- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.141
bilinç altı olabilir canım dur bakalım keşke elimde gebelik testi çok olsaydı sipariş versem gelene kadar hasta olurum zatenGeçen ay bende görmüştüm bebek ama sonuç hüsran![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilinç altı olabilir canım dur bakalım keşke elimde gebelik testi çok olsaydı sipariş versem gelene kadar hasta olurum zatenGeçen ay bende görmüştüm bebek ama sonuç hüsran![]()
Bende öyle bir rüya 3 ay önce görmüştüm erkek bebekti yüzünü net hatırlıyorum sonraki ay yine erkek çocuk görmüştüm eşime inanılmaz benziyordu bu ay çok rüya görüyorum ama bebeğe dair bir şey Yok :):):)ohoo canım o birşeymi ben doğurmuş emziriyordum yüzünü bile net gördüm:)
evet ovu dan bahsetim canım.. sen neyi soruyordun? düzenli takip etmedim 30undan sonra yaptığımda silikleşmişti işte..canım sen ovulasyon testinden bahsediyorsun 30 da mı çatladı yumurtan gebeligi öğrenmen için çok erken
Canım sen ovü. Testine başka programa göre hareket etme inana aralarında 3 4 gün oynuyor yumurtlama zamanı 3 4 gün de ilişki için gec olmus oluyor sadece 1 gün değerli onu tutturursak ne alaKızlar ben ilk ay acemilikten denk getiremedim sanırım geçen ay akintim geldiğinde degerlendirmedik ama takvimim uygulamasinda yumurtlama gününü ve sonrasini değerlendirdik fakat akintimdan 3 4 gun sonrasiydi malesef olmadi.
Simdi adetim bitmek üzere ovu testine basliyacagim insallah benim adetim 25 günde bir duzenli oluyor yumurtlama gunum 10. Gune falan denk geliyor sanirim. Insallah bu ay olurdu yeni yila bebisle girerim.
gebelik testi demiştim canım ama sen için çok erkenmiş:)evet ovu dan bahsetim canım.. sen neyi soruyordun? düzenli takip etmedim 30undan sonra yaptığımda silikleşmişti işte..
dün talha yaptığında çok koyu çıktı ya bi de ben bakıyım ne durumda diye baktım ovu testi ile, çok silikti.. hayırlısı bakalım inşallah..
bende görürdüm rüya canım hamileyim falan ama bu çok gerçekçiydi ben dogum yapıp emzirdiğimi gördüm tabire baktım güzel haber alacaksınız diyor eşim ve benim işimle ilgilide olabilir diye yordumBende öyle bir rüya 3 ay önce görmüştüm erkek bebekti yüzünü net hatırlıyorum sonraki ay yine erkek çocuk görmüştüm eşime inanılmaz benziyordu bu ay çok rüya görüyorum ama bebeğe dair bir şey Yok :):):)
aynen erken.. hem yapıcam gebelik testi de :)) elimde 2 tane var geçerse günüm ya da bat günü gelmezse yaparım..gebelik testi demiştim canım ama sen için çok erkenmiş:)
canım ovulasyon koyu olup silikleştiği gün çatlamış oluyor yani bence 3 gün sonra yerleşme agrısı olabilir benim ilk gebeliğimde çok agrım olmuştu kasıklarımda eger usunden 10 gun gectıyse bence gebelık yada ovulasyon yapabilirsin (adetin 15 gününden 10 gün geçtiyse)Kızlar birisi se benim için yorum yapabilir mi?
Adetimin başlangıcından saydığım zaman 14. Gün ovü de pik gördüm. 15.i sabahta pikti akşama silikleşmeye başladı. Bu iki gün değerlendirdim bir gün ara verdim ve 17. Gün kahverengi pembe bir akıntım oldu açıkçası bunu yumurta çatlamasına yordum. O günüde değerlendirdim. Sonra 21. Gün yine bir kahverengi akıntı ve gece boyu adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. Sonra geçti şuan bir şey yok adetime tam bir hafta var. Böyle şeyler yaşayanınız var mı? Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz biliyorum ama acaba çatlamadan sonra rahme yerleştiği için bir kanama gören var mı? Adetime programdan baktığımda daha bir hafta var. Pik olmasının üzerinden 10 gün, tahmini çatlama üzerinden 6 gün geçti.
Kendime pazartesiye kadar süre verdim. Eğer var ise netleşsin istiyorum. Hayal kırıklığını net yaşarom en azından:)canım ovulasyon koyu olup silikleştiği gün çatlamış oluyor yani bence 3 gün sonra yerleşme agrısı olabilir benim ilk gebeliğimde çok agrım olmuştu kasıklarımda eger usunden 10 gun gectıyse bence gebelık yada ovulasyon yapabilirsin (adetin 15 gününden 10 gün geçtiyse)
senle de batlarımız yaklaşık aynı.. inşallah hepimiz güzel haberler alalım... benim ara kanamalarım lekelenmelerim olmaz.. yerleşme olabilir de olmayabilir de hayırlısı hakkımızda.Kızlar birisi se benim için yorum yapabilir mi?
Adetimin başlangıcından saydığım zaman 14. Gün ovü de pik gördüm. 15.i sabahta pikti akşama silikleşmeye başladı. Bu iki gün değerlendirdim bir gün ara verdim ve 17. Gün kahverengi pembe bir akıntım oldu açıkçası bunu yumurta çatlamasına yordum. O günüde değerlendirdim. Sonra 21. Gün yine bir kahverengi akıntı ve gece boyu adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. Sonra geçti şuan bir şey yok adetime tam bir hafta var. Böyle şeyler yaşayanınız var mı? Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz biliyorum ama acaba çatlamadan sonra rahme yerleştiği için bir kanama gören var mı? Adetime programdan baktığımda daha bir hafta var. Pik olmasının üzerinden 10 gün, tahmini çatlama üzerinden 6 gün geçti.
o zaman kan testi kesin sonuç.. :))Kendime pazartesiye kadar süre verdim. Eğer var ise netleşsin istiyorum. Hayal kırıklığını net yaşarom en azından:)
Benim sat’ta 14 kasım:) pms başladı bendede. Sabah uyarı geldi. Tam 1 hafta gözüküyor. Hayırlısı olsun inşallahpms'm başladı benim sinirlilik hassaslık...
varsa 3+0 görünüyor sat 15 kasım kızlar...
takvim yaparız hee :)
bende pazartesi bekleyebilsem cok iyi olur net sonuc alirim en azindan ama sanmiyorum.Kendime pazartesiye kadar süre verdim. Eğer var ise netleşsin istiyorum. Hayal kırıklığını net yaşarom en azından:)
Sizin bat ne zaman?bende pazartesi bekleyebilsem cok iyi olur net sonuc alirim en azindan ama sanmiyorum.
pms'm başladı benim sinirlilik hassaslık...
varsa 3+0 görünüyor sat 15 kasım kızlar...
takvim yaparız hee :)
senin bir gün iyiymiş benim önceden 10 gün önceden başlardı sanırım yaşla alakalı ne o ağır yumurtlama ağrılarım kaldı ne de o kadar sıkı pms..Benim sat 9 Kasım ama geç yumurtladım ben de adetime 1 gün kala çok sinirli oluyorum inanılmaz böyle gereksiz öfkem oluyor ertesi gün de adet oluyorum bakalım o moda ne zaman giricem :):)
senin bir gün iyiymiş benim önceden 10 gün önceden başlardı sanırım yaşla alakalı ne o ağır yumurtlama ağrılarım kaldı ne de o kadar sıkı pms..
gün sayısı ve şiddeti aynı ama..yoğun geçiyor.
sanki göze bir perde inmiş gibi diymi...? sonrasında adet olunca bir gevşeme hali ama duygusallık devam ediyor bende ağlamalar falan en küçük bir şeye:)) sanki o perde kalkıyor... bu hormanların yaptığı ettiği nedir bizlere Allasen :))Belki daha önceden de başlıyordur da iş yoğunluğu stres anlamıyorumdur ama bir iki gün öncesi bir sinirli oluyorum anlamsız bir öfke oluyor eşimi falan parçalamak istiyorum hatta baya bildiğin böyle önüme gelenle kavga edesim geliyor öyle bir sinir ertesi gün adet olunca pamuk pamuk :):)