Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr sağ kasığımda ağrı var ...sanki orda bişey var gaz mı ki bu? bu belirtiler bu kadar erken başlamaz heralde.. bir de regl belirtileri ile aynı o kadar hamile kaldım hiç bişiy bilmiyorum hatırlamıyorum şu da değişikti dediğim bişey yok

acaba aynı durumda mıyız 9 gün falan var benimde.. ağrın var mı?

gebelikten de olabileceğini mi söylediler.. he tekrar koyulaşınca, olabilir mi bilmiyorum hayırlısı canım.

Kızlar benim bu günkü ovulasyon testim eğer hamile olsaydım daha koyu olurdu değil mi?

Uzun uzun anlatayım :)
1 yıldır evliyim 4. Denememizde oldu. İlk 2 deneme ovilasyon testi olmadan. 3 denemem ilk ovilasyon tecrübemdi riske bırakmamak için hem takvim hemde ovilasyona göre denedik. Fakat her gün olunca spermler yetersiz kaldı diye düşünüyorum.ayrıca takvim ile ovilasyon sonucu arasında 4 günlük fark vardı. Ovilasyon çok önemliymiş onu anladım reglim 3 gün gecikince doktora giderken regli oldum.

6 kasım regli günüm 12 kasımdan sonra hergün aynı saatte 11e kadar tuttuğum idrarla test yaptım.18 kasımda biraz koyulaşmıştı 19 kasımda ikiside aynı koyuluğa ulaştı .20 kasımda silikleşti. Kasım ayında sadece 19u ve 20i değerlendirdik.

Belirtimidir bilmem ama yumurtlama günü çok fazla kasıklarım ağırdı. Değerlendirdikten sonra ki günlerde çok fazla belim ağırdı. 28. Çarşamba günü çok ateşlendim ilaç içmeden erken gebelik yaptım çıkmadı.ateş düşürücü içtim. bademcik iltihabı olmuşum doktor antibiyotik verdi 1 hafta bu sabaha kadar kullandım. Sabah pozitif çıkınca test doktora gittim kan verdim 2 haftalık çıktı:) reglim biraz düzensiz 4-5-6 aralık regli olmam gerekiyordu.

Kendimi bildim bileli anne olmak istedim önce çocuk gelişimi sonra ünv okul öncesi okudum çocuğum için :) bu arada eşimle kan uyuşmazlığımızda var. bunca yıllık bekleyiş sona erdi rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…