Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah cnm yorumlara baktım daha önceki yaptıranların da çok ağrı olmuyor die yazmışlar hep korkanlar inşallah bakalım ben çok paniğimde bakalım hayırlısı

Bende adeti bekliyorum ovulasyon testi sipariş ettim onunla birlikte bu ay başlayacağım hiç denemedim ovulasyon testi ile ..

İnşallah cnm yorumlara baktım daha önceki yaptıranların da çok ağrı olmuyor die yazmışlar hep korkanlar inşallah bakalım ben çok paniğimde bakalım hayırlısı
Valla canm ben yaptırdım ama bi daha olsa yaptırır miyim bilmiyorum. Flmi çekerken çok ağrımıyor aynı adet sancısı gibi hafif ama filmden hemen sonra cnm cooooooook yandi

Merhaba kızlar forumu takip eden canım arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah benim adetim iki gün gecikti sanırım kafayı yicem stresten ondan böyleyim pik günlerini hep değerlendirdik de daha önce ene kalan arkadaşlarım adet olacak gibi sancım var olmuyor hamile miyim yoksa gerçekten stresten mi bana bişe diyin nolur

Test yap canım bitane böyle sikinti yaşamaktansa

Adetiniz 2 gün geçmiş kan testi yaptırırsanız çıkar bence.

Senin gibiydim 4 gün gecikti sonra randevu aldım doktora giderken yolda regli oldum :/ kan testi yaptırmanı öneririm .

Ovulasyon testi mi yorumlar mısınız,

Eklentiler

• 15434065025581507294579.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 43
bu sabah dayanamadım ve laboquick ultra erken gebelik testi yaptım. erken gebelik testi takıntım yok ovulasyonun yanında hediyeydi. tertemiz negatif bata 4 gün var doğru mudur sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…