- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çatlıyor gibiSelam kızlar, dün testi yapmadım bugün 29.gunum bende durum böyle. Çatlıyor mu ki ?anlamadım
27. Günde yumurtlamissin canım. 29 da ise çatlamış. İnşallah değerlendirmisdir 27. GünüSelam kızlar, dün testi yapmadım bugün 29.gunum bende durum böyle. Çatlıyor mu ki ?anlamadım
Hayırlı olsun canm yumurtan çatlamış bariz azalmış koyulukKızlar sizce silikleşme varmı
Canım gittikçe siliklesiyor gibi diğer günlere bakınca ama. Aradaki fark çok az :/Kızlar sizce silikleşme varmı
Ya gerçekten mi canım bana hep koyu gibi geliyor kafayı yicemHayırlı olsun canm yumurtan çatlamış bariz azalmış koyuluk
Bana hep koyu geliyor gözüme cok üzülüyorum canımCanım gittikçe siliklesiyor gibi diğer günlere bakınca ama. Aradaki fark çok az :/
27. Günde yumurtlamissin canım. 29 da ise çatlamış. İnşallah değerlendirmisdir 27. Günü
27 günün testi ters duruyor. T çizgisi C den daha koyu
Ben çatlama die biliyorum canım ama yanlış biliyorda olablrmKızlar bu koyulaşma silikleşmeye başlayınca yumurtlama mı oluyor yoksa çatlama mı?
Ben çatlama die biliyorum canım ama yanlış biliyorda olablrm
Siliklesince çatlama oluyor canımKızlar bu koyulaşma silikleşmeye başlayınca yumurtlama mı oluyor yoksa çatlama mı?
Adet zamanının geçmesini bekle bence canım. En kaliteli sonucu ozaman alırsın.Kızlar bende birşey sorucam ,benim tahmini bat 5 Aralık ama benim testlerde yeni kıpırdanmalar oluyor.bem şimdi inşallah hamile kaldıysam ne zaman test yapmalıyım? Sanırım geç yumurtlayanlar için erken gebelik testi ise yaramayacak.
En erken yumurtanın çatlamasından 10 gün sonra çıkıyor idrarda canım.Kızlar bende birşey sorucam ,benim tahmini bat 5 Aralık ama benim testlerde yeni kıpırdanmalar oluyor.bem şimdi inşallah hamile kaldıysam ne zaman test yapmalıyım? Sanırım geç yumurtlayanlar için erken gebelik testi ise yaramayacak.
Cevap için teşekkürler canım,En erken yumurtanın çatlamasından 10 gün sonra çıkıyor idrarda canım.
Teşekkür ederim canım cevap için sanırım en mantıklı olan bu.Adet zamanının geçmesini bekle bence canım. En kaliteli sonucu ozaman alırsın.
bu normal silikleşmesini gösteriyor bence hala çok erken daha, Allah bilir bakalım tutmuştur inşallah..Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimiEki Görüntüle 2211658