Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çerkesim kendi ailemde kız kadeşimşd dahi böyle konular asla ama asla konuşmayız. Kız kardeşim düşünüp düşünmediğimi öğrenmek için en yakın arkadaşıma sormuş ablama söyleme ama çocuk istiyomu meral ediyorum demiş. Ama kayınvalidem son 2 aydır ne zaman konuşsak bebek yokmu diyo o kadar utanıyorum ve sinirleniyorumki kırmak istemedim pek bişey demek sonra eşimle paylaştım eşimde biz karar verdiğimizde Allahta nasip ederse olur bu konuları açma ve sorma demiş. Tek çocuk eşim yüzden biraz istekli ailesi anlıyorum ama çocuk konularını bir başkalarının böylesine ağzına alması çok acayip biz eşimle yetişkin insanlarız nihayetinde kararıda biz veririz. Yani bu saçmalıklar etrafımızda çok

Ben çerkesim kendi ailemde kız kadeşimşd dahi böyle konular asla ama asla konuşmayız. Kız kardeşim düşünüp düşünmediğimi öğrenmek için en yakın arkadaşıma sormuş ablama söyleme ama çocuk istiyomu meral ediyorum demiş. Ama kayınvalidem son 2 aydır ne zaman konuşsak bebek yokmu diyo o kadar utanıyorum ve sinirleniyorumki kırmak istemedim pek bişey demek sonra eşimle paylaştım eşimde biz karar verdiğimizde Allahta nasip ederse olur bu konuları açma ve sorma demiş. Tek çocuk eşim yüzden biraz istekli ailesi anlıyorum ama çocuk konularını bir başkalarının böylesine ağzına alması çok acayip biz eşimle yetişkin insanlarız nihayetinde kararıda biz veririz. Yani bu saçmalıklar etrafımızda çok
Malesef öyle ben de ailemin tek kızıyım yani tek çocuğum ama bu eziyete katlanmak çok zorr

Asla konusunu bile açmaz ben üzülürüm diye sen ıyi ol ben senden başka hiçbirşey istemiyorum başkalarının dediklerine bakma diyor ama elim 'de degil

Bence açık konuşalım bazen buralar insanl strese sokmuyormu sizce? Ben başından geçeni kısaca yazmak isterim. 1,5 yıllık evliyim 3. Ayım korunmuyorum reglme 1 gün var hayırlısı umarım gebeyimdir :) ilk 2 ay hiç endişe etmedim regli oldum hiç sıkıntk yapmadım pek düşünmedim, çünkü korunmasız bir yıl ilişki hakkım var biliyorum ama bu ay buralara denk geldim inanın 15 gündür yazı okumaktan bi tuaf oldum öylemi böylemi vs. Ve erken gebelik testi alıp yaptım ben yaa ben yaptım halbuki ben bunların yanıltıcı olduğunu çok iyi biliyorum, ama etkilendim ve inanın acayip strese girdim 15 gündür midem bulanıyo başım dönüyo kasım batmalarım var bence hepsi okudğum yazılardan :))) anlatabiliyomuyum aslında ne demek istediğimiii :)
Ayni seyleri dusunuyorum nisanda uye olmustum.. okuya okuya beynim yandi kafam karisti... bilmediklerimi ogrendim bildiklerimi unuttum... tup bebek belirtiler yum.gunu kasık agrisi pofffff :KK51::confused:

Asla konusunu bile açmaz ben üzülürüm diye sen ıyi ol ben senden başka hiçbirşey istemiyorum başkalarının dediklerine bakma diyor ama elim 'de degil
Ne kadar şanslısın, şanslıyız. Bence bu tavrın kıymetini çok iyi bil Hiç birşeyi kafanı takma inşallah

Ayni seyleri dusunuyorum nisanda uye olmustum.. okuya okuya beynim yandi kafam karisti... bilmediklerimi ogrendim bildiklerimi unuttum... tup bebek belirtiler yum.gunu kasık agrisi pofffff :KK51::confused:
İnşallah Güzel haberlerini alırız Rabbim o günleri gösterir inşallah

kuzum aslında cok ama cok haklısın stres evet engelliyor ama çevremde benı anlıyabılecek ınsanlar yok bu konuyu paylaştığımda hımmm hıııı anladımm hanı vardırya klasık psıkyatrın senı dınlerken canı gönülden anlamadığı ama anlaması gerektıgı gibi konuştuğu cümleleri en yakın arkadaşım bıle cunku o bu dert ıcınde degıl... buranın bana cok artısı oldu ovulasyon gununu burda ogrendım ki benım adetın sekızıncı gunu cıktı ve ben altı aydır adetın 10. gününde başlıyordum daha ağırlıklı olarak...onun dışında hamdolsun eşim bari anlayışlı bu konuda amh testım dusuk cıktıgında napalım olmazsa ben hamile kalırım mudurdende ızın alırım 9 ay evde yatarım göbek buyuturum dıyıp benı guldurmesı dünyalara bedel... ama su varkı ınsan kendını eksık hısssedıyor bırseylerı yapamıyormuş beceremıyormus gibi... bu yaslara kalmasaydım dıye o kadar uzuluyorumkı...

kuzum aslında cok ama cok haklısın stres evet engelliyor ama çevremde benı anlıyabılecek ınsanlar yok bu konuyu paylaştığımda hımmm hıııı anladımm hanı vardırya klasık psıkyatrın senı dınlerken canı gönülden anlamadığı ama anlaması gerektıgı gibi konuştuğu cümleleri en yakın arkadaşım bıle cunku o bu dert ıcınde degıl... buranın bana cok artısı oldu ovulasyon gununu burda ogrendım ki benım adetın sekızıncı gunu cıktı ve ben altı aydır adetın 10. gününde başlıyordum daha ağırlıklı olarak...onun dışında hamdolsun eşim bari anlayışlı bu konuda amh testım dusuk cıktıgında napalım olmazsa ben hamile kalırım mudurdende ızın alırım 9 ay evde yatarım göbek buyuturum dıyıp benı guldurmesı dünyalara bedel... ama su varkı ınsan kendını eksık hısssedıyor bırseylerı yapamıyormuş beceremıyormus gibi... bu yaslara kalmasaydım dıye o kadar uzuluyorumkı...
Kaç yaşındasın, ne güzel sende çok şanslısın eşinden ötürü.

Ne kadar şanslısın, şanslıyız. Bence bu tavrın kıymetini çok iyi bil Hiç birşeyi kafanı takma inşallah
Elimden geleni yapıyorum ama bi yerden sonra olmuyor tahammülüm kalmıyor her insanda olur onun dışında elhamdülillah allahım herkeze hayırlı eşler nasip etsin

Elimden geleni yapıyorum ama bi yerden sonra olmuyor tahammülüm kalmıyor her insanda olur onun dışında elhamdülillah allahım herkeze hayırlı eşler nasip etsin
Aminn Bence hayatımızda olan iyi şeyleri daha çok görelim, ne biliyim sağlıkla uyandık mesela, eşimizde sağlıklı, sevdiklerimiz çok şükür bugünde var çok klişeyim polyanacıda demeyin :) ama beynimizi iyi yönetelim :)

Aminn Bence hayatımızda olan iyi şeyleri daha çok görelim, ne biliyim sağlıkla uyandık mesela, eşimizde sağlıklı, sevdiklerimiz çok şükür bugünde var çok klişeyim polyanacıda demeyin :) ama beynimizi iyi yönetelim :)
Ahhh ahhhh o beyin yok mu zaten bizi yakan :)düşünmeyen etmeyen umrunda olmayanın herşeyi var zaten bizimkisi düşünmekten olmuyor

kuzucum dun ben hayatımda hıc aglamadıgım kadar ağladım dünyam basıma yıkıldı rabbım benım durumuma kımseyı dusurmesın gozlerım o kadar şişmişki işe bıle gelmeye utandım bu halde. amh testım cok dusuk canım doktora gıttım gercektende cok dusuk cıkmıs dedı tup bebeğe yonlendırdı ve ben o kadar uzgundumkı doktorun ne dediğini bile algılayamadım. dedıkı sıze sure versem olur ama ılerde zor durumda kalmanızı ıstemem bu değerde olupta dogal yolla hamıle kalanlar bıle oluyor falan fılan..bursa ızmır ıstanbul nereyı dusunursunuz dedi bızde bursa dedik bıze art hastanesi prof.dr. osman develioğlunun telını vs verdi. şu an yerlerdeyım kendımı toparlamam lazım bu yola çıkma hevesı bıle yok nıyeyse ıcım bi garip kalbım sıkısıyo sankı aslında bıldıgım tahmın ettıgım seylerdı cunku yasım 37 ama duymak ınsanı cok ıncıtıyo cokk...rabbım hıcbırınızı uğraştırmasın yaslarınız daha genç stres panık yapmayın streste cok etkılıyomus cunku.ben su an allahıma dua edıyorum ıcımın su acısı birazcık hafıflesın dıye...
Canım üzülme,bu işin yaşla alakası yok,seninle aynı yaşta tiroit hastası arkadaşım 2.ayında hamile kaldı,teyzem 42 yaşında doğurdu,bence kendin deneyeceksen de tüp bebeğe yöneleceksen de bu ibrahim saracoğlu kürlerini bi araştır,ve özellikle de arısütü olayını araştır.ben amh ı düşük çıkıp arı sütüyle 2 katına kısa sürede artacağını söyleyenleri de okudum burda,bal tarçın çörekotu karışımı,yani ne yapacağına karar vereceğin sürede en azından bu süreyi boş geçirme bence,nasibimizde bir bebek varsa anne olmak varsa o bir gün bizi bulacak üzülme canım

Back