Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 20 dk sonra attım koca bir tek çizgi valla gölge bile yoktu valla kestim bile :KK43:
Çok hırpalıyorsun kendini :(
Dur bakalım herkesin aynı ilerlemiyor bu döngüsü. Kimi adetten 5 gün önce öğreniyor kimi sonra..
testlere de çok güvenmiyorum aslında.
Benim hcg 330larda çıktı kan testinde. Evde silik çıkmıştı dr gittim :))) kopkoyu olması gerekirdi oysaki!
Tabi sonu güzel olsun inş. Benim kötü bitti :)

Çok hırpalıyorsun kendini :KK43:
Dur bakalım herkesin aynı ilerlemiyor bu döngüsü. Kimi adetten 5 gün önce öğreniyor kimi sonra..
testlere de çok güvenmiyorum aslında.
Benim hcg 330larda çıktı kan testinde. Evde silik çıkmıştı dr gittim :))) kopkoyu olması gerekirdi oysaki!
Tabi sonu güzel olsun inş. Benim kötü bitti :)
Çok.cok geçmiş olsun kuzum evet haklısın ader gelmediği sürece umut var demek ama geçen ay da çok hırpalandım 7 gün geciktim bu ay da gecikme strestense sence erken gebelikte olsa silikte olsa çıkması gerekmiyor mu kuzm verdiğin destek için çok çok Teşekkür ler :dua:

Çok.cok geçmiş olsun kuzum evet haklısın ader gelmediği sürece umut var demek ama geçen ay da çok hırpalandım 7 gün geciktim bu ay da gecikme strestense sence erken gebelikte olsa silikte olsa çıkması gerekmiyor mu kuzm verdiğin destek için çok çok Teşekkür ler :dua:
Sağol canım.
Erken gebelik testi kaç hcgyi test ediyorki?
Hiç kullanmadım şimdi ne desem yalan. Ama silik çıkınca 330 gördüm dedim ya. Hassasiyet baya önemli. Benim yaptığım 25 ve üstünü gösteriyordu hesapta :skandal:

Dış gebelikti canım. Kese görücem derken kanama başladı sonra hcg düştü sonra yine tavan 2400 falandı kemoterapi iğneleriyle düşürdük şükür bitti :bicak:
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm.
Işte ne desek boş, herşey nasip kısmet. Inşallah bundan sonra güzel haberler alırsın cnm

Sağol canım.
Erken gebelik testi kaç hcgyi test ediyorki?
Hiç kullanmadım şimdi ne desem yalan. Ama silik çıkınca 330 gördüm dedim ya. Hassasiyet baya önemli. Benim yaptığım 25 ve üstünü gösteriyordu hesapta :skandal:
Bilmiyorum ki canım bakmadım acıkcası laboquick erken gebelikti neyse canım beklicez elimizden başka gelmck suan

Adet olursam zaten bi.süre uzaklascam canım haftasonu da kısmetse 2 günlüğüne şehir dışına gidicem hayde
Valla bu bekleyişler insanı deli ediyor artık olsam da yeni ayı değerlendirsem diyorum
Bide DR a adet bitişinde gitmeyi düşünüyorum yumurta takibi için mantıklı mu kızlar?

1544565079218-169030518.jpg kizlar 2sinide ayni anda yaptim ama baska baska ben bu isi anlamadim

Kızlaarr gününüz aydın olsun.. :KK200: Nasılsınız neler yaparsınız? :KK14:
son 2 gün... bakalım neler olacak :KK45:

Keseyi gorunce korkularinin gececegini mi dusunuyorsun kuzumm :))
Insallah sorunsuz tamamlarsin sureci saglikla kucagina alirsin..cok amin.
Geçmeyecek değil mi:)
Benimde dış gebelik :KK43: şimdi aklım çıkıyor yine aynı şeyi yaşarım diye. Nasıl sonlandı senin?
Benim metotrexate multi doz 2 kere anca düştü HCG 10 gün kaldım hastanede. Ama ameliyatsız bitti, bende bittim o ayrı :KK43: hsg çekildim bu arada tüpler açık
Canım ben hiç hamilelik geçirmedim dış gebelikte olmadı. Ama olanlar var bana da olursa diye korkuyorum. Hiç belirtide vermiyor şu an ultrasonda görmek için değerim de yüksek değil o yüzden geriliyorum dün kasığım ağrıdı dedim kesin dış gebelik nasıl bir moral bozukluğu ile uyudum anlatamam. Allahım esirgesin sağlıklı hamilelik olsun inşallah.

Kızlaarr gününüz aydın olsun.. :KK200: Nasılsınız neler yaparsınız? :KK14:
son 2 gün... bakalım neler olacak :KK45:
Kalp kalbe karşıymışşş ben yazacaktım ne 14 aralıkmış gelemedi gitti diye :) bşey sorcam senin ovülasyon testi ne zaman pik yaptı :):)

Kalp kalbe karşıymışşş ben yazacaktım ne 14 aralıkmış gelemedi gitti diye :) bşey sorcam senin ovülasyon testi ne zaman pik yaptı :):)
eevvet kalp kalbe karşııı :KK200: yoo valla bana geldi 14ü bu ay biraz da rahat olduğumdan galiba kuzum bu ay 2 test yaptım biri adet sonrası ağrı hissettim pozitifti ama çok koyu sayılmazdı ben zaten hiç çok koyu yani pik görmedim.. sonra da 30 kasımdan sonra yaptım silikti epeyce.. çatlamış olduğunu varsaydım.. hayırlısı bakak görek :halay::halay:

Geçmeyecek değil mi:)
geçmeyecek tabi :KK45:artık endişelerin hiç geçmeyecek çocuk olunca da bitmeyecek, anlıyorum ki sen de endişeli yapıya sahipsin.. umarım en asgari düzeyde atlatırsın canım..:eğlence:

Back