- Konu Sahibi Bendeniz07
Havuç ve incir çatlatıyor canımFidşiikşşişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuç ve incir çatlatıyor canımFidşiikşşişi
Evet canım hala durum aynıBu akşam tekrar test yaptın mı acaba
2 3 gündür havuç yiyorum öle soyup yarın incir alcam canım tarifi nasılHavuç ve incir çatlatıyor canım
Canın 2 havuç soymadan yıka büyük parçalar halinda kes 2 bardak suda kaynat 10 .12 inciri farklı bi kapta yine 2 buçuk bardak suda kaynat sonr bi surahide soğumadan birleştir günde iki bardak iç2 3 gündür havuç yiyorum öle soyup yarın incir alcam canım tarifi nasıl
Bundan sonra dikkat et canım çift çorap giy eşine de söyle incir siyah kuru üzüm kayısı kaju alsın gun içinde ye bak gör çok iyi gelecek
Yok o catlamis demek oluyor cnm. Degerlendirseydin insallah.Düzenliydi aslında birkaç aydın değiştibir gün nerdeyse çift çizgi diğer gün hiç bişey çıkmadı ben dedi. Kesin beceremedim
Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..Sağol kuzum valla aklıma gelmezdi gerçekten çünkü daha önceden gebe kaldığım için bişi yoktur diye düşündüm inşallah açılmıştır bakalım kendi doktoruma göstermedim daha bakalım o neler Dicek
Canım çok teşekkür ederim yarın yapıcamCanın 2 havuç soymadan yıka büyük parçalar halinda kes 2 bardak suda kaynat 10 .12 inciri farklı bi kapta yine 2 buçuk bardak suda kaynat sonr bi surahide soğumadan birleştir günde iki bardak iç
Allahım hayırlısını versin cnm ins şifa olur sanaCanım çok teşekkür ederim yarın yapıcam
Hayırlısı olsun cnm haber verÖyle kuzum bakalım p tesi yi bekliyorum inşallah olumsuz bişey demez doktor Evet kalın giyiniyorum çorap falan daha dikkat artık
Estağfurullah ya 4 yıldır doktor lar başından attığı icin kendi derdi mi kendim çözmeyi öğrenmek zorunda kaldım Pko icin hayıt tohumu kullan derim hormonları düzenliyor pkonun kesin çözümü yok ama ıyi gelen bi çok insan var bende yumurtlama tembelliği ve hormonlarda bozukluk vardı kullanmıştım ise yaramıştı biraz araştır dene istersen
Soğan suyunu çok okudum sitede şimdi ona başladım ona devam ediyorum. Eger güzel sonuçlar olmazsa birde onu denerim artık. Sağol canım.Estağfurullah ya 4 yıldır doktor lar başından attığı icin kendi derdi mi kendim çözmeyi öğrenmek zorunda kaldım Pko icin hayıt tohumu kullan derim hormonları düzenliyor pkonun kesin çözümü yok ama ıyi gelen bi çok insan var bende yumurtlama tembelliği ve hormonlarda bozukluk vardı kullanmıştım ise yaramıştı biraz araştır dene istersen
Hayırlısı olsun cnm insS
Soğan suyunu çok okudum sitede şimdi ona başladım ona devam ediyorum. Eger güzel sonuçlar olmazsa birde onu denerim artık. Sağol canım.
Hayırlısı olsun cnm haber ver
Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..
Kurtajda ona da bakmislardi sorun olsaydi soylerlerdi heralde.
Insallah senin tupler acilmistir.. bu ay kalirsin hamile.
Canım hamile olabilir misin acaba? Çünkü bu kadar uzun süre pozitif çıkması normal değilEvet canım hala durum aynı
Canım ama adet gördüm 10 kasımda hamile olma sansım varmıkiCanım hamile olabilir misin acaba? Çünkü bu kadar uzun süre pozitif çıkması normal değil
Ya bilemeyiz ki onu.. catlayamamis da olabilir.. insallah hayirlisi bakalim.Canım ama adet gördüm 10 kasımda hamile olma sansım varmıki