- 12 Ekim 2007
- 3.947
- 3
-
- Konu Sahibi melek.acar
Kizlar, bunu annem anlatmisti...oda memelekte gittiginde bi akrabadan duymus...gülmekten koptuk...ne zaman anlatsa yikiliriz...bi tanisin basina gelmis..O bizim bildigimizi bilmiyor tabi...:roflol: :roflol:
Kari koca isi pisirmisler...cirilciplak halde uyuyorlarmis...sicaklarda cok oldugundan üzerlerine bisey örtmemisler..! :jeyyar:
Olacak ya, eve hirsiz girmis...evi halletmis, sonra yatak odasina girmis bunlari böyle bu halde görmüs olmali ki, bir kagida not yazip birakmis:
"Bir dahakinde edebinizle yatin". kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Kari koca kalktiklarinda notu okumuslar tabi....artik yer yarilsa, gireceklermis...kafamçokkarıştı
ALLAH kimseye bunun gibi seyler yasatmasin..!! :Saruboceq:
kızlar benımkı cok ılgınc.benım kaynanamın kaynanası.....her sabah gıdıp odalarına yataga yatarmıs.kayınvalıdem anlatmıstı.bı sabah geldı.bızde musayıt degılız yanı kocasınında kendınınde ustunde bıse yokus.gıtmıs kaynanası oglunun yanına yatmıs.aman canım oglum guzel oglum dıye sevmeye baslamıs.hemde ortunun altına gırmıs.adamcagız ne yapacagını sasırmıs.ıste oglunu kıskanmak dıye buna derım
kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle :dilcikar:
kızlar 2 gün önce basıma gelen bişeyi anlatacağım.görsel olarak değil ama bende sanal olarak anneme yakalandım.sabah biz kocamla beraberdeik.tabi biizm oluş daha 10 aylık bi şey anlamıyor o yerde benim telle oynuyor.biz tabi oh mohderken ben,m adamın sesi benim ses.biizm odadan bi ses geliyor.allah allah ded,k şöle bir irkildik.annemn sesi telefonda herhalde aloooo alooo demiş biz duymamısız.sonra anlamıs benim olanın aradığını yanlışlıkla oluşum yavrum sen beni mi aradın diyomus.tabi biizm sesimizde odada o biiçim töbe töbe.annemin telde olduğunu anlayınca biz gülmekten katıldık eşimle.eşim diyo sen al teli eline ben diyom sen al.en sonunda benim elimde kaldı tel.sonra ben anne aaa bak biz mutfaktayken aramıs seni kahvaltı hazırlıyodum cocuğu almaya geldim bak seni aramıs yaramaz dedim.annemde hımmm mutfakta kahvaltı hazırlıyodun eminim öeldir dedi.bende o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim yer yarılaydıda ben içine gireydim.ben gümüşhanedeyim annem eskişehirde ama yaptığımız seyi anladı.çocuğuma kızsak kendimize mi bilemedik.ama bütün gün eşimle kişnedik bak 2 gün oldu her gün arayan annem daha aramadı....:)))))))
adrenalin lazım...Arada ii olur,çocuklara yakalanmak hariç tabiii,kayınvalide kendi utansın zaten ,kayınvalide ye yakalanmazsın o kendisi yakalamak için türlü bahane yaratır,gelinini utandırmak oğlunu sahiplenmek için...Hiç de utanamam ona yakalansam...Gözünün içine içine bakarım ...
Kizlar, bunu annem anlatmisti...oda memelekte gittiginde bi akrabadan duymus...gülmekten koptuk...ne zaman anlatsa yikiliriz...bi tanisin basina gelmis..O bizim bildigimizi bilmiyor tabi...:roflol: :roflol:
Kari koca isi pisirmisler...cirilciplak halde uyuyorlarmis...sicaklarda cok oldugundan üzerlerine bisey örtmemisler..! :jeyyar:
Olacak ya, eve hirsiz girmis...evi halletmis, sonra yatak odasina girmis bunlari böyle bu halde görmüs olmali ki, bir kagida not yazip birakmis:
Kari koca kalktiklarinda notu okumuslar tabi....artik yer yarilsa, gireceklermis...kafamçokkarıştı
Allah cezanı vermesinkaydirigubbakcemilebide eğilip adamın yüzünemi bakmayamı çalışıyodun:roflol:
10 aylık oğlanın yanında sevişiyormuydunuz yoksa ben mi yanlış anladım:1shok:
kızlar 2 gün önce basıma gelen bişeyi anlatacağım.görsel olarak değil ama bende sanal olarak anneme yakalandım.sabah biz kocamla beraberdeik.tabi biizm oluş daha 10 aylık bi şey anlamıyor o yerde benim telle oynuyor.biz tabi oh mohderken ben,m adamın sesi benim ses.biizm odadan bi ses geliyor.allah allah ded,k şöle bir irkildik.annemn sesi telefonda herhalde aloooo alooo demiş biz duymamısız.sonra anlamıs benim olanın aradığını yanlışlıkla oluşum yavrum sen beni mi aradın diyomus.tabi biizm sesimizde odada o biiçim töbe töbe.annemin telde olduğunu anlayınca biz gülmekten katıldık eşimle.eşim diyo sen al teli eline ben diyom sen al.en sonunda benim elimde kaldı tel.sonra ben anne aaa bak biz mutfaktayken aramıs seni kahvaltı hazırlıyodum cocuğu almaya geldim bak seni aramıs yaramaz dedim.annemde hımmm mutfakta kahvaltı hazırlıyodun eminim öeldir dedi.bende o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim yer yarılaydıda ben içine gireydim.ben gümüşhanedeyim annem eskişehirde ama yaptığımız seyi anladı.çocuğuma kızsak kendimize mi bilemedik.ama bütün gün eşimle kişnedik bak 2 gün oldu her gün arayan annem daha aramadı....:)))))))
benim bebiş çok küçk ve bişeyden anlamıyor garibim yerde oturyordu ben oyuncaklarıyla oynuyor sanıyordum aama o benim teli almış annemi aramış.şaşırcak ne var ki sen 10 aylık halini hatırlıyor musunbenneyaptımki
siz öyle sanıyorsunuz ama bebekte olsa herşeyi algılar çocuk...
küçük olması algısının kapalı olduğunu göstermez...
bir süre sonra toplum içinde babasını taklit etmeye başlarsa siz şaşırmayın...
siz öyle sanıyorsunuz ama bebekte olsa herşeyi algılar çocuk...
küçük olması algısının kapalı olduğunu göstermez...
bir süre sonra toplum içinde babasını taklit etmeye başlarsa siz şaşırmayın...
çocuğumun yanında nasıl hareket edeceğimi ben daha iyi bilirim yorumlarınızı kendinize saklayın.ne yani ben ortama sapık bi nesil mi yetiştiriyorum.sen on aylık halini hatırlıyo mmsun.o teyip gibi beynin neyi algılıyor söyler miisn.hangi yas neye uygun bi anne olarak kestirebiliyorum neye nerde dur deyeeğimide fikrini yadırgamadan söylersen ve senin gibi yazanlarada bu sözümm onlarada.tamam ok belli bi yastan sonra cocuğu alırsan odana kousamıyor diye onuda anlarım.yazılarınızı yazarken nereye gittiğini düşünerek yazınn
çocuğumun yanında nasıl hareket edeceğimi ben daha iyi bilirim yorumlarınızı kendinize saklayın.ne yani ben ortama sapık bi nesil mi yetiştiriyorum.sen on aylık halini hatırlıyo mmsun.o teyip gibi beynin neyi algılıyor söyler miisn.hangi yas neye uygun bi anne olarak kestirebiliyorum neye nerde dur deyeeğimide fikrini yadırgamadan söylersen ve senin gibi yazanlarada bu sözümm onlarada.tamam ok belli bi yastan sonra cocuğu alırsan odana kousamıyor diye onuda anlarım.yazılarınızı yazarken nereye gittiğini düşünerek yazınn
walla ister alının,ister kırılın ama size şunu söylemek istiyorum...
1)çocuğa bebeklikten itibaren terbiye verilir,ziraa ağaç yaşken eğilir
2) siz eşinizle zevk dolu dakikalar geçirirken,küçücük bebeğin eline oyalansın diye cep telefonu veriyorsunuz...hemde hergün tv lerde bağıra bağıra cep telefonun zararlarını,çocuklardan uzak tutmak gerektiğini söyledikleri halde...
sonuç olarak siz yaptığınız hatanın farkına varacağınız yerde,ben bilirim havasındasınız...
1çocuğumun yanında sevişiyorum diye beni çıplak olarak gördüğü anlamına gelmez hersey nevresim altında oluyor2çocuğum cebimi benden habersiz uzanarak almış buda 2.insanların arada bi gözünden kaçan seylerde olabilir.siz kendi işinize bakın.sen çocuğunu yanında yapmazsın.herseyini en iyisini bilen insanlar ok.yorumlarınızı içinizde kendinize biriktirin bana değil.