- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.181
Bat 5 Aralık, geçen ay 33.gun olmuşum belki 1 2 güne gelir.kaç günde geliyordu?
Keşke öle olsaYaaa kimi duysam bu ay 19.gün yumurtlamış. Bu ayda bir olay mı var acaba :):)
Ben 27.gunumde yumurtladim:)Yaaa kimi duysam bu ay 19.gün yumurtlamış. Bu ayda bir olay mı var acaba :):)
Bende adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı çok sinir bozucuyducanım benimde öyleydi ikinci cizgi yoktu sanırım yumurta catladıktan sonra gun gun sılınıyor sonra adete yakın tekrar yukselıyor lh benim birgünde cizgi yoktan boyle pembeye dondu hatta umutlandım ama koyulaşmadı
Ben 27.gunumde yumurtladim:)
canım senin bat tarihi neydi bende bata 8 varken tertemiz bir silik çizgi gördüm:)Bende adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı çok sinir bozucuydu
Dünde ovulasyon testini tekrar yaptım gebe bi arkadasım hamileliğini omunla öğrenmişti çok belirgin olmayan ikinci çizgi çıktı ihtimal vermediğim için adeti bekliyorum .(
Benim 25.günden itibaren T çizgim koyulasmaya başladı burdan arkadaşların yaptığı yoruma göre 27sinde yumurtlama oldu tabi oldu mu olmadı mı kesin değil.Bayaaa sürmüş.Ben çift çizgiyi gördüm ama yumurtladım mı onu bile bilmiyorum.:) Yumurtam çatlamadı diye düşünüyorum.
canım senin bat tarihi neydi bende bata 8 varken tertemiz bir silik çizgi gördüm:)
Benim 25.günden itibaren T çizgimden oluşmaya başladı burdan arkadaşların yaptığı yoruma göre 27sinde yumurtlama oldu tabi oldu mu olmadı mı kesin değil.
canım senin bat tarihi neydi bende bata 8 varken tertemiz bir silik çizgi gördüm:)
canım sen gebelik testi yaptınmı yapsakmı acaba canım yapmak istedi ama elimdeki son test:)Bizim seninle batımız aynı bata 8 kala erken gebelikte bile gözükmez :)
canım sen gebelik testi yaptınmı yapsakmı acaba canım yapmak istedi ama elimdeki son test:)
bende oyle en azından emin olayım diyorum ama ne bileyim sabırsızlanıyorumdaYok canım yapmadım elimde de gebelik testi yok çokta merak ediyorum ne yalan söyleyeyim amaiş yerindeyim eve servisle dönüyorum ben eve gidene kadar çoktaaaan eczanelerkapanıyordur. benim bata 5ya da 6 gün kaldı :) Bir de negatifi görmek bilmiyorum yaaa yıkım oluyor.
bende oyle en azından emin olayım diyorum ama ne bileyim sabırsızlanıyorumda
ama çıkmazsa sonra acaba varmı düsüncesiyle kalmak istemiyom cunku bende çalışıyom test alamam nettende baya geç gelir:) benimle bat aynı olan birinde çıksa bende yapıcamda kimse yapmıyor:)yaaaa 2 ay o üzüntüyü yaşadım zaten adet belirtilerim var o yüzden yine test alıp yine üzülmekten korkuyorumama elimde test olsa kesin beklemez yapardım :):) sen yap çıkarsa ben de yapayım:):):)
Aa merhaba gerçekten mi bende 10 kasım adet tarihim 28 kasımdada çift çizgiyi gördüm ovülasyonda benimde afetlerim arasında bir iki gün oynar çok tesadüf ya bu ayo değerlendirebildinmi neler yaptınMerhaba
Nasıl hesaplıyorsunuz bu kadar iyi bunuben beceremiyorum sanırım
En son adetim 10 kasımdı yumurtamam 26 sı gözüküyordu programa göre ama ovulasyon testinde 28 i gördüm ben çift çizgi
Benim adetim ole çok ileri geri yapmıyor ya 10 ü yada 12 si oluyor genelde
Bu ay bakalım kaçında olacağım yada ins olmam
ama çıkmazsa sonra acaba varmı düsüncesiyle kalmak istemiyom cunku bende çalışıyom test alamam nettende baya geç gelir:) benimle bat aynı olan birinde çıksa bende yapıcamda kimse yapmıyor:)
Ne zaman yumurtladın canımama çıkmazsa sonra acaba varmı düsüncesiyle kalmak istemiyom cunku bende çalışıyom test alamam nettende baya geç gelir:) benimle bat aynı olan birinde çıksa bende yapıcamda kimse yapmıyor:)
24 kasımda canımNe zaman yumurtladın canım
hadı çılgınlık yap ona göre bende test yaparım:)ben ovulasyon yapıyorum birde koyulaşmıyor ya ondan umutluda değilim cok bir taraftan umutluyum yüzümü sivilceler basmadı.offff birçılgınlık yapıp test alıp baksam mı ama olmadığını da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?