Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar testimi yorumlar mısınız

Eklentiler

• 1FD02BCB-2C2B-426C-8FE8-61D21B42D732.jpeg
    1FD02BCB-2C2B-426C-8FE8-61D21B42D732.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 33
bende yapmaya başlayacağımda o nedenle sordum. geçen aylarda denedim ancak bir türlü çift çizgi göremedim ama ben erken yapıyordum saat olarak
Ben günde 2 defa yapıyorum biri 10a doğru biri de 6 6:30 gibi sabah yaptığım silikti akşam ki böyle çıktı demekki bir kaç saat içersinde değişebiliyor. Yarın da bakalım ne olacak. Benim 16. Günün sanırım bu ay geç çatlıcak yumurtam

Kızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .

Eklentiler

• 20181122_220217.jpg
    20181122_220217.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .
İlişkiden sonra hemen kalkmamaya özen göster doktorlarda en az 15 dakika uzanın diyor. Tutcaksa tek ilişkide bile tutuyor :) inşallah tutar seninkide

İlişkiden sonra hemen kalkmamaya özen göster doktorlarda en az 15 dakika uzanın diyor. Tutcaksa tek ilişkide bile tutuyor :) inşallah tutar seninkide
20 dk uzandım sonra kalktım artık banyo yaptım . Simdi çift çizgi yakaladım değerlendirdik yarin da yapicam test silik olursa çatladı ama ilişki hala olmalı anlamına mi geliyor

canım yumurtlama olmuş gibi. yarın tekrar yap silik çıkarsa çatlamış demek oluyormuş birde bugün ve sonraki 3 gün değerlendirilmesi gerekiyormuş. bende baya araştırdım ve hep bu şekilde gebe kalınmış bende birkaç güne deneyeceğim inşallah çift çizgiyi görürsem aynen uygulamaya çalışıcam bakalım :)

canım yumurtlama olmuş gibi. yarın tekrar yap silik çıkarsa çatlamış demek oluyormuş birde bugün ve sonraki 3 gün değerlendirilmesi gerekiyormuş. bende baya araştırdım ve hep bu şekilde gebe kalınmış bende birkaç güne deneyeceğim inşallah çift çizgiyi görürsem aynen uygulamaya çalışıcam bakalım :)
Hadi insallah sende yakalarsın çift çizgiyi ya . Benim bu 3.ayim. Bir daha yapmicam test olmassa eğer ki . Zaten yumurtlama gunlerim hep aynı tespit ettim . Ben pik olunca ve ertesi günü yapmıştım ilişki hep . Ama hamile kalamadım . Yarın yapamicaz byuk ihtimalle ama umarım bugunki ilişki yeterli olur. Yarından sonra yaparız bir de

birde ilişkiden sonra 15 20 dk yatmak ve o gece duş almamak gerekiyormuş.

Hadi insallah sende yakalarsın çift çizgiyi ya . Benim bu 3.ayim. Bir daha yapmicam test olmassa eğer ki . Zaten yumurtlama gunlerim hep aynı tespit ettim . Ben pik olunca ve ertesi günü yapmıştım ilişki hep . Ama hamile kalamadım . Yarın yapamicaz byuk ihtimalle ama umarım bugunki ilişki yeterli olur. Yarından sonra yaparız bir de
inşallah olur canım doktorların öneriside hep günaşırı ilişki zaten. dediğim gibi araştırdım ve bu yöntemle baya bir hamile kalanları duydum

inşallah olur canım doktorların öneriside hep günaşırı ilişki zaten. dediğim gibi araştırdım ve bu yöntemle baya bir hamile kalanları duydum
Zaten sperm yarında yaşar sanırım tüplerde . Dediğin gibi gün aşırı en sağlıklısı cnm . Insallah tutar . 1 senedir tutmuyor .kızıma bir kardeş istiyoruz cok

gerçektende öyle 7 aydır uğraşıyoruz bizde. bende hep 15 20 dk yatıp duş alıyordum tutmadı bir türlü. doktora gittim bir sıkıntıda yok ama olmuyorda
Allahım enn kısa zamanda versin benim bir evlâdım var Allah ilk önce hic olmayana versin . Testleri dene muhakkak cnm. Olmassa soğan kuru yap bakalim bende yapicam önümüzdeki ay soga kuru

Back