- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.061
Benim regl bittikten diğer regle kadar gün aşırı ilişki oluyor ama olmayınca da olmuyor o ayrı böyle daha şanşı yükseltirim diye düşünüyorumKızlar çift çizgiyi görüp silikleştikten sonra siz ilişkiye devam ediyormusunuz
acaba aynı durumda mıyız 9 gün falan var benimde.. ağrın var mı?Benimde bu ay adetlerim çok düzenli olmasına rağmen bata 7 gün kala yumurtlama oluştu sanırım iki gündür ovülasyon pozitif nasılda umutlandım bazı kişiler gebelikte olabilir demiş bazıları geç yumurtlama demiş kafam karışık çok
gebelikten de olabileceğini mi söylediler.. he tekrar koyulaşınca, olabilir mi bilmiyorum hayırlısı canım.Benimde bu ay adetlerim çok düzenli olmasına rağmen bata 7 gün kala yumurtlama oluştu sanırım iki gündür ovülasyon pozitif nasılda umutlandım bazı kişiler gebelikte olabilir demiş bazıları geç yumurtlama demiş kafam karışık çok
Bugün var regl olacak gibi kasık ve bel ağrısıacaba aynı durumda mıyız 9 gün falan var benimde.. ağrın var mı?
Okuduğum yorumlar içinde ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler vargebelikten de olabileceğini mi söylediler.. he tekrar koyulaşınca, olabilir mi bilmiyorum hayırlısı canım.
regl olcakmışım gibi ağrı değil de bir dolgunluk hissi var yumurtlamadaki gibi sağ kasıkta valla karıştırmıcam kafayı dedikçe kendini hatırlatıyor arkadaş :)Bugün var regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı
evet onu hatırladım sonradan ama doğruluğunu bilemiyorum bir arkadaşım da yaptı ama hamileydi silik çıktı..Okuduğum yorumlar içinde ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler var
Beklemekten başka yol yok ama yinede merak ediyor insan 1 yıldır bekliyorum ben herşeyde bir umut acaba mı diyorumregl olcakmışım gibi ağrı değil de bir dolgunluk hissi var yumurtlamadaki gibi sağ kasıkta valla karıştırmıcam kafayı dedikçe kendini hatırlatıyor arkadaş :)
Anladım canım bende belki gün aşırı yaparım adete kadarBenim regl bittikten diğer regle kadar gün aşırı ilişki oluyor ama olmayınca da olmuyor o ayrı böyle daha şanşı yükseltirim diye düşünüyorum
bırakma bence deAnladım canım bende belki gün aşırı yaparım adete kadar
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun canımAnladım canım bende belki gün aşırı yaparım adete kadar
Benim daha yeni silikleşti canım 4 5 gündür değerlendirdim ben yeter artık gün aşırı refiye kadar reglim programlara göre değişiyor 10 15 aralık arası beklediğim tarihSen ne kadar zamandır bekliyorsun canım
2 haftalık hamilemisn yani canımKan testi yaptırdım 2. Hafta sonuna gelmişsiz :) allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Iyiymis nasil cikti o zaman bu testte.. sonucun kac cikti yuksek demekki canim idrar testinde ciktigina gore:)Kan testi yaptırdım 2. Hafta sonuna gelmişsiz :) allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Iyiymis nasil cikti o zaman bu testte.. sonucun kac cikti yuksek demekki canim idrar testinde ciktigina gore:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?