• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize merhaba:) bugün ancak girebiliyorum hepinizin yazdıklarını okudum hepinize ayrı ayrı katılıyorum:)) bende herhangi bi değişilik yok ovulasyon testimde de aynı şekilde hatta bugün daha silik sanki ben kendimden umudu kestim sizden güzel haberler gelir inşaallah

canım senınde 26 da çatlamadımı yumurta aramızda iki gün var galiba inşallah ikimizinde olumlu sonuçlanır. ben kendimi tutuyorum elimdeki son testi harcamamak için

Kızlar hepinize merhaba:) bugün ancak girebiliyorum hepinizin yazdıklarını okudum hepinize ayrı ayrı katılıyorum:)) bende herhangi bi değişilik yok ovulasyon testimde de aynı şekilde hatta bugün daha silik sanki ben kendimden umudu kestim sizden güzel haberler gelir inşaallah

aynen benimkide aynı koyulukta gidiyor:(

3ACFF11B-3186-4ADC-B35E-3CA2326F2F6B.jpeg
aynen benimkide aynı koyulukta gidiyor:KK43:
Benimki böyle :KK12:

Merhaba kızlar bende Kasım ayı adetimden hemen sonra ovulasyon takibi yaptım normalde tel den indirdiğim programlarda 26 sı gözüküyordu yani 16. Gün ama ovulasyon testinde 19. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim
Benimde suan kaşık agrım ve fazlasıyla akıntım var adetime de 4 gün kaldı
Benim maalesef hem kistlerim hemde bi ihtimal T rahim olma olasılığım var bu aydan sonra sanırım rahim filmi çektirilecek
Umarım herkesin dileği kabul olur bundan sonda bende burdan takip edeceğim :)

Merhaba kızlar bende Kasım ayı adetimden hemen sonra ovulasyon takibi yaptım normalde tel den indirdiğim programlarda 26 sı gözüküyordu yani 16. Gün ama ovulasyon testinde 19. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim
Benimde suan kaşık agrım ve fazlasıyla akıntım var adetime de 4 gün kaldı
Benim maalesef hem kistlerim hemde bi ihtimal T rahim olma olasılığım var bu aydan sonra sanırım rahim filmi çektirilecek
Umarım herkesin dileği kabul olur bundan sonda bende burdan takip edeceğim :)
merhabalar umarım güzel sonuçlar alırız da güzel haberler veririz birbirimize

Bende 14 15 gibi beklyrum tarihimi aynı şafak bizde canım hafi hayırlısı
Merhaba
Nasıl hesaplıyorsunuz bu kadar iyi bunu :işsiz:ben beceremiyorum sanırım
En son adetim 10 kasımdı yumurtamam 26 sı gözüküyordu programa göre ama ovulasyon testinde 28 i gördüm ben çift çizgi
Benim adetim ole çok ileri geri yapmıyor ya 10 ü yada 12 si oluyor genelde
Bu ay bakalım kaçında olacağım yada ins olmam

Back