- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.461
Evet aynen ben bekliyorum canim..Dualarım bizimle :) sen son testi naptın 14ünü mü bekliyorsun hala?
Artik gelirse de gelir diyorum napalim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen ben bekliyorum canim..Dualarım bizimle :) sen son testi naptın 14ünü mü bekliyorsun hala?
GEBE MİSİNİZ ? veya her ay reglden once yasar mısınız bu durumu ?Konuyla ilgili bizzat bence sikinti yok.. bendede oluyor ara ara canim..
Yok henuz degilim 14unu bekliyorum ben.. belirtiler var fakat adet belirtileri oldugundan bilemiyorum gorecez bakalim aslinda degisiyor bende durum 1 hafta 10 gun oncesinde de yasabiliyorum gerci o da yum.sancisi sanirim..GEBE MİSİNİZ ? veya her ay reglden once yasar mısınız bu durumu ?
Evet canım ben meselaarkadaslar merhaba konuyla alakasız ama birsey sormak istiyorum.
adete 5 gun 4 gun kala adet sancısı yasayanınız var mı kesılıp ara ara gelen hafıf sancılar ?
Batim 13 aralik. Bende sein gibi adetten 10gun once yumrtlama dinemimde hatta yumurtlama gunumde adet sancisi yasarim bazen lekelenmem bile olur. Sansliyiz yumurtlama gunumuzu bu sayede anlayabiliyoruz.Yok henuz degilim 14unu bekliyorum ben.. belirtiler var fakat adet belirtileri oldugundan bilemiyorum gorecez bakalim aslinda degisiyor bende durum 1 hafta 10 gun oncesinde de yasabiliyorum gerci o da yum.sancisi sanirim..
Senin ne zmn batin ?
Ay sevindim :)Evet canım ben mesela
Benim de seninle tam olarak aynı canımCanım kimyasal olup olmadığını nerden anlıyorsun benim de son adet tarihim 10 kasım 29 kasımda yumurtladım henüz test yapmadım
Hiç test yaptın mıBenim de seninle tam olarak aynı canım
Normal de 10 u yada 12 is adet olmam gerekiyor
Ah keşke bide gebelik testin olsa onda nasıl çıkacak çok merak ediyorumKızlar günaydın. Bugün yine test yaptım daha geç yapacaktım ama sabahın 6sında tuvaletim gelmeye başladı mecbur 7de testi yapmak durumundan kaldım. İlk testi Cuma akşam yapmıştım bu 2.test Pazar sabah oldu. Çizgi hala ince koyulaşma var mı sizce kızlar ne düşünüyorsunuz @Canm Talhamcan09e M MaviBoncuk01
Ayni sayilir gunumuzz insallah vardir hadi hayirlisi:))Batim 13 aralik. Bende sein gibi adetten 10gun once yumrtlama dinemimde hatta yumurtlama gunumde adet sancisi yasarim bazen lekelenmem bile olur. Sansliyiz yumurtlama gunumuzu bu sayede anlayabiliyoruz.
Ben belirtilerle hic ilgilenmiyorum. Genel iadetle ayni oluyor. Normal de adet sandim adet gunu veya 1 gun oncesinde gelir siddetli gelir zaten. Ama boyle 5 gun oncesinden yani dun den basladi bugunde az az devm edyo. Oyle olunca suphelendim :)
Ama dedigi dogru gebelik testinde cikmaz muhtemelen erken gebelikte cikiyor..Ah keşke bide gebelik testin olsa onda nasıl çıkacak çok merak ediyorum
Senin de az kalmissEki Görüntüle 2213670 Pike doğru adım adımhesaplayıcıya göre 11 Aralık yumurtlama 25 Aralık BAT.
Zamanında olacak galiba. Çarpılar yakınlaşma yünleri :)) bakalım bekliyorum ama çok sıkıcı. Hemen olup bitse herşey ne güzel olurdu. Sabır sabır sabır..
Canım Çarşambayı bekleyebilirsen daha iyi olur tabii ama benim 10.gün çok silik çizgi çıktı 11.gün azcık belirginleşti kan verdim 65.5 çıkmıştı. Bazılarının da bat günü silik çizgi çıkıyor kişiye göre değişiyor aslında bu inşallah vardır sende de bebişÇok teşekkür ederim canım bende çarşamba yapmayı düşünüyordum test acaba yarın erken gebelik mi yapsam yaa hiç belirtimde yokoysa bu aydan çok ümitliydim
Benimde bat 13 aralık canım inşallah hayırlısı olur 2miz için senin sat ve yumurtlama ne zaman olduBatim 13 aralik. Bende sein gibi adetten 10gun once yumrtlama dinemimde hatta yumurtlama gunumde adet sancisi yasarim bazen lekelenmem bile olur. Sansliyiz yumurtlama gunumuzu bu sayede anlayabiliyoruz.
Ben belirtilerle hic ilgilenmiyorum. Genel iadetle ayni oluyor. Normal de adet sandim adet gunu veya 1 gun oncesinde gelir siddetli gelir zaten. Ama boyle 5 gun oncesinden yani dun den basladi bugunde az az devm edyo. Oyle olunca suphelendim :)
Doğrudur canım benim çıkmadı onunla günlerimiz aynı idi sanırım erken gebelik ye yapmadım ben ama sivilcelerdim bence adet olacağımAma dedigi dogru gebelik testinde cikmaz muhtemelen erken gebelikte cikiyor..
evet kendi kendimin sabrını sınıyorum resmen bu ay :)Senin de az kalmiss![]()
İnşallah bu ay hüsran yaşamazsın canım. Aynı markadan bir gebelik testi daha alıp yarın sabah yap istersen canım kandan önce görürsün hem biraz koyulaştıysa var demektir.canim inan kan testi vermekten korkuyorum cikmaz diye gebelik testide yok evde yarin belki veririm ama her ay verip husran yasamaktan biktim
İnşallah kuzum yaa korkuyorum yapmaya valla hep oyamıyorum kendimi bi taraftan da geç yumurtladın varsa bile çıkmaz die avutuyorum kendmiCanım Çarşambayı bekleyebilirsen daha iyi olur tabii ama benim 10.gün çok silik çizgi çıktı 11.gün azcık belirginleşti kan verdim 65.5 çıkmıştı. Bazılarının da bat günü silik çizgi çıkıyor kişiye göre değişiyor aslında bu inşallah vardır sende de bebişmutlu haberlerini bekliyorum:)
Insallahcanim birlkte sayalim :)Ayni sayilir gunumuzz insallah vardir hadi hayirlisi:))