Seks yaparken yakalanan var mı?

sırnaşık şey

Kesinlikle katılıyorum, ayrıca kimse sizin kötülüğünüze bişey söylememiş, burası bi paylaşım sitesi ve herkes birbirine faydalı olmak için bilgilerini paylaşıyor. sizin dediğiniz gibi bildiklerini kendine saklamaya gelmiyor.. bence tepki göstermek yerine dikkate alsanız çocuğunuzun gelişim sağlının yararına olur.. siz bilirsiniz tabii
kolay gelsin

bak canım açık ve net yazıyorum msjımı yazarken basına bakarsan biz odadayken olum yerde oyun oynuyordu dedim.elimi nevresimin altından uzatarak cocuğumdan teli aldım bu konuda anlaşalım yalan diyecek halim yok.bu yasıma geldim hiç bi insanla bu sel-kilde konusma taqrzımda olmadı.bende bebeğim iöin en iyi seyi bilirim deedim.çünki ben anneyim.size bu msjı yazdığımda kocamla birlikte olduğum her anda cocuğumda yanımdadır demedim.tamam düşüncen cok güzel uyarıyosun ve çevrenden örnek veriyosun ben buna bişey demiyorum.ama siz böle yaparsanız sizi örnek alacaktır diye yazıyosun ve ben bunu okuyunca cok sinirlendim.ben çocuğumun önünde aleni hiç bişey yapmadım bugüne kadar yapmamda.beni çıplak görmesi gibi çirkin bişey olabilir mi.biliçli değilse bile en azından ayağa kalkıyor sana bakıyor bi anne baba olarak bunu yapabilirmiyiz.tekrar yazıyorum açıklayıcı olsun diye ve bu tartışma ortamını kapatmak için.ben eşile odadayken olum yerde oyun oynuyordu oyuncaklarıyla bizde nevresimin altındaydık ve odada annem,n sesi duyuldu telden söle kafamı cıkardım yataktan ve bi baktım olumuzun elinde tel çok utandık.yataktan elimiz uzattım ve elindeki telide aldım annemle konustuym oldu mu canım işte bu sekilde oldu.sana bişey ispatlamak zorunda değilim ama benide kötü bi anneymişim herseyi ben bilirmiişim pozisyonunada sokmayın.en azından ben öle anladım.yanlış anladıysamda kusura bakmayın.

siz böle yaparsanız sizi örnek alacaktır

ben böyle bir şey demedim...
söylediğim yarın öbür gün toplumda babasını taklit ederse siz şaşırmayındı...
anlamıyor demişsiniz ya anlıyor anlatabiliyor muyum?
siz anlamak istediğiniz gibi anladıysanız diyecek bir şeyim yok...
bu size son mesajımdır artık cevap yazmayalım...

şükür allah a bizde yakalanmadik her daim kapimiz kilitli olur. Anlatmadan gecemeyecegim ; amcamlarda kaliyorduk babamla amcalmarin 2 ceyrek odasi war amcamlar bir odada oğlu bir odada bende babamla salonda yattik bende yeni yeni sigara içiyordum aradan biraz zaman geçince baktim millet uyuyo babamin sigarasindan bi tane çalip çeyrek odaya gectim içmek için tam yakacaktim baktim garip sesler geliyo hafif diktim kulaklarimi kuzenin odasindan geliyo kapi hafif aralik kalmis birde ne görim kuzenin eşi cikmis adamin tepesine neye ugradigimi sasirdim sesiz sedasiz yattim gelde uyu tam merak cagi baktim bunlar yawas yawas ol diye konusuyolar kapadim gözümü biri gecti banyoya gitti aradan biraz zaman gecince ustunmuzden bizim kuzenle esi kazan geciriyo bide alttan gorunen manzara kuzen sadece hawlus armis beline neye ugradigimi sasirdim yumdum gene gözlerimi allam ya manyaklar bizi yakacaklar gayet rahat bi sekilde ustumuzden o sicak suyu geciriyolar birer taraf tutmus her gördugumde kuzeni o manzara aklimdan cikmiyo

topik çok komik ya
sevişirken çok şükür kimseye yakalanmadık ama nişanliyken öpüşürken malesef amcama yakalanmıştık
asansör ile aşaği iniyorduk ama asansörün durduğunu farkedemen kapısı açıldı ve kapıyı açan amcamız malesef bizi o halde gördü inanin yerin dibine girdim oda çok tuhaf oldu ne yapacağini şaşırdı biranda bizde ordan nasıl kaçıtğımızı bilemedik, sonradan çok güldük ama amcamın halide çok komikti halende her seferinde aklımıza gelir gülme krizine gireriz

bikaç seferde annemlen babamı hem yakaladım hemde duydum. Bukadar iğrenç bişey olamaz ya, insan kendi anne ve babasına hiç yakıştıramiyor ve ben herseferinde niye bilmiyorum ama çok kızıyordum onlara kötü bişey yapıyorlarmış gibi geliyordu. Bazı geceleri uyku tutmadığı zaman hemen kulaklıkları takıp müzik dinliyrodumki bişey olursa duymim diye. Piskolojim bozulmuştu gerçekten.

Ben kesinlikle çocuğum olduğunda daha dikkatli davranacağim, onunda benim gibi hissetmesini istemem doğrusu.

Ay ben itiraflarda okumuştum..kadinin biri kocasina sürpriz yapmak istemiş.kaynanasiyla ayni evde yaşiolarmiş.elektrik sobasinin karanlikta kizil bi işiği vardir bilirsinz soyunmuş kadincağiz yatmiş çirilçiplak sobanin önüne boylu boyunca..pattttttt kapi açilmişşşş kaynanasi gözlüğünü ariomuşşş!!!göz göze gelmişler güya kadin şömine takliti yapan sobanin önünde fantazi yapacakmiş kursağinda kalmiş.çok gülmüştmm çokkk

bende yakalanmadım çok şükür ama anlayamadığım (burda birbirini görmeyen insanlar olarak bir çok şeyi paylaşıyor olabiliriz ama) insanların özel hayatlarını arkadaşlarına yada yakınlarına anlatması. hemde bu kadar kötü bir olayı. burda cümlelerin bir çoğu arkadaşımın başına şu gelmiş, b yakınımın başına gelmiş olarak başlıyor. o ona anlatıyor, öbürü öbürüne bana çok garip geliyor. benimde dostum ve sıkıntılarım paylaştığım sırdaşlarım var. ama yinede böyle bir şeyi bu yüzyüze baktığım birisiyle paylaşamam. düşünsenize eşinizi çırılçıplak düşündüğünü yada oda bunu başkasına anlattığını. ay dayanamam yani....

benim arkadaşım yastıkla öpüşürken babasına yakalanmış:)))
ben bu na çok güşmüştüm ya arkadaşım 16 yaşında

:1shok: yastık kaz tüyümüymüş elyafmı yünmü bence burada en önemli konu bu kaz tüyüyse biraz batar herhalde demek bıyıklı erkeklerden hoşlanıyor yünlüyse dalar demek tüylü erkeklerden hoşlanıyor elyafsa da yumuşak erkeklerden hoşlanıyor yerimseniben
yastık falı baktım vallakaydirigubbakcemile3

valla helal olsun ablammm kaydirigubbakcemile2

anam öldum nan gulmekten :roflol: bu nee masallah bu topıce uğramazdım ta kı bı arkadasım lınkını verene kadr bende amma meraklymışım haa nasıl ssabırla okudum tum sayfalar bılemedım :roflol:
yakalayan ve yakalanan arkadaslara kolay gelsın dıyorum :1closedeyes:

benim arkadasim daha fena
kizin ciktigi biri vardi 1 aydir felan opuscez diye sitres olmustu cok napcam ben napcam ben diyordu surekli sonra en yakin kiz arkadasi ile bi deneyelim ikimizde ogrenelim diye denerken annesi yakalamis bunlar lezbiyen sanmisti
gunlerce dalga gecmistik ikisiyle de sırnaşık şey

ayyy çok iğrençç bi kızla mı:1shok: hem de arkadaşııı:1shok:
hayatta yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…