• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, dün testi yapmadım bugün 29.gunum bende durum böyle. Çatlıyor mu ki ?anlamadım

Eklentiler

• IMG_20181130_120533_.png
    IMG_20181130_120533_.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20181130_120817_.png
    IMG_20181130_120817_.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20181202_124337_.png
    IMG_20181202_124337_.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 36
Kızlar bende birşey sorucam ,benim tahmini bat 5 Aralık ama benim testlerde yeni kıpırdanmalar oluyor.bem şimdi inşallah hamile kaldıysam ne zaman test yapmalıyım? Sanırım geç yumurtlayanlar için erken gebelik testi ise yaramayacak.

Kızlar bende birşey sorucam ,benim tahmini bat 5 Aralık ama benim testlerde yeni kıpırdanmalar oluyor.bem şimdi inşallah hamile kaldıysam ne zaman test yapmalıyım? Sanırım geç yumurtlayanlar için erken gebelik testi ise yaramayacak.
Adet zamanının geçmesini bekle bence canım. En kaliteli sonucu ozaman alırsın.

En erken yumurtanın çatlamasından 10 gün sonra çıkıyor idrarda canım.

Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimi9F3E5CF2-825A-483E-8F2E-FFC41C366FB0.jpeg

Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimiEki Görüntüle 2211658
bu normal silikleşmesini gösteriyor bence hala çok erken daha, Allah bilir bakalım tutmuştur inşallah..

Back