Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi buna bakarak yumurtlamışsın pik miş diyemeyiz ki, kıyas için diğer fotolar da lazım.. belki tam koyu da olmayabilir seninki ya da daha koyulaşacak olabilir...
Dün ku silikti bugün biraz daha koyu . Başkada yapmadım zaten. Daha öncekiler silik oluyor artık ezberledigim için gerek duymadim yapmaya

Kızlar benim testim pik olduktan sonra iyice silikleşti artık . Pik olduğu günü ve ertesi günü değerlendirdik bundan sonra beklemek kaldı :) olumlu olumsuz dönüş yaparım

Eklentiler

• 4CB69B69-2C75-4003-BA23-322D29D4E406.jpeg
    4CB69B69-2C75-4003-BA23-322D29D4E406.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar benim testim pik olduktan sonra iyice silikleşti artık . Pik olduğu günü ve ertesi günü değerlendirdik bundan sonra beklemek kaldı :) olumlu olumsuz dönüş yaparım
bugün de kız erkek muhabbetini okudum senin de bir bildiğin var mı?
silikleşince yapılınca erkek mi oluyordu? ondan mı bıraktın değerlendirmeyi?

kısmetten öte yol yok.. bak millete kaç yaşlarında uğraşıyorlar hala daha var bizim de sıkma canını sen hiç.. böyle üzülüp moralini altüst etme..
ha olmadı mı dünyanın sonu değil, çocuğun olduğu için böyle düşünüyorsun deme...
ama önce inan olacak bir gün de..
ınsallah canım benım ınsallah

Bugün ilişki olsa mi acaba ya
Elinde fazla test varsa akşam 8 gibi tekrarla
bugün de kız erkek muhabbetini okudum senin de bir bildiğin var mı?
silikleşince yapılınca erkek mi oluyordu? ondan mı bıraktın değerlendirmeyi?
bir bilgim Yok hayırlısı ile sağlıklı bir evlat istiyorum :) pik olduktan sonra 62 saat geçti ortada yumurta kalmamıştır diye bırakıyorum :)

Yada belki bu ay yumurtlama olmıcak. Ateşimde düşük seyrediyor çünkü bu sabah 35,6ydı yumurtlamış olsam yüksek devam ederdi çünkü çok sinir bozucu ben yine de yapmaya devam edicem.
Aynen yapmaya devam et bakalım ne olacak mesela dün yaptigimda 22 gundu

Kızlar bu da bu gun yaptigimda tes

Eklentiler

• 20181121_162432.jpg
    20181121_162432.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 22
kuzucum dun ben hayatımda hıc aglamadıgım kadar ağladım dünyam basıma yıkıldı rabbım benım durumuma kımseyı dusurmesın gozlerım o kadar şişmişki işe bıle gelmeye utandım bu halde. amh testım cok dusuk canım doktora gıttım gercektende cok dusuk cıkmıs dedı tup bebeğe yonlendırdı ve ben o kadar uzgundumkı doktorun ne dediğini bile algılayamadım. dedıkı sıze sure versem olur ama ılerde zor durumda kalmanızı ıstemem bu değerde olupta dogal yolla hamıle kalanlar bıle oluyor falan fılan..bursa ızmır ıstanbul nereyı dusunursunuz dedi bızde bursa dedik bıze art hastanesi prof.dr. osman develioğlunun telını vs verdi. şu an yerlerdeyım kendımı toparlamam lazım bu yola çıkma hevesı bıle yok nıyeyse ıcım bi garip kalbım sıkısıyo sankı aslında bıldıgım tahmın ettıgım seylerdı cunku yasım 37 ama duymak ınsanı cok ıncıtıyo cokk...rabbım hıcbırınızı uğraştırmasın yaslarınız daha genç stres panık yapmayın streste cok etkılıyomus cunku.ben su an allahıma dua edıyorum ıcımın su acısı birazcık hafıflesın dıye...
Kuzum kıyamam yaa,nolur yıpratma kendini öncelikle kendini toparla sonra eşinle konuşup ne yapmanız gerekli bir düşünün. Bizde uğraştık en son tüp bebeğe yönlendirdi bizi de doktor ama bir iki ay bekleyelim dedik. Aspir setini denesen bununla hamile kalan çok oluyor ben adet düzeni için kullanmıştım memnun da kaldım ama sonra devam etmedim.acikcasi bende bu ovulasyon testinden çok umutlu değilim olmayacak gibi geliyor bana.gecenlerde eşimin iş yerinden arkadaşına gittik bebeği olmuş onlarda yıllarca uğraştılar bebek için hatta eşine ameliyat demiş doktor tam umutlarını kesmişler birine gitmişler akrabaları kür hazırlamış onlara sonra hamile kalmış banada seni de götürelim dediler ama ben utandım. Yani demek istediğim umudu yitirmemek lazım.ama stres yaparsak olmuyor bunu anladım.

Back