- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.121
Aslında gebelik belirtilerin var sonuçta adetle aynı belirtiler oluyormuş ama 9 gün henüz az en az 15 güne yaklaş test için canım hayırlısıYok canım henüz olmadım beyaz akıntım vardı sadece akşama doğru olur muyum bilmiyorum. Ofise geldim böyle hafif mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum çıkmış biraz. Limonlu su falan içtim kendime geldim valla :) Kasık ağrımda anlamıyorum valla sanki adetim de geliyormuş gibi bir his var sürekli. Bakalım ne zaman olacak normalde 29 günde bir oluyorum bugün 28.gün. Ama geç yumurtladım ovülasyon testi öyle gösterdi o yüzden 14 ekleyince 33.günü bulması gerekiyor normalde. Bakalım ne zaman olacak:)
Canım yumurtlamadan sonra bugün 9.gün programa baktım da şimdi.
benim geçmiş aylarda aynen geç yum. olunca geç adet oluyormuş bunu bir ark demişti haklıymış benim düzenlidir normalde , merak ediyorum bendeCanım ben aynı durumdayım normalde 29 günde bir adet oluyorum yumurtlamam 15.gün oluyor ama bu ay 19.gün yumurtlama oldu 14 ekleyince doğal olarak 29.günden geç adet olmam gerekiyor. Bakalım bekleyip göreceğim gerçekten 14 gün sonraya mı denk geliyor diye.
Yok KuZum bu ay hamilelik olduğunu düşünmüyorum bende hiç belirti Yok ne bi üşüme ne ateş basması ne yoğun akıntı ne göğüste aşırı ağrı ne halsizlik valla maşallah gayet iyiyim tüm bunları geçtiğimiz aylarda yaşadım gerçi gebelik yoktu ama bu ay gayet iyiyim yani hatta daha ziyade adet olacakmış gibiyim. Gece sanki adet oluyormuş gibi hissediyorum bakıyorum beyaz bir akıntı sadece o akıntı da gün içerisinde olmuyor sadece sabah normal bir şey yani o yüzden aslında bir an önce olup yeni çalışmalara başlamak istiyorum :):):)belki gününde olacağımdır ama adet belirtilerim önce başlıyordur büyük ihtimal çünkü sadece 5 gün kaldı :)Aslında gebelik belirtilerin var sonuçta adetle aynı belirtiler oluyormuş ama 9 gün henüz az en az 15 güne yaklaş test için canım hayırlısı
canım bende gece ruyamda hamileydim:)Bence gayet iyi adet döngün nasıl bugün kaçıncı günün? Yarın pozitif olur bence çünkü bayağı koyu çıkmış yapmaya devam et hatta testin varsa sabah akşam yap bence yumurtlamayı görene kadar
Benimde programa göre 4 gün kaldı gözüküyor bana ben 29 30 kasımda yumurtladmYok KuZum bu ay hamilelik olduğunu düşünmüyorum bende hiç belirti Yok ne bi üşüme ne ateş basması ne yoğun akıntı ne göğüste aşırı ağrı ne halsizlik valla maşallah gayet iyiyim tüm bunları geçtiğimiz aylarda yaşadım gerçi gebelik yoktu ama bu ay gayet iyiyim yani hatta daha ziyade adet olacakmış gibiyim. Gece sanki adet oluyormuş gibi hissediyorum bakıyorum beyaz bir akıntı sadece o akıntı da gün içerisinde olmuyor sadece sabah normal bir şey yani o yüzden aslında bir an önce olup yeni çalışmalara başlamak istiyorum :):):)belki gününde olacağımdır ama adet belirtilerim önce başlıyordur büyük ihtimal çünkü sadece 5 gün kaldı :)
bizim bat yaklaşık sanırım...Benimde programa göre 4 gün kaldı gözüküyor bana ben 29 30 kasımda yumurtladm
hadi inşallah...:)canım bende gece ruyamda hamileydim:)
Canım 30 Kasım’sa 14 rkleyince 14 Aralık ediyor bence senin 4 gün Yok yaaa benim 27 Kasım’da yumurtlama oldu 5 günüm var diyorum :)Benimde programa göre 4 gün kaldı gözüküyor bana ben 29 30 kasımda yumurtladm
canım senin ne zamandı yumurtlama tarihin inşallaj olur bu ay benim tek umudum diğer aylar belim falan agrırdı yüzümde sıvılceler çıkardı bu ay adet belirtim yok sadece reflü oldu belirti olarakhadi inşallah...:)
Yok kuzm program zaten kafayı sıyırdı ona takılmıyorum ben sıkıntı yok bekliycem yumurtlamadan sonra 15 17 gün regl gelmezse o zaman içinde tabiCanım 30 Kasım’sa 14 rkleyince 14 Aralık ediyor bence senin 4 gün Yok yaaa benim 27 Kasım’da yumurtlama oldu 5 günüm var diyorum :)
Biliyormusun bendeeeecanım bende gece ruyamda hamileydim:)
yumurtlayınca değil silikleşince yani çatladıktan sonra 14.. diye biliyorum cnm.Canım 30 Kasım’sa 14 rkleyince 14 Aralık ediyor bence senin 4 gün Yok yaaa benim 27 Kasım’da yumurtlama oldu 5 günüm var diyorum :)
gebelik testi yaptınmı canım ben kendimi zor tuttum elimde test olmayınca son bir taneyi emin olmak için yapmalıyım benim birde oglum oluyordu emziriyordum onuBiliyormusun bendeeee
ben bu ay 2 test yaptım cnm 30undan sonra yaptığımda silikti.. dün de ovu yaptım baya baya silik... 14 15i gibi bekliyorum adetimi..canım senin ne zamandı yumurtlama tarihin inşallaj olur bu ay benim tek umudum diğer aylar belim falan agrırdı yüzümde sıvılceler çıkardı bu ay adet belirtim yok sadece reflü oldu belirti olarak
Canım Benim henüz yeni ama yumurtlamam 29 30 kasımgebelik testi yaptınmı canım ben kendimi zor tuttum elimde test olmayınca son bir taneyi emin olmak için yapmalıyım benim birde oglum oluyordu emziriyordum onu
canım sen ovulasyon testinden bahsediyorsun 30 da mı çatladı yumurtan gebeligi öğrenmen için çok erkenben bu ay 2 test yaptım cnm 30undan sonra yaptığımda silikti.. dün de ovu yaptım baya baya silik... 14 15i gibi bekliyorum adetimi..
hiç belirti olmaması da belirti :))
Bende 14 15 gibi beklyrum tarihimi aynı şafak bizde canım hafi hayırlısıben bu ay 2 test yaptım cnm 30undan sonra yaptığımda silikti.. dün de ovu yaptım baya baya silik... 14 15i gibi bekliyorum adetimi..
hiç belirti olmaması da belirti :))
ohoo canım o birşeymi ben doğurmuş emziriyordum yüzünü bile net gördüm:)Canım Benim henüz yeni ama yumurtlamam 29 30 kasımama bende binay tuttuğunu görüyordum yumurtalıklarında kıpırtı hissettim böle içerde bi sürü pıt pıt bisey dolaşıyordu tamam dedm bu ay tuttu rahatla uyuyablrm dedim rüyamda
Geçen ay bende görmüştüm bebek ama sonuç hüsranohoo canım o birşeymi ben doğurmuş emziriyordum yüzünü bile net gördüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?