• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım 4 saat tutmuyom:) birbucuk saat tutuyorum mesela sabah 10.30 dan sonra bişey içmiyorum 11 gıbıde lavobaya gidiyom 12.30 1 arasıda test yapıyorum 4 saat tutamam ben:)
O yüzden çizgin koyulaşmıyor bence canım bide 4 saat olmasa bile minimum 3 saat tutarak dene Eminim fark olacaktır bir buçuk saat çok kısa bi süre

Herşeyde vardır bir hayır belki doğal yollarla açılır herhangi bi kür falan yok mu acaba? Üzülme demek kolay ama gerçekten üzülme beterin beteri var sıkıntı en büyük engel zaten belki hiç tedaviye bile gerek kalmadan olur mevlam ne nasip eder bilemeyiz

İnşallah Can'ım baktım sa maydonoz süt falan bişiler yazıyordu bakalım int de biraz baktım da ilk önce tüpleri açtırmayı denicem ameliyatla çünkü bazen kendini kastığında falan da tüpler kapalı gözükebiliyormuş ama ameliyatla bakıldığında kapalı olan tüp açık gözüküyormuş yani en iyisi tüp bebekten önce ameliyat

çok geçmiş olsun canım bende hsg çektirdim çok zor geçmişti inşallah seninde olur canım
İnşallah cnm çektirdim zaten çok ağrı hissettim çünkü bana havayı ilaçla fazla verdi tüpler kapalı olduğu için basınçlı verdi oda biraz ağrı yaptı bide sargı bezle içini silerken biraz acı hissettim belki de kendimi kastığımdan ama korktuğum kadar yoktu tabi

Yaa acilmamis mi ilaclarla senin dis gebelik mi olmustu..

ama sıkma canini vardir hepsinde bi hayir.. tup bebek korkulcak bisey degil direk basla o vakit.

İlk önce ameliyat olcam cnm tüpleri açmak için kamerayla açmaya çalışıyorlarmış ya ilk onu denicem bi benim daha önce gebelik oldu fakat kürtaj olmuştum

P_20181203_150719.jpg Selam
kizlar 2.5saat sivi tuketmeden saat 13.00 de test yapiyorum bugun 4. Gunum adetim biter bitnez basladim. Sizce yumurtlama gunum yaklasiyor mu bugun biraz daha koyulasti sanki

İlk önce ameliyat olcam cnm tüpleri açmak için kamerayla açmaya çalışıyorlarmış ya ilk onu denicem bi benim daha önce gebelik oldu fakat kürtaj olmuştum
onu biliyorum canım da dış gebelik miydi kürtaj oldun onu öğrenmek istemiştim..
hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi korkma canını sıkma.. gençsin daha.. uğraşırsın Allahın izniyle.. Aratmasın da.

İnşallah cnm çektirdim zaten çok ağrı hissettim çünkü bana havayı ilaçla fazla verdi tüpler kapalı olduğu için basınçlı verdi oda biraz ağrı yaptı bide sargı bezle içini silerken biraz acı hissettim belki de kendimi kastığımdan ama korktuğum kadar yoktu tabi
canım birde tüpler açıksa sorun olmuyor diyorlar ben ölüyorum sandım hatta bagırdım istemiyorum diye

Saat 6 gibi yapacaktım ama üşütmüşüm galiba iki gündür tutamıyorum idrarımı ovulasyon testim bu kızlar boş yere ümitlenmeyeyim değil mi? Acaba testi böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır?

Eklentiler

• EAE3FFEA-6024-4B03-B662-10A9D597F523.jpeg
    EAE3FFEA-6024-4B03-B662-10A9D597F523.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar sanırım benim süreç geçti şimdi beklemeye geçiyorum, 5 Aralık bat.ama ne adet olacakmışım gibi hissediyorum nede hamileliğe dair bir his veya belirti.

Eklentiler

• IMG_20181130_120533_.png
    IMG_20181130_120533_.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20181130_120817_.png
    IMG_20181130_120817_.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20181202_124337_.png
    IMG_20181202_124337_.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20181203_152234_.png
    IMG_20181203_152234_.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 29
onu biliyorum canım da dış gebelik miydi kürtaj oldun onu öğrenmek istemiştim..
hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi korkma canını sıkma.. gençsin daha.. uğraşırsın Allahın izniyle.. Aratmasın da.

Amin inşallah Can'ım Allah aratmasın acaba bu ameliyatla açtırma işleminde tüpleri yaptırıp açılan var mı acaba

canım birde tüpler açıksa sorun olmuyor diyorlar ben ölüyorum sandım hatta bagırdım istemiyorum diye

Benim de ilk ilacı verdiklerinde aynı oldu çok sancım oldu aa dedim kendimi sıktım elimi sıktım doktor hatta şaşırdı sende ağrı yok mu olması gerekenden daha fazla basınç verdim sana dedi olmaz mı tutuyorum kendimi dedim bide benim işlem bitikten sonra çok başım döndü sıcak ter bastı ayakta duramadım bayılacaktım uzanmasaydım çok kötüydüm sende oldu mu

Benim de ilk ilacı verdiklerinde aynı oldu çok sancım oldu aa dedim kendimi sıktım elimi sıktım doktor hatta şaşırdı sende ağrı yok mu olması gerekenden daha fazla basınç verdim sana dedi olmaz mı tutuyorum kendimi dedim bide benim işlem bitikten sonra çok başım döndü sıcak ter bastı ayakta duramadım bayılacaktım uzanmasaydım çok kötüydüm sende oldu mu
yok canim bende oyle olmadi ama ben agridan yoruldum ciglik cigligaydim bittiginde zaten elim ayagim bosaldi canim.

Back