Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum
Kistten niye korktun anlamadim cnm
Adetine 4 gun varmis.. hayirlisi senin icin de

Amin canım ne zaman yumurtladın

Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir

Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir
Birkerede agriyip yumurtlamiyoruz bence bir surec iste catlama surecindede oyle ara ara sancilar girip girip cikiyor..

Suan benim de bi agrim var sorma bel sirt bacaklarim.. alt karnim
Ben gece acile gittim ultrasondan bakılması gerekli dedi bende kendi doktoruma gideceğim kısmetse yarın düşünüyorum adet olursam da hormon testi yaptırmak istiyorum ağrılar mahvediyor insanı oturamıyorsun kalkamıyorsun çok kötü allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız en yakın zamanda

Back