- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Gormedim valla.. selamlar...
Benim cizgi de bugun baslamis koyulasmaya bugune kdr 2 oldu bakalim.hayirlisi..
Hsg ben cektirmedim hic istenmedi benden.. agriya dayanikliysan cok zorlamazmis ama canin azsa anestezili falan yaptiranlar var.. hakkimizda hayirlisi olsun cnm.
Hadi insallah bu ay olur canimYok canim malesef tutmadi. Bu ay tekrar deniyorum ama yarın baslicam.
Valla canm ben yaptırdım ama bi daha olsa yaptırır miyim bilmiyorum. Flmi çekerken çok ağrımıyor aynı adet sancısı gibi hafif ama filmden hemen sonra cnm cooooooook yandiİnşallah cnm yorumlara baktım daha önceki yaptıranların da çok ağrı olmuyor die yazmışlar hep korkanlar inşallah bakalım ben çok paniğimde bakalım hayırlısı
Selam canım ovülasyon neden boşa gitti acaba neyi yanlış yaptın bende takipteyim belki bende yanlış yapıyorumdurKızlar selam yazmıştım gören olmadı sanırım bende ovulasyon boşa gitti bu ay adetimin 3 günündeyim bitince rahim filmi çektircem çektiren var mı daha önce
Test yap canım bitane böyle sikinti yaşamaktansaMerhaba kızlar forumu takip eden canım arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah benim adetim iki gün gecikti sanırım kafayı yicem stresten ondan böyleyim pik günlerini hep değerlendirdik de daha önce ene kalan arkadaşlarım adet olacak gibi sancım var olmuyor hamile miyim yoksa gerçekten stresten mi bana bişe diyin nolur
Adetiniz 2 gün geçmiş kan testi yaptırırsanız çıkar bence.Merhaba kızlar forumu takip eden canım arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah benim adetim iki gün gecikti sanırım kafayı yicem stresten ondan böyleyim pik günlerini hep değerlendirdik de daha önce ene kalan arkadaşlarım adet olacak gibi sancım var olmuyor hamile miyim yoksa gerçekten stresten mi bana bişe diyin nolur
Senin gibiydim 4 gün gecikti sonra randevu aldım doktora giderken yolda regli oldum :/ kan testi yaptırmanı öneririm .Merhaba kızlar forumu takip eden canım arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah benim adetim iki gün gecikti sanırım kafayı yicem stresten ondan böyleyim pik günlerini hep değerlendirdik de daha önce ene kalan arkadaşlarım adet olacak gibi sancım var olmuyor hamile miyim yoksa gerçekten stresten mi bana bişe diyin nolur
koyulaşmaya başlamış cnm, devam et bakalım pik görecek misin?Ovulasyon testi mi yorumlar mısınız,
Ama ben adet olacağım söktürücü kullandım akıntım da baskadi ve ben de pkoluyumkoyulaşmaya başlamış cnm, devam et bakalım pik görecek misin?
hmm pkoluysam bilemicem, onlarda lh yüksek seyrediyormuş, istersen başka topiklere bak araştır cnm.. pko ve ovulasyon testi vs. diye.Ama ben adet olacağım söktürücü kullandım akıntım da baskadi ve ben de pkoluyum
Atsaydin baksaydjbu sabah dayanamadım ve laboquick ultra erken gebelik testi yaptım. erken gebelik testi takıntım yok ovulasyonun yanında hediyeydi. tertemiz negatifbata 4 gün var doğru mudur sonuç?
atmaya gerek duymadımAtsaydin baksaydj
Bende artk tatakinti olduatmaya gerek duymadımama buyur bak
ayy ben de bayılıyorum test yorumlamaya. uzmanlık alanı açılsa profesör olurumBende artk tatakinti oldutest görmeye bayılıyorum
Gercketen erken gebelik testleri 6 ila 10 gün kala kesin sonuç veriyor geç döllenme olmuş olabilir bekleyelim görelim bakalımayy ben de bayılıyorum test yorumlamaya. uzmanlık alanı açılsa profesör olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?