• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa merhaba gerçekten mi bende 10 kasım adet tarihim 28 kasımdada çift çizgiyi gördüm ovülasyonda benimde afetlerim arasında bir iki gün oynar çok tesadüf ya bu ayo değerlendirebildinmi neler yaptın

Ay öyleymiiş gerçekten canım değerlendirdik tüm önemli günleri :)
Benim adetlerim kotuydu birkaç senedir bu düzelmiş hali
Benim kistlerim vardı ama Dr pek olur gözüyle bakmadı açıkcası
Bende çok heveslenmiyorum Pazar günü acaba gebelik testi mi yapsam diyorum yada Pazartesi sabah sağlık ocağına mı gitsem bilmiyorum eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer varsa ❤️

Buda benim bugün ki ovulasyon testim gebelik gösterir mi acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 25
Ay öyleymiiş gerçekten canım değerlendirdik tüm önemli günleri :)
Benim adetlerim kotuydu birkaç senedir bu düzelmiş hali
Benim kistlerim vardı ama Dr pek olur gözüyle bakmadı açıkcası
Bende çok heveslenmiyorum Pazar günü acaba gebelik testi mi yapsam diyorum yada Pazartesi sabah sağlık ocağına mı gitsem bilmiyorum eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer varsa ❤️
Ama çok etkenli daha canım ya sağlıklı sonuç için bi 15 gün geçmesi lazım kaç gün sürdü senin yumurtlama yani koyu çizgi gördükten sonra ne zaman silikleşti hangi günler değerlendirdn

Ama çok etkenli daha canım ya sağlıklı sonuç için bi 15 gün geçmesi lazım kaç gün sürdü senin yumurtlama yani koyu çizgi gördükten sonra ne zaman silikleşti hangi günler değerlendirdn

16 19 21 22 26 27 28 30 bugünleri değerlendirdik canım
Adetimde 10 ü diye bekliyorum yani Pazartesi
Pazartesi geceden yada sabahtan olmamış olursam sabah kalkıp sağlık ocağına gideyim diyorum erken mi olur

16 19 21 22 26 27 28 30 bugünleri değerlendirdik canım
Adetimde 10 ü diye bekliyorum yani Pazartesi
Pazartesi geceden yada sabahtan olmamış olursam sabah kalkıp sağlık ocağına gideyim diyorum erken mi olur
Birazcık daha beklesen iyi olur Ama karar yinede senin canım.yaa en 15gün olsa birde mesela 28 kasımda yumurtlama oldu ya 28 kasımdan itibaren 14 15 gün say beklenen adet tarihî o zaman da biliniyor

canım senin test 10 dakika içinde değil demi beklemiş çünkü c çizgiside koyu ama bence elinde gebelik varsa yap ovulasyon koyuya
Evet canım dun gece yapmıştım valla sen cozmusun işi bravo
Ama yaptığım da da bu belirginlikteydi
Gebelik testi yapmamak için tutuyorum kendimi en azından pazar yasa Pazartesi yaparım diye

Aaa ben gene ilk erken gebelik yaparım diyordum
canım sen bekleme süresini baya uzatıyorsun tabi seninki daha iyi ama yumurtlamadan sonra 11. gün 12. gün silik çizgiyi gören çok bence zaten yumurtlama tarihini biliyorsan erken yada geç yumurtlamadıysan o tarihlerde çıkma ihtimali yüksek

canım sen bekleme süresini baya uzatıyorsun tabi seninki daha iyi ama yumurtlamadan sonra 11. gün 12. gün silik çizgiyi gören çok bence zaten yumurtlama tarihini biliyorsan erken yada geç yumurtlamadıysan o tarihlerde çıkma ihtimali yüksek
Ay bende şans olmadığına kuzum kesin 10.gün çıkmaz diyorum işte

Back