- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.521
Bence 1 de başlamış silinmeye. O an önemli diye okudum hep. Daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor zaten. Sen kuruntu yapıp kendini strese sokma. Bence çok güzel değerlenmiş bir ay olmuş senin için. Gönlüne göre olsunCanım sanki 2 daha silik ve ben o gn ilşki yasamadım
1i de olabilir o gun degerlenmis miydi.Bu arada 2si olduysa o gün ilişki olmadı ve ben kaçırdım o zaman bu ayda
Çok sağol canım gerçekten çok uğraştık bu ay ama 1 günle kaçırdım gibi hissettim suanBence 1 de başlamış silinmeye. O an önemli diye okudum hep. Daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor zaten. Sen kuruntu yapıp kendini strese sokma. Bence çok güzel değerlenmiş bir ay olmuş senin için. Gönlüne göre olsun
1 ve 3 değerlendirildi kuzum1i de olabilir o gun degerlenmis miydi.
.hem ayrica ayni gun olmasi sart mi sade ikisinin bir araya gelmesi onemli belki denk gelmistir bilemeyiz..sonucta catlayan yumurta 24 saat yasiyor deniyor.. spermlerde 72 saate kadar.. hem baska yumurtalarimiz da olabilir.. misal ben bu ay adetten sonra kasik agrisi yasadimm 23 25i degerlendirdim ondan cok.umutluyum sanki bu ay ...kismet bakalim..
Yok yok acikladim bak yukarda sıkı degerlendirdin hic sıkma canıniÇok sağol canım gerçekten çok uğraştık bu ay ama 1 günle kaçırdım gibi hissettim suan
Al bendende o kadarı aynıKızlar, geçen hafta perşembe 29 ovulasyon kullandım.
Bugünde dayanamadım ilk idrarla değilde, sonra test yaptım, kocaman tek çizgi çıktı.
Zaten belirtimde yok. Olmadı bu sefer galiba.
İnşallah sizlerden güzel haberler vardır.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Yok yok acikladim bak yukarda sıkı degerlendirdin hic sıkma canıni
Benimde 28 diCanım siliklesmeye baslayınca sayılıyormuş bende bugün öğrendim 29u kırmızı çizgi miydi senin bu arada benimde yumurtlama 29 kasım
Sen baya iyi değerlenirmişsin.Kızlar bakın eklemdim ovülasyon testimi mavi işaret yaptım yanlarına o zaman ilşkide bulundum kırmızı çarpı ilişki olmadı anlamında inceler misiniz bu ay ovülasyon testi ilk kez yaptım ve sonuç böle oldu biraz zor çatladı sanki
Kırmızı çizgi görüyoruz ya sivilleşmeye başlayınca önemliymiş canımBenimde 28 di
28-30 u değerlendirdik sonrasını mı değerlendirmek gerekiyormuş
Adet olcak gibi hissedyrum göğüslerim sızlıyor ama en çok sol göğsü hissedyrum biraz vücut sıcaklığın arttı gibi hissedyrum belim zaten hep ağrıyor ve çenemde koca bi sivilce cıktı daha ne olsunSen baya iyi değerlenirmişsin.
Belirti gibi bişey var mı? Adet olcak gibi hissediyor musun?
Ben sadece 30 ve 2 sini değerlendire bildim
Valla onu da bugün gördüm duydum canım ya o zaman kaçır dık mı acabaKırmızı çizgi görüyoruz ya sivilleşmeye başlayınca önemliymiş canım
bende ole bi sivilcelendim ki adette olmaz bu kadar ilk defa b ay oldumAdet olcak gibi hissedyrum göğüslerim sızlıyor ama en çok sol göğsü hissedyrum biraz vücut sıcaklığın arttı gibi hissedyrum belim zaten hep ağrıyor ve çenemde koca bi sivilce cıktı daha ne olsun
Erken gebelik testinde çıkar varsa canım yaa valla benim de bu ay çöp gibiValla onu da bugün gördüm duydum canım ya o zaman kaçır dık mı acaba
Benim adetim yarın olmalı bakalım olacak mıyım normal gebelik testinde çıkmadı dün
Ona cesaret edemedim korkuyorum vallaErken gebelik testinde çıkar varsa canım yaa valla benim de bu ay çöp gibi
Adet olacakmış gibi his iyi zaten.Adet olcak gibi hissedyrum göğüslerim sızlıyor ama en çok sol göğsü hissedyrum biraz vücut sıcaklığın arttı gibi hissedyrum belim zaten hep ağrıyor ve çenemde koca bi sivilce cıktı daha ne olsun
Benim de cesaretim kırıldı valla suanOna cesaret edemedim korkuyorum valla
Ama silikleştiği günü kacırdım sanırm benAdet olacakmış gibi his iyi zaten.
Benim 1. Hamileliğinde adet oldum olucam diyerek dolaşıyordum ama olmamıştım.
Yani aslınd iyi bişey.
Ben şuan hiç bişey hissetmiyorum.
Sende var mı peki adet hissi?Valla onu da bugün gördüm duydum canım ya o zaman kaçır dık mı acaba
Benim adetim yarın olmalı bakalım olacak mıyım normal gebelik testinde çıkmadı dün
Arkadaşta dedi, sperm uzun yaşıyor. Merak etme.Ama silikleştiği günü kacırdım sanırm benof umarım eşimin spermi 3 gün yasıyordur çünkü bir gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?