sanırım düzensizlik başladı yine :)Bende 10 kasımda adet oldum 29 30 kasımda bende yumurtlama oldu canım ya belki biraz erken olablr en az 15 gün geçsin bence canım umudunu yitirme
Benim 37.gün geldi işte kasım ayındaBekliyorum canım,hayirlisi artık ama adet döngüm uzadıkça uzadı 36.gunum bugün hafta sonu doktora giderim sanırım düzensizlik başladı yine :)
Canım.bu arada geç yumurtlamışsın ben 10 kasımda adet olmama rağmen 29 30 kasım yumurtladım sen 4 kasımda 29 30 ben bile geç yumurtladım sen daha geç yumurtlamışsın bu yüzden yumurtladıktan 14 15 gün say adet tarihini bul bence şuan 5aralık değil Senin adet tarhinBekliyorum canım,hayirlisi artık ama adet döngüm uzadıkça uzadı 36.gunum bugün hafta sonu doktora giderim sanırım düzensizlik başladı yine :)
Bilmiyorum ki canım,kafam karmakarışık. Adet olmadığımız sürece umut var demektirCanım.bu arada geç yumurtlamışsın ben 10 kasımda adet olmama rağmen 29 30 kasım yumurtladım sen 4 kasımda 29 30 ben bile geç yumurtladım sen daha geç yumurtlamışsın bu yüzden yumurtladıktan 14 15 gün say adet tarihini bul bence şuan 5aralık değil Senin adet tarhin
Benim.bu ay da olmıcak gibi ya sanırım ben günü kacırdımBilmiyorum ki canım,kafam karmakarışık. Adet olmadığımız sürece umut var demektir
16.gun oldu baskada olamadıBence de 16 pik sonra silinmiş yani çatlamış. 16- 17 değerlendirdiysen baya iyi.
16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim yaCanım senin 16.gün pik olmuş 17.gün çatlamış görünüyor. Değerlendirdiniz mi?
Benim arkadaşım da aynı doktorla doğum yaptı 40’ı çıktı onun da :) o önerdi bana da cidden çok tatlı dilli bir doktor uzun uzun açıklama yapıyor filan sevdim yani. İnşallah memnun olmaya devam ederim çünkü burada gidebileceğim başka doktor yok:/
Canim bu arada hayirli olsun saglikla alirsin insallah bebisini kucagina duanda eksik etme insallahBenim arkadaşım da aynı doktorla doğum yaptı 40’ı çıktı onun da :) o önerdi bana da cidden çok tatlı dilli bir doktor uzun uzun açıklama yapıyor filan sevdim yani. İnşallah memnun olmaya devam ederim çünkü burada gidebileceğim başka doktor yok:/
Kısmet.. Biz ne desek boş aslında. Senin için ne iyiyse o olsun canım. Bence güzel yakalamışsın.16.gun oldu baskada olamadı
Insaallah canim yaa valla beklemekten yoruldum rabbim hayirli kapilar acsin insaallah sabirla bekliyorum bebisimiKısmet.. Biz ne desek boş aslında. Senin için ne iyiyse o olsun canım. Bence güzel yakalamışsın.
Canım adet yumurtlamadan 14 gün sonra başlar.Evet canım negatif, ben 4 kasımda adet oldum yanlış hatırlamıyorsam 29 veya 30 kasımda yumurtlama oldu.bat 5 Aralıkti geçti test yaptım ama çıkmadi
günaydınnn ama sen neden böyle yapıyorsun kuzum..Benim.bu ay da olmıcak gibi ya sanırım ben günü kacırdım
olabilir denk geldiyse neden olmasın canım.. tek denemeyle de olabilir:)16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim ya
sen neye göre bat 5 aralık diyorsun canım... yumurtlama 29 30u diyorsun sende bizimlesin diye düşünüyorum 14 15 aralık gibi bat.. evet dediğin gibi regl gelmediği sürece umut varBilmiyorum ki canım,kafam karmakarışık. Adet olmadığımız sürece umut var demektir
Benim.bu ay da olmıcak gibi ya sanırım ben günü kacırdım
Canım denk geldiyse olur neden olmasın.16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?