• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi memnunsan sikinti yok..
Benim arkadaşım da aynı doktorla doğum yaptı 40’ı çıktı onun da :) o önerdi bana da cidden çok tatlı dilli bir doktor uzun uzun açıklama yapıyor filan sevdim yani. İnşallah memnun olmaya devam ederim çünkü burada gidebileceğim başka doktor yok:/

Evet canım negatif, ben 4 kasımda adet oldum yanlış hatırlamıyorsam 29 veya 30 kasımda yumurtlama oldu.bat 5 Aralıkti geçti test yaptım ama çıkmadi
Bende 10 kasımda adet oldum 29 30 kasımda bende yumurtlama oldu canım ya belki biraz erken olablr en az 15 gün geçsin bence canım umudunu yitirme

Bende 10 kasımda adet oldum 29 30 kasımda bende yumurtlama oldu canım ya belki biraz erken olablr en az 15 gün geçsin bence canım umudunu yitirme
Bekliyorum canım,hayirlisi artık ama adet döngüm uzadıkça uzadı 36.gunum bugün hafta sonu doktora giderim sanırım düzensizlik başladı yine :)

Bekliyorum canım,hayirlisi artık ama adet döngüm uzadıkça uzadı 36.gunum bugün hafta sonu doktora giderim sanırım düzensizlik başladı yine :)
Canım.bu arada geç yumurtlamışsın ben 10 kasımda adet olmama rağmen 29 30 kasım yumurtladım sen 4 kasımda 29 30 ben bile geç yumurtladım sen daha geç yumurtlamışsın bu yüzden yumurtladıktan 14 15 gün say adet tarihini bul bence şuan 5aralık değil Senin adet tarhin

Canım.bu arada geç yumurtlamışsın ben 10 kasımda adet olmama rağmen 29 30 kasım yumurtladım sen 4 kasımda 29 30 ben bile geç yumurtladım sen daha geç yumurtlamışsın bu yüzden yumurtladıktan 14 15 gün say adet tarihini bul bence şuan 5aralık değil Senin adet tarhin
Bilmiyorum ki canım,kafam karmakarışık. Adet olmadığımız sürece umut var demektir:dua:

Benim arkadaşım da aynı doktorla doğum yaptı 40’ı çıktı onun da :) o önerdi bana da cidden çok tatlı dilli bir doktor uzun uzun açıklama yapıyor filan sevdim yani. İnşallah memnun olmaya devam ederim çünkü burada gidebileceğim başka doktor yok:/

Canim bu arada hayirli olsun saglikla alirsin insallah bebisini kucagina duanda eksik etme insallah

Evet canım negatif, ben 4 kasımda adet oldum yanlış hatırlamıyorsam 29 veya 30 kasımda yumurtlama oldu.bat 5 Aralıkti geçti test yaptım ama çıkmadi
Canım adet yumurtlamadan 14 gün sonra başlar.
Geç yumurtlamışsın o yüzden 5 Aralık olarak düşünme sen onu. Biraz daha bekle.

Benim.bu ay da olmıcak gibi ya sanırım ben günü kacırdım

Saçmalama yaaa olacağı varsa olur zaten senin çalıştığın kadar bile çalışmadım bu ay yani gün değerlendirme diye düşünme olacağı varsa oluyor.:)

16.gun oldu canim baska olmadi tutarmi canim ya
Canım denk geldiyse olur neden olmasın.

Yaaa benim durumumu anlatayım size kızlar. Normalde 29 günde bir adet olduğum için 15.gün yumurtlamam oluyor bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım kocama bıraktım anlaşma yapmıştık. Ona takvimi gösterdim tamam işi ona bıraktım. Öyle gün aşırı falan da olmadı yani haftasonları cumartesi bir kere bir kez de hafta içi perşembe olmuştu :) ama ben akıntım olmadığı için şüphelendim elimde kalan son 2 3 testi denedim ve 26 kasımda çift çizgiyi gördüm pazartesi günüydü değerlendirdik başka da ilişki olmadı yani. Test silikleşti mi ne zaman silikleşti hiiç haberim bile yok zaten ne kadar umutsuz olduğum nickimden belli :) Ama işte olacağı varsa oluyormuş inanın yani.

Back