• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende dün yaptım 2 gün once çizgi yoktu çok çok silikti dün baktım ovulasyon seninki gibi ben bu oglende ovulasyon yapıcam sende yap atarım öğleden sonra elinde varsa gebelik yapsana ben dün yaptım son bir tane kaldı . aramızda bir gün varya bugun yapsan acaba sende çıkarmı
Elimde var ama daha yumurtlamadan 9 gün geçti çıkmaz ki ama ovulasyon testi akşama doğru yapıcam resmini atarım

Benim 10 aralık gösteriyor ama stresten bikaç gün oynar bence canım
bende de program 14ü gösteriyor, LH testi de 2 defa yaptım..pikten sonraki silikleşmeyi görmedim benim o hesapla silikleştiği günden itibaren 14 eklediğimde reglim geliyordu şimdi muallak bakalım

bende de program 14ü gösteriyor, LH testi de 2 defa yaptım..pikten sonraki silikleşmeyi görmedim benim o hesapla silikleştiği günden itibaren 14 eklediğimde reglim geliyordu şimdi muallak bakalım
Ay ne zormuş canım hesaplamalar yaa milletin nasıl yanlışlıkla yada ilk ay oluyor yaaa çok saskınımm

Eklentiler

• 20181203_130734.jpg
    20181203_130734.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 20181203_130722.jpg
    20181203_130722.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım üzmek istemem ama silik duruyor fotoğrafı erken mi çektin? 10 dakika sonraki sonuç daha net oluyor
bilmemki canim seninki baya sonra cekilmis galiba simdi baktimda benimde dunki ovulasyon testinin sonra cekilmis hali

Eklentiler

• 20181202_001332.jpg
    20181202_001332.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20181202_001326.jpg
    20181202_001326.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
hesap yapmadıklarından olabilir.. bende kazarayı anlamam bizim de başımıza gelmediğinden :))

Bende öle canım diyorum eşime şu yanlışlıkla oldu diyenleri hiç anlamıyorum biz bu kadar uğraşırken
bana pek inandırıcı gelmezdi böyle şeyler ama bi kaç kişiye yakından şahit olunca demekki oluyormuş diyorum

Ben tam 10 dakika sonra çekiyorum canım
olabilir canım ay zaman geçsede belli olsa ama bence senin ovulasyon koyu oldugunda gebelikte çıkar çünkü burda biri demişti ovulasyon koyu oldugunda gebelikte cok silik çıkar diye. benim tam koyu olmadığından yapmadım

393108E1-134C-4A09-A645-942F9BFCD6B0.jpeg
olabilir canım ay zaman geçsede belli olsa ama bence senin ovulasyon koyu oldugunda gebelikte çıkar çünkü burda biri demişti ovulasyon koyu oldugunda gebelikte cok silik çıkar diye. benim tam koyu olmadığından yapmadım
Bende eğer aynı koyuluğa gelirse yapıcam test gelmezse yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Bak canım bu da dünkü testimin şimdiki hali

selam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar
Ben yaptim ilk denemede ovulasyonla hamileyim tabi Allah tamamina ettirirse İnşaAllah

Back