- Konu Sahibi Bendeniz07
Napsamki aynen adetin ilk gununden 7.gun zaten bugun de temizlenmis olurum.Cidden bu iste bir gariplik var ya adetin ilk gününden 7 gün dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napsamki aynen adetin ilk gununden 7.gun zaten bugun de temizlenmis olurum.Cidden bu iste bir gariplik var ya adetin ilk gününden 7 gün dimi
Ne diye gideyim cnm. Yimirtalara mi baksin.. hormonlar icin diyorsan gecen ayki adetimde baktirdim..Doktora gitmeyi düşünüyor musun acaba
Rabbim hayirlisiyla versin insallah tez zamanda sagliklica.Weya evde testin çoksa bekle allah en hayırlısı neyse verir zaten ben 4 yıldır bekliyorum mini melegi
Aslında hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ama yapamıyoruz burda birbirimizle birşeyleri paylaşmak biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum kim se kimseyi yargılamıyor evde ki gibi sizi sikanlar yok yani bütün söylediklerinde kesinlikle haklisin ama ne yapalım yaİYi akşamlar arkadaşlar, yorumları okudum hepimiz heycanlıyız, hepimiz bebek istiyoruz evet ama çok stres var buralarda, ovülasyon testleri vs psikolojik olarak insanı ne kadae etkiler. Yanlış bişey yazmak istemiyorum bende bebek istiyorum ama nasip diye bişey var arkadaşlar bir insanın alacağı nefesin ne bir sn önüne nede bir sn arkasına geçmezsiniz, geçemeyiz. Sağlıkçı olarak söylüyorum, hatta kadın doğum servisinde 3 yıl çalışmış binlerce gebenin serüvenine şahit olmuş biri olarak yazıyorum, beyninize bu işkenceyi yapmayın. Rahat olalım, dua edelim içten isteyelim ama stresten uzak olarak, Rabbim nasip edecekse zaten eder diyerek rahat olalım. Ovülasyon takibi yapıyorsunuz mesela, bir hastam eşi askerdi reglisinin bittiği gün ilişki yaşamamış ve o gün eşi gitmiş o ay hamile kalmış, size göre ovülasyon takibine göre reglnin bitti gün yumurtlamak imkansız ama spermlee vucudda 72 saatten daha fazla yaşayabiliyor, yani Rabbim isterse yaşatır :) sizi çok iyi anlıyorum, hepinizi seviyorum ne olur beni yanlış anlamayın birbirimize dua edelim inanalım :)
Bi de ben oyle dusunmuyorum, her donem sans var olasilik var.İYi akşamlar arkadaşlar, yorumları okudum hepimiz heycanlıyız, hepimiz bebek istiyoruz evet ama çok stres var buralarda, ovülasyon testleri vs psikolojik olarak insanı ne kadae etkiler. Yanlış bişey yazmak istemiyorum bende bebek istiyorum ama nasip diye bişey var arkadaşlar bir insanın alacağı nefesin ne bir sn önüne nede bir sn arkasına geçmezsiniz, geçemeyiz. Sağlıkçı olarak söylüyorum, hatta kadın doğum servisinde 3 yıl çalışmış binlerce gebenin serüvenine şahit olmuş biri olarak yazıyorum, beyninize bu işkenceyi yapmayın. Rahat olalım, dua edelim içten isteyelim ama stresten uzak olarak, Rabbim nasip edecekse zaten eder diyerek rahat olalım. Ovülasyon takibi yapıyorsunuz mesela, bir hastam eşi askerdi reglisinin bittiği gün ilişki yaşamamış ve o gün eşi gitmiş o ay hamile kalmış, size göre ovülasyon takibine göre reglnin bitti gün yumurtlamak imkansız ama spermlee vucudda 72 saatten daha fazla yaşayabiliyor, yani Rabbim isterse yaşatır :) sizi çok iyi anlıyorum, hepinizi seviyorum ne olur beni yanlış anlamayın birbirimize dua edelim inanalım :)
Bi de ben oyle dusunmuyorum, her donem sans var olasilik var.
Seyi yanlis yazdin galiba, adet bitiminde iliski yasamis mi olacakti o :) yoksa mazallah savas cikardi kimden diye![]()
Ayy evet yaa :))Bi de ben oyle dusunmuyorum, her donem sans var olasilik var.
Seyi yanlis yazdin galiba, adet bitiminde iliski yasamis mi olacakti o :) yoksa mazallah savas cikardi kimden diye![]()
Evdedeki gibi sıkan derken, size bu konuda baskı yapanlar, sürekli yanınızda çocuk konularını konuşanlarmı var?Aslında hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ama yapamıyoruz burda birbirimizle birşeyleri paylaşmak biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum kim se kimseyi yargılamıyor evde ki gibi sizi sikanlar yok yani bütün söylediklerinde kesinlikle haklisin ama ne yapalım ya
Yani çevredeki insanlar annem görümcelerim kayın biraderlerim hepsi ne diim yapcak birşey yok
Benim de aynı şekilde sürekli soruyorlar 1 yıllık evliyim hep cevabım aynı seneye düşünüyorum daha erken deyip geçiştiriyorum :sYani çevredeki insanlar annem görümcelerim kayın biraderlerim hepsi ne diim yapcak birşey yok
Valla bende bahaneler bitti 4 yıl olduBenim de aynı şekilde sürekli soruyorlar 1 yıllık evliyim hep cevabım aynı seneye düşünüyorum daha erken deyip geçiştiriyorum :s