• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off deli gibi test yapma arzusu oldu içimdee yaaa kızlarrr bakın tekrar söylüyorum ona göre yapcam yarın yap yada yapma daha deyin yaa off korkuyorumm sat 10 kasım 28 kasım pik ama 29 30 çok çok koyu pik 28 kasımda 2 çizgi eşit koyuluktaydı hangisini baz alcam ben 28 mi 29 mu

Off deli gibi test yapma arzusu oldu içimdee yaaa kızlarrr bakın tekrar söylüyorum ona göre yapcam yarın yap yada yapma daha deyin yaa off korkuyorumm sat 10 kasım 28 kasım pik ama 29 30 çok çok koyu pik 28 kasımda 2 çizgi eşit koyuluktaydı hangisini baz alcam ben 28 mi 29 mu
Canım sen hangi gün silikleştiyse onu baz al. Yani benim 15 Kasım akşam çatladı sancıdan anladım sabah da silikleşmişti test tamamen. 25 Kasım’da da test yaptım. Önemli olan çift çizgi değil silikleştiği gün.

Canım sen hangi gün silikleştiyse onu baz al. Yani benim 15 Kasım akşam çatladı sancıdan anladım sabah da silikleşmişti test tamamen. 25 Kasım’da da test yaptım. Önemli olan çift çizgi değil silikleştiği gün.
Ay benim çok zor silikleşti kaç gün pik kaldı canım ay hiç yapmayım ya çıkmaz :( 4 5 aralık silikleşti benim

Kızlar bakın eklemdim ovülasyon testimi mavi işaret yaptım yanlarına o zaman ilşkide bulundum kırmızı çarpı ilişki olmadı anlamında inceler misiniz bu ay ovülasyon testi ilk kez yaptım ve sonuç böle oldu biraz zor çatladı sanki

Eklentiler

• 20181209_150609.jpg
    20181209_150609.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bakın eklemdim ovülasyon testimi mavi işaret yaptım yanlarına o zaman ilşkide bulundum kırmızı çarpı ilişki olmadı anlamında inceler misiniz bu ay ovülasyon testi ilk kez yaptım ve sonuç böle oldu biraz zor çatladı sanki
2si sayilamaz mi catlama siliklesmeye baslamasi yani o gun olmus gibi.. yine de 16 si bat gibi normalde batina kac diyordun sen?

Kızlar, geçen hafta perşembe 29 ovulasyon kullandım.
Bugünde dayanamadım ilk idrarla değilde, sonra test yaptım, kocaman tek çizgi çıktı.
Zaten belirtimde yok. Olmadı bu sefer galiba.
İnşallah sizlerden güzel haberler vardır.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar, geçen hafta perşembe 29 ovulasyon kullandım.
Bugünde dayanamadım ilk idrarla değilde, sonra test yaptım, kocaman tek çizgi çıktı.
Zaten belirtimde yok. Olmadı bu sefer galiba.
İnşallah sizlerden güzel haberler vardır.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Canım siliklesmeye baslayınca sayılıyormuş bende bugün öğrendim 29u kırmızı çizgi miydi senin bu arada benimde yumurtlama 29 kasım

Bence güzel. 30 kasım pik 1 aralık çatlamış gibi görünüyor. Ve değerlendirmişsin. Yarın sabah yada salı sabah ilk idrarla erken gebelik dene bence :) silik yakalarsın heralde tuttuysa. Benim öyle erken belli olmuyor ama erken yakalayan çok var.

Bence güzel. 30 kasım pik 1 aralık çatlamış gibi görünüyor. Ve değerlendirmişsin. Yarın sabah yada salı sabah ilk idrarla erken gebelik dene bence :) silik yakalarsın heralde tuttuysa. Benim öyle erken belli olmuyor ama erken yakalayan çok var.
Canım sanki 2 daha silik ve ben o gn ilşki yasamadım:(

Back