Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım enn kısa zamanda versin benim bir evlâdım var Allah ilk önce hic olmayana versin . Testleri dene muhakkak cnm. Olmassa soğan kuru yap bakalim bende yapicam önümüzdeki ay soga kuru
Aminn inşallah canım ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı benden sonra evlenenler hamile kaldı ve canımı yakarak konuşuyorlar bazen. Allaha bırakıyorum herşeyi artık. İnşallah seninde benimde isteyen herkesinde dileği kabul olur:dua::dua:

20 dk uzandım sonra kalktım artık banyo yaptım . Simdi çift çizgi yakaladım değerlendirdik yarin da yapicam test silik olursa çatladı ama ilişki hala olmalı anlamına mi geliyor
Sen 2 3 günü iyi değerlendir bazen iki gün üst üste pozitif olduğu oluyor. Sanırım senle yumurtlama dönemimiz aynı güne denk geldi benim de pozitifti akşam hemen değerlendirdik birde sabah yapcaz. Kayınvalideler geliyor haftasonu malesef olmıcak gibi çünkü

Aminn inşallah canım ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı benden sonra evlenenler hamile kaldı ve canımı yakarak konuşuyorlar bazen. Allaha bırakıyorum herşeyi artık. İnşallah seninde benimde isteyen herkesinde dileği kabul olur:dua::dua:
Kimse senin yaşadığının aynısını yaşamadan anlayamaz . Sen hic sikma canını . Ilk kizim benimde geç oldu yine. Senin gibi yanımda konuşurdu çevrem . Sanki yerin dibine girmek isterdim o an.Allah hic beklemediğin anda verir . Onları da Allah'a bırak .o enn iyisini bilir

Sen 2 3 günü iyi değerlendir bazen iki gün üst üste pozitif olduğu oluyor. Sanırım senle yumurtlama dönemimiz aynı güne denk geldi benim de pozitifti akşam hemen değerlendirdik birde sabah yapcaz. Kayınvalideler geliyor haftasonu malesef olmıcak gibi çünkü
benim şuan adetimin son günleri biter bitmez yapmaya başlayacağım inşallah.

Uff zaten en önemli zamanlarda ya misafir gelir ya hasta oluruz yada kocamız olur nedir bu cilemiz :( bende yarn degerlendiremicem napayım artık allah'a kaldı işimiz

Selam kızlar bugün ki durumum :kahve:

Eklentiler

• 20181123_132930.jpg
    20181123_132930.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
Benim adetimin ilk günü az oluyorum normalde adetimin 3. Günü femaraya başlayacağım 5 gün ilaç bitince hemen ovulasyon testine başlayım mı ?

7FBEA31E-1370-4395-9E63-F023E03DD85C.jpeg Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum hep silik çizgi vardı son 3-4 gündür koyulaşmaya başlamıştı dün pozitif gibi çıktı ama 9 saatlik idrarla yaptım dışardaydım çünkü sabahtan akşama kadar tuttum kendimi. Sizce sonucum bu yüzden pozitif çıkmış olabilir mi? İnşaallah onunla alakası yoktur lüften yardımcı olur musunuz bana?

Eki Görüntüle 2209231 Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum hep silik çizgi vardı son 3-4 gündür koyulaşmaya başlamıştı dün pozitif gibi çıktı ama 9 saatlik idrarla yaptım dışardaydım çünkü sabahtan akşama kadar tuttum kendimi. Sizce sonucum bu yüzden pozitif çıkmış olabilir mi? İnşaallah onunla alakası yoktur lüften yardımcı olur musunuz bana?
Onunla alakası yoktur canım çünkü ben de öyle yapmıştım pozitif çıktığı gün dışarıdaydım. Bence sen bu akşam ve yarın sabah bir daha yap çatlamış mı diye bugünü de kesinlikle değerlendirin. Biz de bu koyuluğu yakalamadan bir gün öncesini ve yakaladıktan sonraki günü değerlendirdik. Bugün test yaptım hamileyim:KK36: inşallah sağlıkla devam eder tabii.

Onunla alakası yoktur canım çünkü ben de öyle yapmıştım pozitif çıktığı gün dışarıdaydım. Bence sen bu akşam ve yarın sabah bir daha yap çatlamış mı diye bugünü de kesinlikle değerlendirin. Biz de bu koyuluğu yakalamadan bir gün öncesini ve yakaladıktan sonraki günü değerlendirdik. Bugün test yaptım hamileyim:KK36: inşallah sağlıkla devam eder tabii.
Ayy maşaallah ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dediğin gibi yapayım bende o zaman çok teşekkür ederim cevap için daha yeni üye oldum acemiyim biraz. Peki ovulasyon testini pozitif gördükten kaç gün sonra ovulasyon testi yaptın acaba?

Ayy maşaallah ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dediğin gibi yapayım bende o zaman çok teşekkür ederim cevap için daha yeni üye oldum acemiyim biraz. Peki ovulasyon testini pozitif gördükten kaç gün sonra ovulasyon testi yaptın acaba?
Teşekkür ederim amin :) darısı sana olsun canım inşallah. Ovulasyonu 14- 15 Kasım’da pozitif gördüm 16 Kasımda silikleşmişti gebelik testini de bugün yaptım işte 10gün oldu canım.

Teşekkür ederim amin :) darısı sana olsun canım inşallah. Ovulasyonu 14- 15 Kasım’da pozitif gördüm 16 Kasımda silikleşmişti gebelik testini de bugün yaptım işte 10gün oldu canım.
Çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kaçıncı denemenizdi ?Tarih olarak hangi günleri değerlendirdiniz ?

Maşaallah ne kadar erken öğrenmişsin rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaallah

Aaa super haberr insallah sagliklidir artarak devam etsin insallah.. guzel haberlerini bekliyorum..

Benimde ovulasyon testme yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• 1543159461238-334671086.jpg
    1543159461238-334671086.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 26
Çok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kaçıncı denemenizdi ?Tarih olarak hangi günleri değerlendirdiniz ?
Merhaba, çok teşekkür ederim aminn:) 3.denememizdi. Tarih olarak adetimin 10. ve 12. günlerini değerlendirdik. 10.gün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm 11.gün de gördüm çift çizgiyi daha koyuydu. Ertesi gün de silikleşti.

Back