I
iremsema
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi melek.acar
aynen okurken, ben de hem güldüm, hem de daraldım walla. bazılarınızın ki cidden fıkra gibi...walla benim başıma böyle bişey gelmedi çok şükür... gelse; galiba bi daha tövbe eder rahibe teresa gibi yaşardım ondan sonrada. ayyyyyyyyyyyy aman Allah korusun, kimsenin başına vermesin yaaaaaa...[/QUO:roflol: :roflol: :roflol: ay kızlar allah iylinizi versin mahvoldum gülmekten bazıları çok komik bende babamla annemi yakaladım hemde çok küçük yaşta insan neye ugradını şasırıyo oyuzden çok dikkat ediyorum çocuklara yakalanmayalım diye sizde dikkat edin ne olur çok kötü oluyo
çok merak ettim...
demişsiniz ya bizi çıplak gördüğü anlamına gelmez...
telefonu çocuğunuzun elinden alıp annenizle konuşurken giyindiniz mi?
nevresim altında mı konuştunuz?
yoksa 10 aylık bebek mi getirip telefonu elinize verdi...,
kimse herşeyin en iyisini bildiğini iddia etmiyor...
annemin komşusu aynı küçüktür anlamaz mantığıyla sizin gibi davranıyordu, 1,5-2 yaşındaki çocuk bize geldiğinde üzerimize oturup ileri geri sallanıyordu.. çocuk dedik aklımıza gelmedi...sonra büyüyüp aklı ermeye başladığında ki 3-4 yaşlarındaydı göbekçilik oynayalım derdi bana ama sakın anneme söyleme oynadığımızı...annem kızıyor... o nasıl bir oyun ki dediğimde ben senin üzerine çıkıyorum göbeklerimizi birleştiriyoruz öyle derdi...
bunu ona açıklayana kadar ve unutturana kadar annesi çok uğraştı...
gözünüzün kaçabilir elbette...
ama bile bile bu şekilde davranmayın...
çocuğunuz için...
elbette takdir sizin...
konu sahibesi arkadaşta kusura bakmasın amacım topiği katletmek değildi..
çok merak ettim...
demişsiniz ya bizi çıplak gördüğü anlamına gelmez...
telefonu çocuğunuzun elinden alıp annenizle konuşurken giyindiniz mi?
nevresim altında mı konuştunuz?
yoksa 10 aylık bebek mi getirip telefonu elinize verdi...,
kimse herşeyin en iyisini bildiğini iddia etmiyor...
annemin komşusu aynı küçüktür anlamaz mantığıyla sizin gibi davranıyordu, 1,5-2 yaşındaki çocuk bize geldiğinde üzerimize oturup ileri geri sallanıyordu.. çocuk dedik aklımıza gelmedi...sonra büyüyüp aklı ermeye başladığında ki 3-4 yaşlarındaydı göbekçilik oynayalım derdi bana ama sakın anneme söyleme oynadığımızı...annem kızıyor... o nasıl bir oyun ki dediğimde ben senin üzerine çıkıyorum göbeklerimizi birleştiriyoruz öyle derdi...
bunu ona açıklayana kadar ve unutturana kadar annesi çok uğraştı...
gözünüzün kaçabilir elbette...
ama bile bile bu şekilde davranmayın...
çocuğunuz için...
elbette takdir sizin...
konu sahibesi arkadaşta kusura bakmasın amacım topiği katletmek değildi..
:1shok: yastıkla öpüşek mi:uhm:benim arkadaşım yastıkla öpüşürken babasına yakalanmış:)))
ben bu na çok güşmüştüm ya arkadaşım 16 yaşında
benim arkadaşım yastıkla öpüşürken babasına yakalanmış:)))
:1shok: yastık kaz tüyümüymüş elyafmı yünmü bence burada en önemli konu bu kaz tüyüyse biraz batar herhalde demek bıyıklı erkeklerden hoşlanıyor yünlüyse dalar demek tüylü erkeklerden hoşlanıyor elyafsa da yumuşak erkeklerden hoşlanıyor yerimseniben
yastık falı baktım vallakaydirigubbakcemile3
benim arkadaşım yastıkla öpüşürken babasına yakalanmış:)))
benim arkadasim daha fena
kizin ciktigi biri vardi 1 aydir felan opuscez diye sitres olmustu cok napcam ben napcam ben diyordu surekli sonra en yakin kiz arkadasi ile bi deneyelim ikimizde ogrenelim diye denerken annesi yakalamis bunlar lezbiyen sanmisti
gunlerce dalga gecmistik ikisiyle de sırnaşık şey
ayyy çok iğrençç bi kızla mı:1shok: hem de arkadaşııı:1shok:
hayatta yapmazdım