- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.161
Test yapmadın mı canım?Kızlar 33.gun bugün ne gelen var ne giden
kaç günde geliyordu?Kızlar 33.gun bugün ne gelen var ne giden
canım ben 24 de yumurtladım bat sanırım 10 aralık olacakSizin bat ne zaman?
Az kalmış inşallah olumlu sonuçlanır. Benim 13 aralık bir haftam var tamcanım ben 24 de yumurtladım bat sanırım 10 aralık olacak
Kızlar hepinize merhaba:) bugün ancak girebiliyorum hepinizin yazdıklarını okudum hepinize ayrı ayrı katılıyorum:)) bende herhangi bi değişilik yok ovulasyon testimde de aynı şekilde hatta bugün daha silik sanki ben kendimden umudu kestim sizden güzel haberler gelir inşaallah
Canım sende at istersen testinin resmini değerlendirelim beraberaynen benimkide aynı koyulukta gidiyor
merhabalar umarım güzel sonuçlar alırız da güzel haberler veririz birbirimizeMerhaba kızlar bende Kasım ayı adetimden hemen sonra ovulasyon takibi yaptım normalde tel den indirdiğim programlarda 26 sı gözüküyordu yani 16. Gün ama ovulasyon testinde 19. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim
Benimde suan kaşık agrım ve fazlasıyla akıntım var adetime de 4 gün kaldı
Benim maalesef hem kistlerim hemde bi ihtimal T rahim olma olasılığım var bu aydan sonra sanırım rahim filmi çektirilecek
Umarım herkesin dileği kabul olur bundan sonda bende burdan takip edeceğim :)
canım sanki seninki kalınlaşmış çizgisi ama koyulaşmamıs ben öğlen yaptım ama çekmedim canım çünkü baktım birebir dünkünun aynısıCanım sende at istersen testinin resmini değerlendirelim beraber
bak canim boyleCanım sende at istersen testinin resmini değerlendirelim beraber
MerhabaBende 14 15 gibi beklyrum tarihimi aynı şafak bizde canım hafi hayırlısı
canım benimde öyleydi ikinci cizgi yoktu sanırım yumurta catladıktan sonra gun gun sılınıyor sonra adete yakın tekrar yukselıyor lh benim birgünde cizgi yoktan boyle pembeye dondu hatta umutlandım ama koyulaşmadıbenimki yok denecek kadardı kızlar...
Canım yapmadım bat 5 Aralıkti belki 1 2 gün oynar.cunlu adet olacakmışım gibi belirttim de yokTest yapmadın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?