Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kıyamam yaa,nolur yıpratma kendini öncelikle kendini toparla sonra eşinle konuşup ne yapmanız gerekli bir düşünün. Bizde uğraştık en son tüp bebeğe yönlendirdi bizi de doktor ama bir iki ay bekleyelim dedik. Aspir setini denesen bununla hamile kalan çok oluyor ben adet düzeni için kullanmıştım memnun da kaldım ama sonra devam etmedim.acikcasi bende bu ovulasyon testinden çok umutlu değilim olmayacak gibi geliyor bana.gecenlerde eşimin iş yerinden arkadaşına gittik bebeği olmuş onlarda yıllarca uğraştılar bebek için hatta eşine ameliyat demiş doktor tam umutlarını kesmişler birine gitmişler akrabaları kür hazırlamış onlara sonra hamile kalmış banada seni de götürelim dediler ama ben utandım. Yani demek istediğim umudu yitirmemek lazım.ama stres yaparsak olmuyor bunu anladım.
kuzum aspir setini gördüm bıde c-life diye birsey ama dıyorum zaman kaybetmesemmı kafam o kadar karmakarısıkki az once burda tup bebek yaptıranları okuyorum bazen umuda geliyorum bazende umutsuz tabıkı... gözlerim sızlıyor ağlamaktan varya allahım kımseyı uğraştırmasın.. tövbe yarabbim dıyorum allahım nolur bıze ver doğurup cope atan boğan bınadan atanlara vermede bıze ver... kürün içinde ne varmıskı kuzum valla hersey kullanırım ben kullandım bu yanıklarbaharatmı nedır hayıt vardı polen ıcıne bısı vardı ama ıste olmayınca olmuyor

Hergün yapıyorum zaten ama zaten umudum da yok bu takipten. Sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum.bakalim kısmet
bu ay bı değişiklik yap boylee ne kadar güzel enerjın varsa olcakmıs gibi hısset bakalım bıde ılıskıden once dua et ne bilim başkada napıyo bu ınsanlar kuzum:)

Yoo fazla damlatmadim 4 damla ama eşime yakalanmiyayim diye ters cevirdim ondan mi oldu acaba

ondan oldu o zaman düz zeminde düz durması gerek diye biliyorum.. ayy evet onlar da ayrı problem :KK70:
Hiç sorma ya elim ayağıma dolaştı ne yapacagimi bilemedim .git başımdan ya senden kurtulamacakmiyim dedim acayip bozuldu ama ben ondan daha çok korktum

Hiç sorma ya elim ayağıma dolaştı ne yapacagimi bilemedim .git başımdan ya senden kurtulamacakmiyim dedim acayip bozuldu ama ben ondan daha çok korktum
sen neden görmesin istiyorsun ... senin dediğin de ağır olmuş yani :)

Ya biliyorum yazıkkkkkk ama üzülmesin diye benden çok heves ediyo öyle görse gebelik testi sanır sevinirdi anlatsam yine umutlanırdı o yüzden haberi olsun istemiyorum

20181121_190650.jpg
Ha bu da testim eklemeyi unutmusum.

Ya bu ovulasyon testleri malesef ki tamamen negatif çıkmıyor iyice siliklestiyse negatiftir

Eğer çöpe atmadıysan bütün testleri alt alta koyup çek atsana böyle karşılaştırması zor oluyor

Back