Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmeyecek değil mi:)

Canım ben hiç hamilelik geçirmedim dış gebelikte olmadı. Ama olanlar var bana da olursa diye korkuyorum. Hiç belirtide vermiyor şu an ultrasonda görmek için değerim de yüksek değil o yüzden geriliyorum dün kasığım ağrıdı dedim kesin dış gebelik nasıl bir moral bozukluğu ile uyudum anlatamam. Allahım esirgesin sağlıklı hamilelik olsun inşallah.

Kalp kalbe karşıymışşş ben yazacaktım ne 14 aralıkmış gelemedi gitti diye :) bşey sorcam senin ovülasyon testi ne zaman pik yaptı :):)
oovv takvim de yapmışız hayırlı olsun çok yakışmış darısı başımıza :)

eevvet kalp kalbe karşııı :KK200: yoo valla bana geldi 14ü bu ay biraz da rahat olduğumdan galiba kuzum bu ay 2 test yaptım biri adet sonrası ağrı hissettim pozitifti ama çok koyu sayılmazdı ben zaten hiç çok koyu yani pik görmedim.. sonra da 30 kasımdan sonra yaptım silikti epeyce.. çatlamış olduğunu varsaydım.. hayırlısı bakak görek :halay::halay:

geçmeyecek tabi :KK45:artık endişelerin hiç geçmeyecek çocuk olunca da bitmeyecek, anlıyorum ki sen de endişeli yapıya sahipsin.. umarım en asgari düzeyde atlatırsın canım..:eğlence:

Ayy benim de aynı oldu biz 15. Güne çalışırken tek ovülasyon testi ile 19.gün koyu çizgi gördüm test bitti sonrasını bilmiyordum :):) kısmet işte inşallah hakkımızda hayırlısı oluuurrr. Ben hem de ne evhamlı ne takıntılıyım bir oh demem kesin :):)
oovv takvim de yapmışız hayırlı olsun çok yakışmış darısı başımıza :)

Ay sorma keseyi görmeden erkenden de yaptım allah utandırmasın oradan bakayım neler oluyormuş diye :):)

Ayy benim de aynı oldu biz 15. Güne çalışırken tek ovülasyon testi ile 19.gün koyu çizgi gördüm test bitti sonrasını bilmiyordum :):) kısmet işte inşallah hakkımızda hayırlısı oluuurrr. Ben hem de ne evhamlı ne takıntılıyım bir oh demem kesin :):)

Ay sorma keseyi görmeden erkenden de yaptım allah utandırmasın oradan bakayım neler oluyormuş diye :):)
Iyi dusunelim iyi olsun.. :nazar:

Tmm kızlar bu benim ovulasyon testim bu sabah silik cikti sanirim catladi. Dün değerlendirdik iliskiden sonra zaten sag kasigimda ağrı vardı. Bugünde degerlendirmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20181212_082933.jpg
    IMG_20181212_082933.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 25
Back