kuzucum dun ben hayatımda hıc aglamadıgım kadar ağladım dünyam basıma yıkıldı rabbım benım durumuma kımseyı dusurmesın gozlerım o kadar şişmişki işe bıle gelmeye utandım bu halde. amh testım cok dusuk canım doktora gıttım gercektende cok dusuk cıkmıs dedı tup bebeğe yonlendırdı ve ben o kadar uzgundumkı doktorun ne dediğini bile algılayamadım. dedıkı sıze sure versem olur ama ılerde zor durumda kalmanızı ıstemem bu değerde olupta dogal yolla hamıle kalanlar bıle oluyor falan fılan..bursa ızmır ıstanbul nereyı dusunursunuz dedi bızde bursa dedik bıze art hastanesi prof.dr. osman develioğlunun telını vs verdi. şu an yerlerdeyım kendımı toparlamam lazım bu yola çıkma hevesı bıle yok nıyeyse ıcım bi garip kalbım sıkısıyo sankı aslında bıldıgım tahmın ettıgım seylerdı cunku yasım 37 ama duymak ınsanı cok ıncıtıyo cokk...rabbım hıcbırınızı uğraştırmasın yaslarınız daha genç stres panık yapmayın streste cok etkılıyomus cunku.ben su an allahıma dua edıyorum ıcımın su acısı birazcık hafıflesın dıye...