Seks yaparken yakalanan var mı?

hirsizinki de ismi yani?
ele verir talkimi kendi yutar salkimi:mymeka:
hem elin evine giriyor hirsizlik yapiyor hemde ahlak dersi veriyor:dilcikar:
namissiz :roflol:

kızlar bende daha 12 yaşındaydım okullar tatil olunca memleteke fındık toplamaya giderdik neyse ögle yemegine geldik saat 1 hiç unutmam köydeki evin mutfagının perdesi yoktu açıktı kapıda açıktı herkes geldi eve yemek yicek malum ögle yemegi neyse annemle tam mutfaga girelim dedik kapı açık camlar açık neyse o sırada dayımın oğluyla yengem işi pişiriyorlar millet evde mutfaga geçecek neyse annemle mutfaga girecez birden ne görelim işi pişiriyorlar annem gözlerimi kapadı ve kolumdan tuttu dışarı çıkardı o sıradada dayım mutfaga diger dış kapıdan gircekmişti malum köy evi gene kuzeni eşiyle birlikte o vaziyette görünce çok utanmıştı mübarek insanlar kudurdunuzmu nie geceyi beklemediniz ulu orta yerde işi pişiriyonus hiç unutmam yengeme hep lafı çarpıtırım

Aaaaaaaaa ohaaaaaaaaaaa yuuuuuuuuhhhhhh derim ben buna pis kadın terbiyesiz yaw baktın adam çıplak çık dışarı çok fena bişey buuuukötükedihüso

Allah cezanı vermesinkaydirigubbakcemilebide eğilip adamın yüzünemi bakmayamı çalışıyodun:roflol:

10 aylık oğlanın yanında sevişiyormuydunuz yoksa ben mi yanlış anladım:1shok:

bnde 15-16 yasındayken annemle babmı yakladım:) evimiz sobalıydı.ve sobanın yanındada genış mınderler vardı,hanı dışrdan üşüyerek gelen ısınsın dıe...neyse ben uyymdım odamda.nıe gıttıgımı hatorlamıom ama odaya(yatak odası deıl,sobalı oda)gırcem.kapaıyı ıtıklıom ıtıklıom arkasındakı sey engellıo.bıyandanda anneeeeeeee dıe bagırıom annemde açmaaaaaaaa dıe bağırıo,bnde nieeeeeeeeee dıe bagırıom bıyandanda kapıyı ıtelıom.ıyce ıtıkledım arkasında yastık varmış.kilit olmayınca:)yastıık dayamışlar.bi gırdım annemle babam mınderın üstünde,annem babamın üstünde,cıplak!!!!babam pısmış heralde gorunmuyodu:):):) hemn cıktım tabi.üşümüşler demkki:):):):)

Valla canım bu durumun oğlunu sahiplenmesiyle pek bir alakası yok bence nasıl sahipleniyor ki o durumda fisfisfisSİnir bozucu bir durum ne yani biz adamı zorla yatağamı aıyoruz oda bizim duymadığımız tarafından annesina feryat ediyorkaydirigubbakcemile3 bu tamamen kayınvalidenin görgüsüzlüğü edepsizliği
Öyle bir durum yaşamadım ama herhalde yakalansam senin gibi davranırdım gözüne bakardım can alıcı bir tiksinmeyle kızgınlıklakötükedihüsoklava: ben değil o utanacak biliyor ki biz evli bir çiftiz:asigim:

Alllam Allam adamlar soyulduklarına mı yansınlar soyunuk yakalandıklarına mı puhahahhahahaha :roflol::roflol::roflol:

Ayy çok güldüm edepli hırsıza bak sen...

Allah cezanı vermesinkaydirigubbakcemilebide eğilip adamın yüzünemi bakmayamı çalışıyodun:roflol:

10 aylık oğlanın yanında sevişiyormuydunuz yoksa ben mi yanlış anladım:1shok:

benim bebiş çok küçk ve bişeyden anlamıyor garibim yerde oturyordu ben oyuncaklarıyla oynuyor sanıyordum aama o benim teli almış annemi aramış.şaşırcak ne var ki sen 10 aylık halini hatırlıyor musunbenneyaptımki

valla ben ne yakaladim ne yakalandim amman allah korusun cocuklarimada yakalanmadim cok kotu bir duydu galiba yuzune bakamam herhalde

tamam hakkaten komık olmus ama cocuktur anlamaz demeyın onlar teyıp gıbıdırler ne gorurlerse ne ısıtırlerse hafızalarına kazınır yer eder. cocugunuzun ruhsal saglıgı ıcın daha dıkkatlı olmanız lazım.

bende annemle babamı yakalamıştım 15-16 yaşlarındaydım....ne zaman yağmur yağsa apartmanın önündeki zillere su kaçar ve aralıksız zil çalardı babamda evdeki zil kutusunun tellerini ayırırdı zil susardı..gece yarısı yağmur yağmaya başladı ve bizim zil başladı sanırım saat 3-4 civarıydı ..ben odamdan çıktım baba zil baba zil diye bağıra bağıra hemen yan taraftaki annemlerin yatak odasının kapısını açtım annem gelme gelme diyor bu arada ama artık çok geçti ben içerdeydim :) annem üzerine battaniyeyi çekmiş göğüslerini kapatmaya çalışıyordu babamda toparlanmaya çalşıyordu ben uyku sersemiydim o anı görene kadar birden pat diye ayıldım ağzımın içinden mırıldanarak zil dedim çıktım..sabaha kadar uyuyamamıştım utancımdan o hafta zor geçmişti üçümüz içinde...insan görünce ya anne-babanın cinsel hayatı varmış demekki diyor sanki bizi leylekler getirdi :)

siz öyle sanıyorsunuz ama bebekte olsa herşeyi algılar çocuk...
küçük olması algısının kapalı olduğunu göstermez...
bir süre sonra toplum içinde babasını taklit etmeye başlarsa siz şaşırmayın...

:lepi: kesinlikle katılıyorum bebekler bu yaşlarda kaset gibi çevresinde olup bitenleri algılayarak çekiyor kapıyor ilrde de o kaptıklarını sergileyecektira.sa.sa.sa.s

çocuğumun yanında nasıl hareket edeceğimi ben daha iyi bilirim yorumlarınızı kendinize saklayın.ne yani ben ortama sapık bi nesil mi yetiştiriyorum.sen on aylık halini hatırlıyo mmsun.o teyip gibi beynin neyi algılıyor söyler miisn.hangi yas neye uygun bi anne olarak kestirebiliyorum neye nerde dur deyeeğimide fikrini yadırgamadan söylersen ve senin gibi yazanlarada bu sözümm onlarada.tamam ok belli bi yastan sonra cocuğu alırsan odana kousamıyor diye onuda anlarım.yazılarınızı yazarken nereye gittiğini düşünerek yazınn

ne yazdığımdan çok eminim...
yazdığımdan "sapık bir nesil yetiştirdiğinizi" ifade ettiğimi anlamanız çok ilginç ama...
hele ki sizi yadırgadığımı...
çocuk sizin nasıl isterseniz öyle davranırsınız...
yanlış mı yapıyorsunuz....
evet yanlıştır bana göre...
kişilik denilen şey 0-3 yaş arası gelişir...
bilginize...

walla ister alının,ister kırılın ama size şunu söylemek istiyorum...
1)çocuğa bebeklikten itibaren terbiye verilir,ziraa ağaç yaşken eğilir
2) siz eşinizle zevk dolu dakikalar geçirirken,küçücük bebeğin eline oyalansın diye cep telefonu veriyorsunuz...hemde hergün tv lerde bağıra bağıra cep telefonun zararlarını,çocuklardan uzak tutmak gerektiğini söyledikleri halde...
sonuç olarak siz yaptığınız hatanın farkına varacağınız yerde,ben bilirim havasındasınız...

1çocuğumun yanında sevişiyorum diye beni çıplak olarak gördüğü anlamına gelmez hersey nevresim altında oluyor2çocuğum cebimi benden habersiz uzanarak almış buda 2.insanların arada bi gözünden kaçan seylerde olabilir.siz kendi işinize bakın.sen çocuğunu yanında yapmazsın.herseyini en iyisini bilen insanlar ok.yorumlarınızı içinizde kendinize biriktirin bana değil.

bızde bu sene ay anlatırken bıle utanıyorum ya öpusurken eltımın ogluna yakalandık eltımın ogluda kucuk falan degıl benımle yasıt çok kotu olmustum yaaaaaaaaa

çok merak ettim...
demişsiniz ya bizi çıplak gördüğü anlamına gelmez...
telefonu çocuğunuzun elinden alıp annenizle konuşurken giyindiniz mi?
nevresim altında mı konuştunuz?
yoksa 10 aylık bebek mi getirip telefonu elinize verdi...,
kimse herşeyin en iyisini bildiğini iddia etmiyor...
annemin komşusu aynı küçüktür anlamaz mantığıyla sizin gibi davranıyordu, 1,5-2 yaşındaki çocuk bize geldiğinde üzerimize oturup ileri geri sallanıyordu.. çocuk dedik aklımıza gelmedi...sonra büyüyüp aklı ermeye başladığında ki 3-4 yaşlarındaydı göbekçilik oynayalım derdi bana ama sakın anneme söyleme oynadığımızı...annem kızıyor... o nasıl bir oyun ki dediğimde ben senin üzerine çıkıyorum göbeklerimizi birleştiriyoruz öyle derdi...
bunu ona açıklayana kadar ve unutturana kadar annesi çok uğraştı...
gözünüzün kaçabilir elbette...
ama bile bile bu şekilde davranmayın...
çocuğunuz için...
elbette takdir sizin...
konu sahibesi arkadaşta kusura bakmasın amacım topiği katletmek değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…