- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.481
Hiç test yapmadım canım çarşamba erken gebelik yaparım die düşünüyordum yumurtlamam biraz geç oldu 10 kasımda sat 28 kasım çift çizgi gördüm ama 29 30 kasım daha bordo gibi oldu ovülasyon o yüzden 29 u sayıyorum yumurtlama dieHiç test yaptın mı
Gebelikte de sivilcelenme oluyor.. benim de kasimla gozum arasinda cikti oyle canim yaniyor ki sorma... belli de olmaz umut bugunler icin:))Doğrudur canım benim çıkmadı onunla günlerimiz aynı idi sanırım erken gebelik ye yapmadım ben ama sivilcelerdim bence adet olacağım
16 kasim son adet tarihim 29 kasim yumurtlama gunum du takvime ve belirtilere gore. Senin nasil diBenimde bat 13 aralık canım inşallah hayırlısı olur 2miz için senin sat ve yumurtlama ne zaman oldu
Evet bir cogumuzun yakin adeti insallah hepimiz icin hayirlisi olsun.. bakalim kac tane daha gebe haberi alicaz..Benimde bat 13 aralık canım inşallah hayırlısı olur 2miz için senin sat ve yumurtlama ne zaman oldu
Benimde 10 kasım sat 29 yumurtlama canım benim yumurtlamam geç oldu obülasyon testiyle takip ettm ben16 kasim son adet tarihim 29 kasim yumurtlama gunum du takvime ve belirtilere gore. Senin nasil di
Ben de çıkmaz zaten diyerek 10.gün yapmıştım testi canım hatta ilk görünmedi bata kadar beklerim artık dedim sonra kafamı bir çevirdim silik çizgi çok zor görünen:) şok olmuştum inşallah sen de yaşarsın ilk testinde bunu:)İnşallah kuzum yaa korkuyorum yapmaya valla hep oyamıyorum kendimi bi taraftan da geç yumurtladın varsa bile çıkmaz die avutuyorum kendmi
İnşallah canımmEvet bir cogumuzun yakin adeti insallah hepimiz icin hayirlisi olsun.. bakalim kac tane daha gebe haberi alicaz..
İnşallah kuzucum ilk idrarla mi yaptın bide gebelik testinde ilk 5 dkbönemli değilmi ovülasy On gibi canım ben geçen aylar yaptım gebelik direk tek çizgi cıktı beklemek aklıma gelmedi Zaten bebiş yoktudaBen de çıkmaz zaten diyerek 10.gün yapmıştım testi canım hatta ilk görünmedi bata kadar beklerim artık dedim sonra kafamı bir çevirdim silik çizgi çok zor görünen:) şok olmuştum inşallah sen de yaşarsın ilk testinde bunu:)
Canım ilk idrarla yapmıştım erken gebelik testi de değildi Laboquick marka ovulasyon testleriyle beraber almıştım. Zaten ilk 5 dk da çıktı da ben ovulasyon testindeki gibi anında belirecek sanmıştım canım onda kırmızılık ilerlerken daha çizgi çıkıyorya bunda önce C çıkıyor sonra T çıkıyor tüm kırmızılık gidince.İnşallah kuzucum ilk idrarla mi yaptın bide gebelik testinde ilk 5 dkbönemli değilmi ovülasy On gibi canım ben geçen aylar yaptım gebelik direk tek çizgi cıktı beklemek aklıma gelmedi Zaten bebiş yoktuda
Bende de o marka var canım yaaa ayy kız kalkıp bana test yaptırcan smdiCanım ilk idrarla yapmıştım erken gebelik testi de değildi Laboquick marka ovulasyon testleriyle beraber almıştım. Zaten ilk 5 dk da çıktı da ben ovulasyon testindeki gibi anında belirecek sanmıştım canım onda kırmızılık ilerlerken daha çizgi çıkıyorya bunda önce C çıkıyor sonra T çıkıyor tüm kırmızılık gidince.
Fazla varsa yap bence :) ama ilk idrarla yada 4-5 saat tutup yap :)Bende de o marka var canım yaaa ayy kız kalkıp bana test yaptırcan smdi
Sabahı bekle canım:)) ay inşallah çıkarBende de o marka var canım yaaa ayy kız kalkıp bana test yaptırcan smdi
1 erken bi normal gebelik varFazla varsa yap bence :) ama ilk idrarla yada 4-5 saat tutup yap :)
Hiç belirtim yok aslında canım yaaa hatta sivilcem bile cıktı adet olacakmis gibiSabahı bekle canım:)) ay inşallah çıkarbenim yumurtlama erken oldu biraz o yüzden varsa kesin çıkar da diyemiyorum. Benimle aynı bat gününde olup benden 1 hafta hatta 2 hafta sonra öğrenenler de var o yüzden bilmiyorum çıkar mı:/
Benim de sol gogsum daha buyuk gibi o daha cok sizliyorr.Hiç belirtim yok aslında canım yaaa hatta sivilcem bile cıktı adet olacakmis gibikarnımın alt kısmında hafif ağrı var ara ara bazen böle acı yemişsin gibi yanma gibide oluyor sırtımdan ateş çıkıyor belim sırtım hafif ağrıyor bilemiyorum canım göğüslerim bugün adet olacakmis gibi yavaştan sızlamaya başladı sanki ama en çok sol göğsü hissedyrum nedense
Büyüklük olarak hissetmedim canım ama aynen sızlama olarak en çok hissettiğim sol göğüsBenim de sol gogsum daha buyuk gibi o daha cok sizliyorr.
kan testi veririm cnm sabah artik netten almistim cunkuİnşallah bu ay hüsran yaşamazsın canım. Aynı markadan bir gebelik testi daha alıp yarın sabah yap istersen canım kandan önce görürsün hem biraz koyulaştıysa var demektir.
Belirti arama çünkü erken hamilelik belirtileri ve adet belirtileri hep aynı. Sabah ilk idrarla erken gebelik testini yap bence de :)Hiç belirtim yok aslında canım yaaa hatta sivilcem bile cıktı adet olacakmis gibikarnımın alt kısmında hafif ağrı var ara ara bazen böle acı yemişsin gibi yanma gibide oluyor sırtımdan ateş çıkıyor belim sırtım hafif ağrıyor bilemiyorum canım göğüslerim bugün adet olacakmis gibi yavaştan sızlamaya başladı sanki ama en çok sol göğsü hissedyrum nedense
Ah keşke canım insallah benim adetin pek şaşmaz çatlamam 29 olsada bence 10 u olurum ben yani yarınGebelikte de sivilcelenme oluyor.. benim de kasimla gozum arasinda cikti oyle canim yaniyor ki sorma... belli de olmaz umut bugunler icin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?