• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benimde öyleydi ikinci cizgi yoktu sanırım yumurta catladıktan sonra gun gun sılınıyor sonra adete yakın tekrar yukselıyor lh benim birgünde cizgi yoktan boyle pembeye dondu hatta umutlandım ama koyulaşmadı:KK43:
Bende adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı çok sinir bozucuydu
Dünde ovulasyon testini tekrar yaptım gebe bi arkadasım hamileliğini omunla öğrenmişti çok belirgin olmayan ikinci çizgi çıktı ihtimal vermediğim için adeti bekliyorum .(

Bende adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı çok sinir bozucuydu
Dünde ovulasyon testini tekrar yaptım gebe bi arkadasım hamileliğini omunla öğrenmişti çok belirgin olmayan ikinci çizgi çıktı ihtimal vermediğim için adeti bekliyorum .(
canım senin bat tarihi neydi bende bata 8 varken tertemiz bir silik çizgi gördüm:)

Bayaaa sürmüş.Ben çift çizgiyi gördüm ama yumurtladım mı onu bile bilmiyorum.:) Yumurtam çatlamadı diye düşünüyorum.
Benim 25.günden itibaren T çizgim koyulasmaya başladı burdan arkadaşların yaptığı yoruma göre 27sinde yumurtlama oldu tabi oldu mu olmadı mı kesin değil.

canım senin bat tarihi neydi bende bata 8 varken tertemiz bir silik çizgi gördüm:)

10 Ağustos Cuma
12 EyLül Çarşamba
12 EKim Cuma
10 Kasım Cumartesi oldum en son
Bakalım bu şefer döngüm nasıl olacak canım

Aynen valla benimde öleydi ovulasyon testinde az da olsa sildikleri görünce gebelik testinin tertemiz olması koydu biraz;)
Sağlık ocağına gidip kan testi versem mi dşye tutuyorum kendimi Pazartesi yada Çarşamba’ya kadar adet olmam gerekiyor normalde bakalım bekleyebilecek miyim

Benim 25.günden itibaren T çizgimden oluşmaya başladı burdan arkadaşların yaptığı yoruma göre 27sinde yumurtlama oldu tabi oldu mu olmadı mı kesin değil.

benim bir ay bayağı oluyor ovülasyon testim çift yapıp sonra silikleşti biz de o günü değerlendirdik ama sonrasında manyak bir kasık ağrım olmuştu tek taraflı sürekli orayı deşiyorlar gibiydi doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını orada 2.5 cm şekild kaldığını ağrıyı daonun yaptığını söylemişti. Adetle de atarmışım. Bu ay tm yumurtlama sürecimboyunca yaşadım o ağrıyı sonra testimpozitifleşti yine aynı şekilde acaba çatlamadı mı diye düşündüğümden hiç umudum da yok bu aydan :) Ama o zaman olması gereken zamanda ovülasyon testi belirginleşip sonra silikleşmişti bunda da direkt geç yumurtlama oldu.

canım sen gebelik testi yaptınmı yapsakmı acaba canım yapmak istedi ama elimdeki son test:)

Yok canım yapmadım elimde de gebelik testi yok çokta merak ediyorum ne yalan söyleyeyim amaiş yerindeyim eve servisle dönüyorum ben eve gidene kadar çoktaaaan eczanelerkapanıyordur. benim bata 5ya da 6 gün kaldı :) Bir de negatifi görmek bilmiyorum yaaa yıkım oluyor.

Yok canım yapmadım elimde de gebelik testi yok çokta merak ediyorum ne yalan söyleyeyim amaiş yerindeyim eve servisle dönüyorum ben eve gidene kadar çoktaaaan eczanelerkapanıyordur. benim bata 5ya da 6 gün kaldı :) Bir de negatifi görmek bilmiyorum yaaa yıkım oluyor.
bende oyle en azından emin olayım diyorum ama ne bileyim sabırsızlanıyorumda

bende oyle en azından emin olayım diyorum ama ne bileyim sabırsızlanıyorumda

yaaaa 2 ay o üzüntüyü yaşadım zaten adet belirtilerim var o yüzden yine test alıp yine üzülmekten korkuyorum:KK43: ama elimde test olsa kesin beklemez yapardım :):) sen yap çıkarsa ben de yapayım:):):)

yaaaa 2 ay o üzüntüyü yaşadım zaten adet belirtilerim var o yüzden yine test alıp yine üzülmekten korkuyorum:KK43: ama elimde test olsa kesin beklemez yapardım :):) sen yap çıkarsa ben de yapayım:):):)
ama çıkmazsa sonra acaba varmı düsüncesiyle kalmak istemiyom cunku bende çalışıyom test alamam nettende baya geç gelir:) benimle bat aynı olan birinde çıksa bende yapıcamda kimse yapmıyor:)

Merhaba
Nasıl hesaplıyorsunuz bu kadar iyi bunu :işsiz:ben beceremiyorum sanırım
En son adetim 10 kasımdı yumurtamam 26 sı gözüküyordu programa göre ama ovulasyon testinde 28 i gördüm ben çift çizgi
Benim adetim ole çok ileri geri yapmıyor ya 10 ü yada 12 si oluyor genelde
Bu ay bakalım kaçında olacağım yada ins olmam
Aa merhaba gerçekten mi bende 10 kasım adet tarihim 28 kasımdada çift çizgiyi gördüm ovülasyonda benimde afetlerim arasında bir iki gün oynar çok tesadüf ya bu ayo değerlendirebildinmi neler yaptın

ama çıkmazsa sonra acaba varmı düsüncesiyle kalmak istemiyom cunku bende çalışıyom test alamam nettende baya geç gelir:) benimle bat aynı olan birinde çıksa bende yapıcamda kimse yapmıyor:)

.offff birçılgınlık yapıp test alıp baksam mı ama olmadığını da biliyorum:(

.offff birçılgınlık yapıp test alıp baksam mı ama olmadığını da biliyorum:KK43:
hadı çılgınlık yap ona göre bende test yaparım:)ben ovulasyon yapıyorum birde koyulaşmıyor ya ondan umutluda değilim cok bir taraftan umutluyum yüzümü sivilceler basmadı

Eklentiler

• 6-12.jpg
    6-12.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 28
Back