• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GEBE MİSİNİZ ? veya her ay reglden once yasar mısınız bu durumu ?
Yok henuz degilim 14unu bekliyorum ben.. belirtiler var fakat adet belirtileri oldugundan bilemiyorum gorecez bakalim aslinda degisiyor bende durum 1 hafta 10 gun oncesinde de yasabiliyorum gerci o da yum.sancisi sanirim..
Senin ne zmn batin ?

Yok henuz degilim 14unu bekliyorum ben.. belirtiler var fakat adet belirtileri oldugundan bilemiyorum gorecez bakalim aslinda degisiyor bende durum 1 hafta 10 gun oncesinde de yasabiliyorum gerci o da yum.sancisi sanirim..
Senin ne zmn batin ?
Batim 13 aralik. Bende sein gibi adetten 10gun once yumrtlama dinemimde hatta yumurtlama gunumde adet sancisi yasarim bazen lekelenmem bile olur. Sansliyiz yumurtlama gunumuzu bu sayede anlayabiliyoruz.
Ben belirtilerle hic ilgilenmiyorum. Genel iadetle ayni oluyor. Normal de adet sandim adet gunu veya 1 gun oncesinde gelir siddetli gelir zaten. Ama boyle 5 gun oncesinden yani dun den basladi bugunde az az devm edyo. Oyle olunca suphelendim :)

Kızlar günaydın. Bugün yine test yaptım daha geç yapacaktım ama sabahın 6sında tuvaletim gelmeye başladı mecbur 7de testi yapmak durumundan kaldım. İlk testi Cuma akşam yapmıştım bu 2.test Pazar sabah oldu. Çizgi hala ince koyulaşma var mı sizce kızlar ne düşünüyorsunuz @Canm Talham can09e can09e M MaviBoncuk01
Ah keşke bide gebelik testin olsa onda nasıl çıkacak çok merak ediyorum

Batim 13 aralik. Bende sein gibi adetten 10gun once yumrtlama dinemimde hatta yumurtlama gunumde adet sancisi yasarim bazen lekelenmem bile olur. Sansliyiz yumurtlama gunumuzu bu sayede anlayabiliyoruz.
Ben belirtilerle hic ilgilenmiyorum. Genel iadetle ayni oluyor. Normal de adet sandim adet gunu veya 1 gun oncesinde gelir siddetli gelir zaten. Ama boyle 5 gun oncesinden yani dun den basladi bugunde az az devm edyo. Oyle olunca suphelendim :)
Ayni sayilir gunumuzz insallah vardir hadi hayirlisi:))

2231B153-5C51-4EA8-81CF-A334FE1FB055.jpeg
Pike doğru adım adım :KK66: hesaplayıcıya göre 11 Aralık yumurtlama 25 Aralık BAT.
Zamanında olacak galiba. Çarpılar yakınlaşma günleri :)) bakalım bekliyorum ama çok sıkıcı. Hemen olup bitse herşey ne güzel olurdu. Sabır sabır sabır..

Çok teşekkür ederim canım bende çarşamba yapmayı düşünüyordum test acaba yarın erken gebelik mi yapsam yaa hiç belirtimde yok:KK43: oysa bu aydan çok ümitliydim
Canım Çarşambayı bekleyebilirsen daha iyi olur tabii ama benim 10.gün çok silik çizgi çıktı 11.gün azcık belirginleşti kan verdim 65.5 çıkmıştı. Bazılarının da bat günü silik çizgi çıkıyor kişiye göre değişiyor aslında bu inşallah vardır sende de bebiş:dua: mutlu haberlerini bekliyorum:)

Benimde bat 13 aralık canım inşallah hayırlısı olur 2miz için senin sat ve yumurtlama ne zaman oldu

canim inan kan testi vermekten korkuyorum cikmaz diye gebelik testide yok evde yarin belki veririm ama her ay verip husran yasamaktan biktim
İnşallah bu ay hüsran yaşamazsın canım. Aynı markadan bir gebelik testi daha alıp yarın sabah yap istersen canım kandan önce görürsün hem biraz koyulaştıysa var demektir.

Canım Çarşambayı bekleyebilirsen daha iyi olur tabii ama benim 10.gün çok silik çizgi çıktı 11.gün azcık belirginleşti kan verdim 65.5 çıkmıştı. Bazılarının da bat günü silik çizgi çıkıyor kişiye göre değişiyor aslında bu inşallah vardır sende de bebiş:dua: mutlu haberlerini bekliyorum:)
İnşallah kuzum yaa korkuyorum yapmaya valla hep oyamıyorum kendimi bi taraftan da geç yumurtladın varsa bile çıkmaz die avutuyorum kendmi

Back